Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nagyon szeretem az egész család opel párti.. Sose volt semmi gond velük.. lehet másnak nem nagy szám de nekem az első autóm..
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olasz import gép nevetséges 650e Ftért.. reg ado nem volt.. mert teher.. és eddig 15e km alatt csak egy olajcsere volt az elején azóta semmi gond.. hibátlan rugalmas.. 190 felett is mentem... vele.. újként használható megbízható.. ritka az ilyen opel dizel.. 144e kmrel vettem valojában ez nem tudom mennyi.. Egy szónak is száz a vége egy percig nem bántam meg.. 2.0PDSDI caddymhez képest versenyautó...