Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
trassher
üzenetére
Ezt az egr-t en sem ertem.mert csak megkerdeztem, hogy indulasnal neha bedadog az auto de nem mindig es ahogy leesik a fordulat egybol vissza is huzza az adagolo.
Erre mondtak hogy szerintuk egr es ki kene takaritani, de en egy szoval nem mondtam hogy takaritsak ki...
Es mondom az duhit hogy ugyan ugy nem.megy a klimam, es szerintem ok baxtak el valamit mert tavaly mukodott... (mikor a kompresszor lett cserelve es feltoltve a rendszer, az masik klimas volt az meg elszakitotta a szervocsovem ott is ugy volt par nap alatt kesz 2 het utan felhivtam wtf erre kiderul elteptek a szervocsovet elfolyt a szervo olaj es azzal szarakodnak...)
Kifizetek egy zsak penzt es ugyan ugy nincs klimam. Nem ugy vittem oda hogy csereljenek ki egy csovet hanem ugy hogy nem mukodik es ezt csinaljak meg hogy mukodjon.
Szivem szerint nem fizetnek semmit.... rohadek szemet banda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest