- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
haddent
üzenetére
LOL ... ennyi pénzért már autót is vehetett volna !

Az a baj hogy nagyon sokan úgy vásárolnak autót hogy a szomszédnak vagy a csajoknak vagy az ismerősöknek (vagizásból) na de majd amikor széthullik a váltó + lengőkarokat kell cserélni + egyék hibák is előjönnek és lightosan rálocsol 600-800 ezret majd akkor fog ő is azon gondolkodni mikor a buszon fog integetni az autónak az udvaron hogy vehettem volna egy olyan autót is ami használható !

Nekem E34 volt imádtam, csak a nyers erő (kevés elektronika) megbízható kiforrott konstrukció tényleg egyben volt, nem lógott a váltó nem lógott a futómű, 3 év alatt 1 akkut cseréltem benne + olajat ezen kívül semmi baja nem volt soha, olcsón fenntartható autó ... na de ezek az újabb generációs E46 és társai már messze nem ilyen jók, ismeretségi körömben nagyon sok ilyen autó van és volt és mindenki csak szívott vele

Persze legyen vele szerencséje, és hátha nem lesz semmi komolyabb baja ...
Én a helyében biztosan egy megbízható E36 -t vettem volna ... Link !

Új hozzászólás Aktív témák
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest