Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ne ragaszkodj a lánchoz szerintem, nem akkora költség gyári előírás szerint 150 ezrenként, gyakorlatban 100 ezrenként. Én a szokásos Z16XER ajánlanám. Ha találsz akkor Z18XER stb.. Ha A -val v B -vel kezdődik is jó, de R -re végződjön, azok VVT -sek, twinportosak. A P -re végződő NEM! Lomhább..
w333 kicsit elcsépeltnek érzem.. 1 hete még én is ezt mondtam, aztán haverom 2 nap alatt talált E46 coupét, sorhatos, 2.5 -ös, 170 lovas. Kasztni tök okés, néhány kis horzsolás, lófasz.. Motor eddig hibátlan 270ezerrel. Igen, nem hibátlan, a váltó lötyög mint a francia genny, de vált. Nagy kerékkel, Igaz, az anyós ajtót alig lehet becsukni meg kinyitni, de ugyancsak lófasz, hétvégi projekt lenne kb nekem már annyit bíbelődtem ilyesmivel szerintem. Full bőr.. Mindezt 1.4M -ért, és a lengőkarok vannak tropán csak elvileg. De mondom, megy, hazahozta világvégéről Szeged környékéről, kimentünk állatkodni, megy.. egyben van. Nem hibátlan, nem beleül és elfelejti, de E46 kupé bazzeg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)