Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Na, a mai reggel jól kezdődött.
Mivel semmi más nem változott, szvsz. az utólagos trafó miatt kicsit tovább tekert reggel mire beröffent a motor. És itt véget is ért a kevésbé kellemes meglepetések sora.Amint odaértem a kárpitoshoz kivirultam. A műhelyben tényleg szakemberek dolgoznak. Látszik rajtuk, hogy értik a dolgukat és nem sajnálják azt az 5-10 percet, míg elmesélik mit hogyan csinálnak és ha otthon akarod elvégezni, hogy kellene. Ugyan nem a legolcsóbbak, de gyorsak, nem küldenek melegebb éghajlatra, ha kérdezel. Abszolút segítőkészek voltak: míg vártunk, elmeséltem a főnöknek a bánatom a xenonnal. Erre ő mondja, hogy dont fosch, megadja a cimbi számát aki az OPC-jéhez hordja az alkatrészeket. Valami mágus lehet a srác, mert szinte mindent meg tud szerezni, fejből tudja a cikkszámokat.
A tetőkárpitnak semmi baja nem volt, a tetőlemezben van egy kis hajlás. Mindenesetre szépen megcsinálták, fixen tart. Az alkatrész guruval este értekezem újra, megmondja mit, hol, kivel - nincs megoldhatatlan. Lesz megoldás a xenonra is és valószínű a MID kijelző is olcsóbban lesz megrenoválva, mint amit eddig tudtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest