Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petyyyyy

addikt

Na, a mai reggel jól kezdődött.
    Mivel semmi más nem változott, szvsz. az utólagos trafó miatt kicsit tovább tekert reggel mire beröffent a motor. És itt véget is ért a kevésbé kellemes meglepetések sora.

Amint odaértem a kárpitoshoz kivirultam. A műhelyben tényleg szakemberek dolgoznak. Látszik rajtuk, hogy értik a dolgukat és nem sajnálják azt az 5-10 percet, míg elmesélik mit hogyan csinálnak és ha otthon akarod elvégezni, hogy kellene. Ugyan nem a legolcsóbbak, de gyorsak, nem küldenek melegebb éghajlatra, ha kérdezel. Abszolút segítőkészek voltak: míg vártunk, elmeséltem a főnöknek a bánatom a xenonnal. Erre ő mondja, hogy dont fosch, megadja a cimbi számát aki az OPC-jéhez hordja az alkatrészeket. Valami mágus lehet a srác, mert szinte mindent meg tud szerezni, fejből tudja a cikkszámokat.

A tetőkárpitnak semmi baja nem volt, a tetőlemezben van egy kis hajlás. Mindenesetre szépen megcsinálták, fixen tart. Az alkatrész guruval este értekezem újra, megmondja mit, hol, kivel - nincs megoldhatatlan. Lesz megoldás a xenonra is és valószínű a MID kijelző is olcsóbban lesz megrenoválva, mint amit eddig tudtam. :)

Új hozzászólás Aktív témák