Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
-
zolikaDB
veterán
Hopsz... Vectra 3.0 V6 CDTI OPC
-
SPF
senior tag
G Astrahoz szeretnék bicskakulcsot, a kulcsmásolós rész nagyjából mekkora összeg?
-
diablo1984
veterán
válasz
Kokkantas
üzenetére
Azèrt írzam, hogy ha a váltó áttètelt hozzá igazítják, akkor mozoghat jól, de a 2,2es hètköznapi szaladgálósnak jó, a 150 lovas cdti meg letèpi a fejed, ahhoz kèpest, pedig viszonylag alacsony fordulatra van áttètelezve! A 3 literes cdti mèg jobb lehet èlmènyre, de az már számomra nem egy földre szállt motor.....
-
F_Zolee
nagyúr
Hello Emberek!
2004 körüli C Vectra-ról van valakinek tapasztalata vagy infója? 1.8-as és 2-es motoroknak(benzines) van valami nyűgjük?
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki csinált már fűtéspanel ledesítést, vagy jártas a panelok terén, az segítsen már légyszives!

Létezik az, hogy a fűtéspanel két izzójának a polaritása felcserélődik a panelen a két oldalon?
A multiméter legalábbis azt sípolta ki
A képen pirossal jelöltem a +-t:
Bal oldalt fent, jobb oldalt lent van a +
Nagyjából már kész, már csak ez a mozzanat hiányzik a bekötésből.
Köszi előre is!
-
Petyyyyy
addikt
-
Kokkantas
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Vezettem C Vectrát és G Astrát is 2.0 DTI motorral (mindkettő autóban 240e km volt), érzésre a C Vectra jobban ment.
-
zolikaDB
veterán
válasz
ElRamos
üzenetére
Simán jó a ködlámpa - ködben, esőben.
Nálam a következőképp fest a dolog:
- a ködösben mindig sárgás(abb) osram Allseason van, ezt érdemes lenne atomsárgára cserélni
- nyáron a tompítottban Osram Night Breaker vagy GE Sportstar, ezekkel jól lehet látni és nem sárgák, illetve Osram Offroad 65W, jelzem, soha senki nem villantott, műszakin átment, rendőr nem szedett ki miatta; fos a G lámpája, ez van, kell a lumen (ez utóbbi van bent a legtöbbet)
- télen tompítottban volt Valeo sárga, ez gyenge, 2. éve egy kínai Osram kopi van, Xencn, ez 65W, kell ugye, mert a sárga többet nyel el, lecsattintottam pár ezer km-t Pest-Debrecen között mostanában, éjjel is, tejködben, ahol felnyomtam a távolságit (fehér), és mivel nem akartam szellemet látni, le is húztam (ugye minden fehér fényt visszaver a köd...), de a sárgával biztonságban hazaértünk, holott párom félt az úton
Mindenképpen baromságnak tartom ezt a Philipset, nemcsak a színe, hanem az ára miatt is.
- ha látni akarsz: Night Breaker vagy GE Megalight Ultra
- télre: erősebb sárga ebay-es
- ködösbe: sárga, úgyis csak télen kell
Én itt szoktam venni: vilagitas.eu -
Findzs
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ElRamos
üzenetére
Csak most találtam meg, ez a cikk még megér egy olvasást - noha nem feltétlen szent írás. [link]
Egyébként jó persze, van az a helyzet, mikor segít. Én pl hóesésben is felkapcsolom néha, vagy ha csak esik és olyan fekete minden, hogy a szememig sem látok. Ezt használom vadriasztó helyett, valamivel előbb meglátni így a dögöket.
A hátsó ködvillanyos kérdést passzolom. F-ben, G-ben sem kellett cserélni soha, bírta rendesen.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ElRamos
üzenetére
Nem mondom meg ki írta, de jó a szó: "A ködlámpa nem arra való, hogy előre láss, hanem arra, hogy megvilágítsa neked az út szélét meg a felezőt, hogy ne fogj padkát meg ne menj szembe sávba. Ezért világít lent, vízszintesen és "oldalra"."
Tehát nem vagy előbbre vele, nem lesz kevésbé fárasztó a vezetés. A köd már csak ilyen, szívat ahol lehet.
A kékes izzókról meg a napokban volt egy kissebb diszkurzus FB csoportban, de nem jártam a végére. Ahány hozzászóló, annyi vélemény. Csak épp arra nem kapott választ a kérdező, bűntet-e érte a rendőrbácsi.
Egyébként videó róla -
ElRamos
tag
Üdv!
Szeptember elején vettem egy Opel Astra H Caravan 1.7 CDTI Enjoy típusú autót. Azt akarom kérdezni, hogy az autó elejére ködlámpát lehet szereltetni? Mennyibe fájna? Mostanában elég sokszor van köd, tegnap este kb. 180 km-t vezettem ködben, elég s*ar volt...egy stop táblát elnéztem, még jó hogy nem jött senki...

Az izzókat megéri ilyenre cserélni?
Nagyon tetszik eddig az autó, csupa pozitívum!
Köszönöm!
-
trassher
addikt
Gyors kérdés. Adott egy vezérműszíj készlet aminek a leírásában ez szerepel:
98/02->05/01 OPEL ASTRA G 1.4 16V - X 14 XE;Z 14 XE [66KW] [HATCHBACK]
Motorszámtól: 02HL5118; motorszámtól: 20041691; Fogszám: 162; fogasszíj készlet;Az én motorszámom: X14XE20K79653
Jól gondolom hogy ez nekem passzol?
-
Kickass
őstag
válasz
haddent
üzenetére
2.2-ről olvasni kell bővebben opel fórumokon, illetve itt is szerepelt ez a motor: [link]
2.2 benzines az újabb 155 lovas 220nm mig a régebbi 147 lovas 205 nm, a 2.2DTI nyomatéka 280nm (kb ugyanennyi a 120lovas cdti motoré is, a 150lovas 1.9 már 300nm felett van). Szerinted melyik mozgatja könnyebben a szedánban veled együtt +1500kg, a kombinál veled együtt +1600kg-s kasztnit?
Nyilván turbóst nem szokás nem turbóshoz hasonlítani, de a C Vekiben az 1.8/2.2 benzinesen kívül nincs is csak a 2.8 v6 turbo és a 3.2 v6 szívó (ezek egyébként is fehér hollók főleg az itthoni piacon). Utazási élményben (ha a hangot nem vesszük figyelembe) a dízeltől és a nagyobb benzinesektől kapod ugyanazt. Akár lefordulsz a székről akár nem. Ez nem jelenti azt hogy egy 2.2 benzin ne lenne autózható, de mivel nem is ajánlott motor ezért sok más választási lehetőség már nincs is.
-
Calogero
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Én ezeket találtam róla:
tipushibája a nyomásszabályzó szelep és a nagynyomású szivattyú és ha minden igaz a vezérműlánc feszitője
60 e km-ént nagynyomású szivattyú csere egyik legrosszabb motor lett ez miatt.
180 e ft 60 e kmNem pont ez az a 2.2-es motor aminél a lánc ugrik néha egy pár szemet az gyenge olajozása miatt?
De igen.Épp ma jön egy ilyen motoros Zafira B javitásra,épp ezzel a problémával.Jobban mondva vontatják ide,mert jönni nem tud
Épp ma szedtem szét a Zafirát,csak HAT láncszemet ugrott el a kipufogóoldali vezérlés.A szivóoldal még talán többet is.
Z22YH - vezérműlánc - hát köszi az infót. megnéztem a szervízkönyvet, először kb 60ezernél volt cserélve, aztán 110ezernél
-
Kickass
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
a 2.2 benya nem ajánlott motor úgy általánosságban sem
ekkora hodályhoz egyébként se vennék csak min 3.0 literes benyást vagy inkább dízel
a 2.0DTI nem tudom milyen lehet a 2.2 DTI szépen viheti, vagy ott az 1.9 csak azt jól meg kell nézni meg vétel után ki kell iktatni belőle a műanyag pillangószelepsort (ha jól tudom ki lehet). -
AMD Power
titán
A repülő H Astra.

-
akos86
aktív tag
Üdv Urak!
Olyan problémám van a vasammal (opel astra f 1.6 16v) hogy bizonyos fordulaton 1800-2000 között elkezd rángatni a motor. Gyertyákat és gyertyabeleket cseréltem de a jelenség változatlan. Valakinek volt e hasonló problémája az autójával? Bármilyen tanácsot, segítséget szívesen fogadok.
üdv Á!
-
honda 1993
senior tag
Köszönöm a válaszokat
-
Petyyyyy
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Csak viszonyítási alapként. Most inkább olyan 150 körül számolhatsz.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Kb. 7, de lehet hogy nyolc évvel ezelőtt mondtak egy százast a márkaszervízben az F kombi telifényre. Ja és az még csak nem is metál lett volna. Szóval kétlem, hogy megúszod ennyiből.

-
honda 1993
senior tag
Köszönöm a válaszokat, próbálkozok akkor..
A festéssel az a baj, hogy ugyan a képen nem látszik, de valójában nagyon könnyen sérül, ha csak végig húzom rajta a körmöm, akkor is. Ezért gondoltam arra hogy ha ezt nem lehet javítani, (pl lakkozni vagy valami) akkor talán megpróbálom lefujatni ha meglenne 100-bol annak örülnék.
Szerk : sérülés alatt azt értem, hogy ha pl vegighuzom a körmöm akkor látszik a nyoma egy vékony csíkban
-
haddent
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Metál színre telibefújni szerintem 100 alatt ne is gondolkodjunk..
De ahogy írta Petyyyyy, rendben lesz az ha jó emberrel csináltatod. -
Petyyyyy
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Lengéscsillapítók és rugók cseréje szerintem nem fog érdemben segíteni a zörgésen, sokkal inkább az úttartáson.
A zajokra a következő egyenlet írható fel: minél összeszerelés minőség, annál zörgés.
Tehát az összeszerelés minőségén múlik mennyire fog zörögni egy autó belseje. Ha tudod konkrétan honnan jönnek a zajok, akkor érdemes inkább azokra a területekre rámenni és valami javítást eszközölni.
Sokszor egy csavar meghúzása, műanyag/gumi alátét beillesztése is sokat segíthet.
F-nél számíthatsz rá, hogy nem két perces mutatvány lesz.Kasztni javításoknál meg nem kell aggódni, az "új" részt a többi elemhez polírozzák majd. Vagy ha az egész tütü polírra kerül, akkor meg pláne rendben lesz - kivéve persze neked, meg a szomszédnak, akinek sas szeme van és úgyis észreveszitek a különbséget.
-
Mazi64
csendes tag
válasz
honda 1993
üzenetére
Köszi.Leszedtem az akksit. ' óra múlva próba.
-
zolikaDB
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Este 6-ra hazaerek, reggel fel 6-kor inditom, jar 2 percet, utana indulas munkaba, Szent Annan lampa, varok 1.5 percet, es az ut vegere, kb 5-6 km utan lesz 80 felett.
Videkre 35km, 90-100 km/h, 85 fok, ha futok 2-esen, es epphogy langyosat, meg esik is a mutato.
Ha delutan autozok a varosban, a forgalom miatt 90 alatt all, de ha bemegyek vhova egy fel orara vasarolni, kijovok, inditok, 80 alatt van. -
honda 1993
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
Hm értem... Az is elég lenne talán, ha csökkenteni tudnám a rezonancia erősségét... Ehez vannak olyan leírások hogy szétszedem a műszerfalat, összekötözöm a kábeleket (mert ezek is okozhatják a rezgést) aztán valamilyen speciális spray - vel átfújok mindent a műszerfal mögött (azt hiszem szilikon spray)
Ennek lenne értelme?
És mennyibe kerülne lefujni az egészet, mondjuk metál feketére?
Ja, és köszönöm a választ
-
haddent
addikt
válasz
honda 1993
üzenetére
Igen, csak ezerszer kitárgyalt témák, illetve olyan kérdéseket feszegetsz amire senki nem tud választ adni, mert kismillió tényezőtöl függ.
De akkor próba: kicserélheted az egész felfüggesztést profi FOX homokfutóéra is, akkor is zörögni fog, mert öreg, meg mert olyan. Tüneti kezeléssel biztos lehet segíteni, szétbombázni ,összerakni, szilikon, mittomén, de nem ér annyit. Amit it felsoroltál, sztem. konkrétan 10x annyit költenél rá, mint az egész kocsi amennyit ér.
A lakatolás: színrefújhatod, polírozhatod, de az évtizedes nap általi szikkasztást, stb nem tudod pótolni. Vagy egybefújód az egészet, vagy beavatott szemek kiszúrják majd, bármit is teszel. Persze értelmes szakemberek által végzett munka után azért nagyon jó tud lenni majd
Nem akarok senkit kioktatni, de szerintem ezt a sértődött kislány hangnemet meg fejezd be. Nincs fél napja meg 5 hsz. -e, hogy kérdezted, ha egyből nem ugrik valaki, akkor újra?
És nem is sürgős kérdés, hanem tök elcsépelt elméleti vélekedés. De ez nem baj persze, erre van a fórum, csak akkor simán kérdezd meg mégegyszer, ha nem veszik észre a népek, nem kell ez a sértődős hangnem
De ne vedd magadra, nem bántásból mondom. 
-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nálam eléggé változó. Ilyen időben van hogy 3 km alatt meg sem mozdul a mutató.

-
honda 1993
senior tag
Esetleg az én kérdésem is látszik itt a fórumon?
-
gzbotii
nagyúr
A legszexibb Opel valaha

Ahogy Karota mondta Winklernek: ha Opel GT-t vettél volna [Mercury Cougar helyett], akkor most lenne egy európai izomautód ami működne is
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Én egy éve cseréltem,a legolcsóbbat tettem bele.
(már úgy a legolcsóbbat,hogy a cromax-nál 3.8e Ft volt,
ua az unixnál 8.7e Ft.)Ha jól működik a termosztát,akkor 3km alatt a mutató eléri a kék mező tetejét,5km-re a mutató már 80 fokon áll.Ha a hűtőt normálisan éri a menetszél,nekem se megy 85 fölé.Ha a hűtő felét lepapírozom,felmegy 90-re,menne feljebb is,de a hűtőventi bekapcsol,és nem engedi. -
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
Több kérdésem van, mindegyik fontos lenne, ezért ha valaki tud segíteni valamiben, azt nagyon megköszönném.Opel astra f 1998, sedan 1,6 16v
Szeretném kicserléni a váltószoknyat, és a kézifékkar bőr burkolatát.
Ha rákeresek, akkor az astra f-hez legalább 10 féle terméket dob ki. Kérdésem, hogy honnan lehet tudni, melyik jó nekem az f astrámhoz?
Vagy mindegyik jó hozzá?Szeretném ha menet közben nem lenne idegesítő zörgő hangja a műszerfalnak és az utastérben a műanyagoknak.
Arra gondoltam hogy ha a lengéscsillapítók újak lesznek (elsőket cseréltem, mert rosszak voltak)
És majd a hatásokat is fogom, + az összes rugót cserélném valami jó minőségűre, az sokat számít majd.
Ez így van?Persze tudom hogy ettől még nem marad abba a műszerfal és egyéb műanyag elemek zörgése, szóval az érdekelne hogy mit lehet kezdeni ezzel a problémával?
Azt szeretném hogy ha szép csendes lenne ha rossz úton megyek, akkor is, ezért gondoltam a rugók cseréjére is, valami minőségi darabra, ha majd a hátsó lengéscsillapító is cserélve lesz.
Szóval ennek lenne értelme?Aztán ki lesz vágva a rozsdás sárvédőív, és egy új elem lesz oda hegesztve, + a többi rozsdás elem is javítva lesz, aztán színre lesz fújva. Ha ezek után polírozva lesz az egész akkor mennyire fog elütni?
-
Mazi64
csendes tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
2006-os 5 ajtós,150 Le
-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszi!
Úgy látszik akkor ez is csak a józan paraszti ész és alapvető fizika. Most hogy a ház mennyire kidolgozott lényegtelen. Az illesztések legyenek jók és csókolom. Annyira nem égető a dolog mert 85 fokos víz megvan menet közben is csak lehet én vagyok maximalista. 
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Szerintem az arany középút.(árban) A drágábbak háza igényesebben van megmunkálva.A drágább se lesz lényegesen hosszabb élettartamú.A működő rész (a bele)
azonosan működik,felépítésében vannak apróbb változtatások,de minden esetben a működését biztosító folyadék elszökése miatt ragad meg a termosztát,zárt,vagy nyitott állásban.A működtető folyadék pedig tudod mi?Viasz! (gyertyafaggyú!) 
Tudom,mert darabjaira szétszedtem,szétvágtam megnéztem,hogy működik.(egy egész délután eljátszottam vele)
Így néz ki,ez működteti az egészet:
Van egy zárt rendszer,aminek a furatában van a viasz.(alul a lefűrészelt résznél az a vöröses piros rész)
Ebbe van egy vékony tengely.(felül) A tengely ül a házban a helyén.A víz hideg,ezért a tányér is zárja a víz útját.(nem engedi a hűtő felé menni) Ahogy egyre jobban melegszik a víz,a szilárd halmazállapotú viasz elkezd olvadni,ezáltal nő a térfogata,és elkezd hátrafelé elmozdulni a tányér a vékony tengelyen.(nyitni kezd)Minél melegebb a víz,annál nagyobb a viasz térfogata,mégjobban nyit.
Maga a ház tul képpen egy bronzpersely,benne viasz,és egy jól illesztett tengely.Egy idő után a tengely,és a persely annyira megkopik,hogy a forró viasz el tud folyni a hézagon a forró vízzel,és mivel nincs viasz,a rendszert nincs ami működtesse,ezért nyitott,vagy zárt állásban beragad. -
beg
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Én próbáltam és működik. ODB2-vel ellenőrizve.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Mazi64
üzenetére
Hibakód kivillogtatás. (elektromos gázpedál)
A féket és a gázt benyomod,és nyomva tartod,majd gyújtást adsz rá és akkor a narancssárga szervíz lámpa villogni kezd. A 10 villogás 0-t jelent és a kódok 4 jegyűek és sorba adja be őket. A hibakódon belül a számok közt rövidebb, a hibakódok közt kicsit hosszabb a szünet. (nem próbáltam,csak olvastam)

Az is lehet,hogy az ismerősödnek lesz igaza,vagy beszorult az EGR,vagy működik,de a rendszer nyakig tele van korommal,köpi kifelé,de már fulladozik,erőtlen,vagy már a koromtól nem működik rendesen.Ennyi korom is lehet benne.Érdemes végignézni.
korom a köbön -
Mazi64
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nincs benne részecskeszűrő.
-
Imy
veterán
válasz
Calogero
üzenetére
Jó, hogy 1 év után nincs gond a tükrökkel. Ők sem hülyék, garanciális időben azért ne romoljon el. Ha 10 évig napi 10x nyitnád, csuknád, megnézném a tükröket 36500 nyitás-csukás után. Lehet jó lenne, de lehet nem...

És a napi 10 nyitás-zárás nem is sok napi szinten. Pl egy pizzafutárt.... Nekem napi szinten 4-5 meg van, pedig csak szinte munkába járok vele, meg beugrok ide-oda.... -
-
mohabá 007
aktív tag
-
trassher
addikt
-
válasz
trassher
üzenetére
Az olcsótól óvakodj. És ha ezt én mondom akkor az már súlyos dolog

F-be az 1400 ft-os 1 évig bírta, boltos haver nem is hoz olyat (tőle veszek mindent, rábízom mit ad, mindenből a jó de olcsót hozza) azóta, tőlem függetlenül.
Amikor a következőt adta, ami 4000 volt, mondtam is, hogy ez nem 1400, hátha ez tovább húzza, de mondta egyből, hogy nem véletlenül ezt hozza már egy ideje. A 4k-s húzza már pár éve. -
trassher
addikt
Termosztátból ki szerint milyen márkát érdemes venni? Sosem kellett még cserélnem semmiben így ezzel kapcsolatban nem nagyon vagyok képben. Automega és hasonló kategória jó lehet vagy nem véletlenül kerül 2300 forintba az alkatreszek.hu-n?
-
haddent
addikt
Ma este (most, előbb) valaki fehér G (?) Astra kombiban nem versenyzett egész véletlen velem a Hungárián?

-
Mazi64
csendes tag
Hali. Még annyi, hogy reggelente hidegindításnál erőtlen volt. Nehezebben pörgött fel. Kisebb fordulatnál rángatott.Erősebben füstölt. Ha felmelegedett elmúlt ez.
-
Mazi64
csendes tag
Hali!
Segítség kellene. Eljöttünk otthonról 200 km-t (Békés Megye, Csanádapáca). Opel Vectra C 1.9CDTI 150 Le kocsimmal. Mire anyuhoz értünk vele megadta magát. Elment az ereje és nem pörög fel a motor+kormol a kipufogón szó szerint és nagyon füstöl.. Koromlerakódás lesz a kipufogó alatt a földön. Motorhiba lámpa ég (a "kulcsos autó" nem ég) Az autó beindul , de nehezebben a szokottnál. Az injektor mágnesszelep csatikat átnéztem, ha lehúztam egyenként érezhető volt. Az otthoni autószerelő ismerős, aki a kettőstömegűt cserélte injektor hibára tippel.Szerinte valamelyik megadta magát. Ez okozza a tüneteket. Szerintetek ez lehet a baj? Mi okozhat még ilyen hibákat? Gyulán vagy Békéscsabán tud e valaki szerelőt ajánlani aki 28-án hajlandó lenne megcsinálni.
Tibor -
trassher
addikt
Hosszúfejű dugókulcs vagy csőkulcs nélkül lehetetlen meghúzni annyira kevés a hely. Szerelési könyv szerint ki kell venni még a kardánboxot is hozzá, azt most inkább kihagytam.
A szerelők abszolút nem állítottak rajta, a csavar nem volt meghúzva semennyire. Most 4-et kattan maximum de a negyedikhez már neki kell feszülni keményen. Így behúzva már nem tudok elindulni az autóval mint eddig. Majd lehet kicsit visszább állítom hogy bírjon 6 kattanást de most így maradt. -
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Azt tudom persze, rosszul állították be a bowdent. Cserélték azt is a fékpofákkal együtt és "hónaljban" fog a kézifék. Dobféket amúgy is utálok szerelni.

-
trassher
addikt
G astra kézifék beállításnál kiengedett állapotban elég ha tekerem az állítócsavart?
-
haddent
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ja, hogy 1.6 dízel ekkora dögbe, én kérek elnézést
Biztos jól mozog a bi-turbo miatt, de áhh..
Szomorú , hogy milyen irányba haladunk milyne ütemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg automata 

(már úgy a legolcsóbbat,hogy a cromax-nál 3.8e Ft volt,