Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
olyan mintha el sem olvastad volna amit írtam csak "kapásból" reflektálsz valamit

ezt nem én találtam ki, hogy hidraulikus láncfeszítős kocsiba nem rakunk az előírtnál vastagabb olajat
benne van a kézikönyvekben is és minden normális szerelő (köztük az enyém is) kapásból elutasítja a dolgot
az ne zavarjon, hogy a lecserélt vezérlés a láncfeszítővel együtt nem 15-20 éves
és az se, hogy attól hogy vastag olajat raksz bele nem szünteted meg a hibát csak a tünetet enyhítedakkor te használj bele 10w40-et vagy még vastagabbat hátha nem fog csörögni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és én itt be is fejezném ezt az olaj témát mindenki azt tesz bele amit akar
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)