Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Aki dizelt vesz es turbosat, annak legyen penze megjavitani mindkettot. En is ugy vettem a vectrat hogy tudtam turbo, adagolo benne lesz a pakliban. Senkinek nincs rontgen szeme ezt a kettot nem tudod elore latni se megjosolni. Aki nem akar erre a kettore kolteni az ne vegyen dizelt. Nekem 90 volt az adagolo es ugyan ennyi a turbo. De en ugy vettem a kocsit hogy tudtam ez a ketto barmikor beszarhat. Semmivel sem masabb mint egy barmelyik mas auto. Vehetsz A6-ot ott mas lesz az ami leszivja a penztarcad. Kar ezen lovagolni hogy draga...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest