Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
A mindennapi munkába járás (40km főút, pálya), bevásárlás-idemenjünk-odamenjünk, és évente 3-4 kisebb-nagyobb kirándulás. Évi 15.000 kb. Dízel főleg az inga miatt kellene, fele annyi üzemanyagból eljárnék, mint most.
(#45463) diegho
Köszi! +1 a Zafirának.
(#45469) BigBlackDog
Szintén köszi!
Nekem egyébként bejön az 1.9 CDTI traktor hangja.
Lehet velem van a baj. Ilyen 1.9-es Astra van egy a családban, és annak ellenére hogy a bele roppant unalmas, én szeretem vezetni. A Zafira belső tere számomra nagyságrendekkel jobb, pedig szinte csak a középkonzol más, de mégis kb egy kategóriával magasabbnak látom a komfortérzetet. A dízel szop*ágtól én is tartok, ezért szeretnék egy jó állapotú autót venni, amit ha sikerült megfelelően karbantartani talán elkerülhetem a sokszázezres buktákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet velem van a baj. Ilyen 1.9-es Astra van egy a családban, és annak ellenére hogy a bele roppant unalmas, én szeretem vezetni. A Zafira belső tere számomra nagyságrendekkel jobb, pedig szinte csak a középkonzol más, de mégis kb egy kategóriával magasabbnak látom a komfortérzetet. A dízel szop*ágtól én is tartok, ezért szeretnék egy jó állapotú autót venni, amit ha sikerült megfelelően karbantartani talán elkerülhetem a sokszázezres buktákat.