Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
sasa58
üzenetére
Előbb is írtam de megint nehogy magadra vedd: nem rád értettem, ennyi autó és km után biztosan óriási tapasztalatod van, user error alatt inkább lustaságra gondoltam eleve, de nyilván nálad akár valós probléma is rejtőzhet

A VVT szerintem nem szabadna, hogy mutatkozzon, inkább csak annyi, hogy 1.6 16v nem 100 ló hanem 116.
Traktorhang passz, szerintem (is) normális, ha nem akkor egyikőnk közül majd a szerencsétlenebbik megtapasztalja, hogy mi lesz a vége

Sportos terelgetésnél nekem egyébként pont sokkal jobb, akkor nem rángat szépen szereti is. De ehhez hozzátartozik, hogy én pl. lassan képtelen vagyok. Amikor úgy ülök be, hogy na menjünk ki kocsikázni lazulni egy fél órát, akkor is kb azt veszem észre, hogy messze van a lassúzástól, csak olyan normális
Melegen, leállítás után. Na jó, de külső hőmérsékleti tényező? Belső, motor hőmérséklet? mennyire és mennyi ideig volt hajtva előtte? 5 perc nagyon rövidke idő, itt akár fél perc is komoly diffi lehet.. Nem egzakt tudomány sajnos.. De mit vár az ember amikor a gyári 4.5 liter már túl agyon nagyon töltés lenne. 4 liter után full hidegen a nívó tetején túl volt már..
Ja és igen, Mobil1 ESP 0W-40 egész pontosan. Biztos túlzás, és simán elképzelhető, hogy nem "a legjobb", csak az egyik a legjobban közül. De ilyen árcímke mellett cserébe biztosan legalább "nagyon jó"
Csak arra vigyázz, hogy én mindig hordom magammal a tartalék fél-1 litert és a múltkor jól kiömlött hogy rohadna meg

Új hozzászólás Aktív témák
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak arra vigyázz, hogy én mindig hordom magammal a tartalék fél-1 litert és a múltkor jól kiömlött hogy rohadna meg