- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
A futómű mint írták is, kemény, az a jó. A műanyag nálam még sose volt büdös, lehet, hogy takarítani is kéne néha?
Az ülések nem luxus bőrfotelok, de ezek szerint nekem ortopéd gerincem van, de tök jól elvagyok bennük
A váltó az tipikus szokás, opel akkor szídjuk.. vicc.. meg a kuplung hogy jött ide? Ezt nem tudja adagolni akkor nem tudom mit tud, teljesen lineárisan keményedik, kiszámítható. Jó, valóban kemény a váltó, de nekem ez is tetszik, mondom én, hogy mazohista típus vagyok 
A dinamika dumától meg ezen "költemény" után tényleg falnak megyek. Két turbódízel, 10Nm különbség, és "sokkal jobban megindul"? De mit várok, objektivitást és a szubjektívitást meg a más márkajelzés miatti placebó kizárását? Húdenaív vagyok.
A fogyasztás persze, hogy jobb. Könyörgöm az egyik 1.9 -es a másik 1.7 -es, nyilván az 1.9 -es elrotyog alapjáraton, ő is írta, lejjebb van a nyomaték, nyilván jobban fogyaszt ilyen kategóriában a nagyobb lökettérfogat, nem?
A Golf olajfogyasztása egy rossz vicc. Egy első generációs F Astra Ecotec fossápörgetve 200 ezer km után egyen meg ennyit, nem egy fóóókszvágen vag dízel, nem? Konklúzió: az ecotec szar és az opel szar mert szar és eszi az olajat mert szar.
Szervízköltséget hogy mer összehasonlítani amikor az egyiket szlovákiában gányoltatta, ki tudja mit hogy csaltak össze...realmadrid brembo 14 ezer ..
multkor linkeltétek itt valaki, hogy hogy készül az olyan brembo. Kiskínai megveszi a legszarabb, átfesti, rá a brembo, megfúrja hidegen!! a lyukakat és mehet a sok okosnak 14 ezeré
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ülések nem luxus bőrfotelok, de ezek szerint nekem ortopéd gerincem van, de tök jól elvagyok bennük
A váltó az tipikus szokás, opel akkor szídjuk.. vicc.. meg a kuplung hogy jött ide? Ezt nem tudja adagolni akkor nem tudom mit tud, teljesen lineárisan keményedik, kiszámítható. Jó, valóban kemény a váltó, de nekem ez is tetszik, mondom én, hogy mazohista típus vagyok 
multkor linkeltétek itt valaki, hogy hogy készül az olyan brembo. Kiskínai megveszi a legszarabb, átfesti, rá a brembo, megfúrja hidegen!! a lyukakat és mehet a sok okosnak 14 ezeré