Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mephi666 #38651 üzenetére
Én 2 éve takarítottam, most megint érik, mert néha néha felszalad az alapjárat. De én pl ebből nem vennék utángyártottat, ami jó minőségű az meg 19 ezer ft.
Benzinpumpával jártunk úgy apámék c14se astrájánál, hogy a benzinpumpa csere után minden szuper de az új pumpa rettentően hangos. (olcsó lengyel cucc)Na mármost visszatérve az alapjárati motorhoz, közel 20 ezerért, nekem megér 2 évente egy pár órát hogy kitisztítsam. DE én is hallottam már hogy nem bírja sokáig tisztítás után. Én szerencsés voltam ezügyben.
gban: hideg zsíroldót nagyon nem ajánlom, mert sokáig kell vízzel áztatni hogy ne maradjon vékony filmréteg. Én tisztítottam már motort vele, vagyis megpróbáltam, de pl az aluminium részeket erősen "megbántotta" .
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest