Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trassher

addikt

válasz zolikaDB #37982 üzenetére

Köszi :R
    Persze, nem titok. :) A kézifék kar alatt van egy műanyag takaró elem. Azt kipattintottam, alatt van az obd csatlakozó is. A váltó keretét 2 db torx csavar fogja, kitekertem, így kijön a fekete keret. Elvágtam a gyári rögzítését a szoknyának és lehúztam a kerettel együtt. A fekete keretben van egy fehér keret is, lényegében ez tartja helyén a váltószoknyát. Erről lefejtettem a gyárit, majd ráhúztam az újat. Nem lehet elrontani mert ezen a fehér kereten van 2 tüske, ezek mennek bele a szoknya kivágásába. Utána a többi részt csavarhúzóval toltam bele a keretbe, belül kis pöckök vannak amik amik nem engedik ezután kicsúszni. Így lehet kicsit bonyolultnak hangzik de ha szétszeded akkor látni fogod hogy áll össze. Ha a fehér kereten rajta van a szoknya utána vissza kell pattintani a feketébe és ezután jön a macerásabb rész. Kifordítottam a szoknyát és úgy húztam a "száját" vissza a váltórúdra, amin van ugye egy körbemart rész a rükverc felhúzó alatt. Itt meghúztam a szoknyában lévő gyorskötözőt ahogy csak tudtam de elsőre így sem sikerült. Jó erősen meg kell húzni aztán szépen visszafordítani a szoknyát és visszrakni a keretet. Így leírva elég bonyolultnak tűnhet de inkább csak macerás. Még youtube-on sem találtam rendes videót ahol megmutatják hogy kell csak olyat amikor szét van szedve meg össze van rakva.

AMD Power: Köszi neked is. :R A kézfékkar volt nagyon kényelmetlen mert ott abszolút nincs hely vastagabb anyagnak de úgy érzem megérte a szenvedést.

PhobioNN7: Szerintem indításgátló lehetett de már az előző tulaj kiköttette. Van hozzá "kulcs" is de nincs működésben.

Új hozzászólás Aktív témák