Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Köszi

Persze, nem titok.
A kézifék kar alatt van egy műanyag takaró elem. Azt kipattintottam, alatt van az obd csatlakozó is. A váltó keretét 2 db torx csavar fogja, kitekertem, így kijön a fekete keret. Elvágtam a gyári rögzítését a szoknyának és lehúztam a kerettel együtt. A fekete keretben van egy fehér keret is, lényegében ez tartja helyén a váltószoknyát. Erről lefejtettem a gyárit, majd ráhúztam az újat. Nem lehet elrontani mert ezen a fehér kereten van 2 tüske, ezek mennek bele a szoknya kivágásába. Utána a többi részt csavarhúzóval toltam bele a keretbe, belül kis pöckök vannak amik amik nem engedik ezután kicsúszni. Így lehet kicsit bonyolultnak hangzik de ha szétszeded akkor látni fogod hogy áll össze. Ha a fehér kereten rajta van a szoknya utána vissza kell pattintani a feketébe és ezután jön a macerásabb rész. Kifordítottam a szoknyát és úgy húztam a "száját" vissza a váltórúdra, amin van ugye egy körbemart rész a rükverc felhúzó alatt. Itt meghúztam a szoknyában lévő gyorskötözőt ahogy csak tudtam de elsőre így sem sikerült. Jó erősen meg kell húzni aztán szépen visszafordítani a szoknyát és visszrakni a keretet. Így leírva elég bonyolultnak tűnhet de inkább csak macerás. Még youtube-on sem találtam rendes videót ahol megmutatják hogy kell csak olyat amikor szét van szedve meg össze van rakva.AMD Power: Köszi neked is.
A kézfékkar volt nagyon kényelmetlen mert ott abszolút nincs hely vastagabb anyagnak de úgy érzem megérte a szenvedést.PhobioNN7: Szerintem indításgátló lehetett de már az előző tulaj kiköttette. Van hozzá "kulcs" is de nincs működésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A kézifék kar alatt van egy műanyag takaró elem. Azt kipattintottam, alatt van az obd csatlakozó is. A váltó keretét 2 db torx csavar fogja, kitekertem, így kijön a fekete keret. Elvágtam a gyári rögzítését a szoknyának és lehúztam a kerettel együtt. A fekete keretben van egy fehér keret is, lényegében ez tartja helyén a váltószoknyát. Erről lefejtettem a gyárit, majd ráhúztam az újat. Nem lehet elrontani mert ezen a fehér kereten van 2 tüske, ezek mennek bele a szoknya kivágásába. Utána a többi részt csavarhúzóval toltam bele a keretbe, belül kis pöckök vannak amik amik nem engedik ezután kicsúszni. Így lehet kicsit bonyolultnak hangzik de ha szétszeded akkor látni fogod hogy áll össze. Ha a fehér kereten rajta van a szoknya utána vissza kell pattintani a feketébe és ezután jön a macerásabb rész. Kifordítottam a szoknyát és úgy húztam a "száját" vissza a váltórúdra, amin van ugye egy körbemart rész a rükverc felhúzó alatt. Itt meghúztam a szoknyában lévő gyorskötözőt ahogy csak tudtam de elsőre így sem sikerült. Jó erősen meg kell húzni aztán szépen visszafordítani a szoknyát és visszrakni a keretet. Így leírva elég bonyolultnak tűnhet de inkább csak macerás. Még youtube-on sem találtam rendes videót ahol megmutatják hogy kell csak olyat amikor szét van szedve meg össze van rakva.