Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Markizmark #37627 üzenetére

Most total randomba gugli talalat a gumi fekut keresesre [link] a legjobb gumi 100 rol 50 m alatt allt meg, a legroszabb meg 62m en. Csak ebben a peldaban 12m a különbseg. Egy nem idöszaknak megfelelö gumi, vagy mas peldaban ez a különbseg jo esellyel joval nagyobb. Es akkor ott van a kanyarstabilitas, aquaplaning........ezek tenyek.

Azt hiszem ezt soha nem fogom megerteni, hogy mit nem lehet ezen megerteni, vagy belatni, hogy bizonyos szitukban mi mulhat azokon a metereken, vagy azon ha az egyik gumi 90 km/h nal feluszik egy vizatfolyason egy kanyarban a masik meg nem.....

Es megegyszer leirom, nem azzal van a bajom, ha valaki azt mondja, hogy ennyi penzem van gumira, ezert akarom megvenni a lehetö legjobbat...legyen az hasznalt vagy alsobb kategorias. A total nonszensz szamomra amikor ilyeneken megy a matek, hogy "soha nem volt balesetem pedig", meg "en aztan tudok vezetni", meg "mindig nagyobb követesi tavolsagot tartok".....total nonszensz.

Az x5 ös peldadat meg aztan vegkepp nem vagom....tehat akinek jo gumija van az egy barom es balesetveszelyes, mert gyorsan megy, mig akinek noname gumija van az megfontolt, vezetni tudo soför es segit a barmokon? En multkor autopalyan leelöztem egy porsche panamerat, aki ment a külsö savban :Y wazzeee, az astram jobb, mint a panamera :DDD

De mind1, szoval nyilvan mindenki azt vesz amit akar es azzal gyözi meg magat amivel akrja....mindig felhuzom magam ezen a teman....

(#37630) Ablakos: Ha en neki megyek frontalisan a masiknak, aki nincs bekötve, kirepül az ablakon es meghal, en ezzel embert öltem. B opcio nem repül ki, nem hal meg, honapokig fekszik a korhazban, csomo cahs az egeszsegügynek. Ellenben ha be van övezve siman lehet, hogy orrbavagja a legzsak es kiszall vagy korhazba viszik es 8 nap mulva hazamegy...szvsz nem ertelmetlen.

Új hozzászólás Aktív témák