Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Benzin temahoz annyit, hogy amint mondtam is nekem nincs tapasztalatom, szoval en nem panaszkodom ra.
Amikor kijöttem nemetorszagba akkor olvasgattam a temaban, mert nem hittem el, hogy itt nincs különbseg a "nagy neves benzinkutak" es az egyeb 1000 fele kis kut között, nyugodtan lehet tankolni mindegyiket. Otthon a noname kutra soha nem jartam ellenben szüleim több ismeröse is szivta mar meg elkoszolodo, eltömödö problemakkal, egyenletlen jaro motorral, amik egyertelmüen üzemanyag problema.
Na akkor amikor ebben a temaban olvasgattam, több forumon is olvastam olyanoktol akik fuvarozassal foglalkoznak peldaul, hogy magasabb a fogyasztas, jobban füstöl mar a Magyar is mint az osztrak, nemet....ettöl függetlenül autoszerelöm akihez szoktam vinni a kocsit is meselte, pont amikor az egr koszolodasrol beszelgettünk, hogy ne szoljak egy szot sem, mert az az ismeröse aki romaniaba jar rendszeresen sokkal gyakrabban jar hozza ilyen elkoszolodo, eltömödö problemak miatt, mint atlagban a többi autos es hogy ez egyertelmüen a rossz minösegü gazolajtol van...
En nem ketlem, hogy lehet ott is jo helyen tankolni, meg ezek a peldak mind a dizelre vonatkoznak, ami ugye egy kenyesebb rendszer, mint a sima szivo benzin. Szoval no offense, de nekem ennyi eleg ahhoz, hogy azt a következtetest levonjam, hogy en biztos nem jarnek at se ukrajnaba, se romaniaba tankolni magyarorszagrol, azert mert nehany forinttal olcsobb pl a gazolaj. (de megegyszer leirom, hogy nincsenek illuzioim a magyar kutakrol sem....de azt gondolom, azert a minöseg ellenörzes talan egy kicsit szigorubb es nem burogatnak minden fele kamionbol, minden felet a tartalyokba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest