- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak most vettem észre, hogy a végeredményt meg sem említettem. "Ha még egyszer láthatnám" énekeltem a fiam emlékére a Republic dalt. Mondom a lányomnak a próba során, hogy el fogom bőgni magam - Ez benne van a pakliban. Aztán mégse lett így, de majdnem. A vokalistámtól kapjam egy simogatást, és ő hangosabban énekelt. Legalább hallani az é hang helyett énekelt e-ből, hogy külföldi. A következő produkció január 17-én lesz. A saját zenés játékát - jobb híján nevezzük musicalnak - mutatja be a lányom. Néhány dalnak ismerem a zenei alapját, de a kész műre nagyon kíváncsi vagyok.
-
Dr. Oid
senior tag
Azért van ebben egy kis pedofil/szexuális ragadozó árnyalat, még ha nem is szándékos, illetve akár ennek is lehet venni a sima pajzán utalások mellett. Nem hiszem, hogy én szívesen hallgatnék egy "de megcsinálnám" témájú verset

-
Soderes
senior tag
Micsoda disznó vers.
Ma már nem értékeli a fiatalok a művészetet.
Helyette lehet jobban jártál volna, ha elkezdesz vetkőzni.
De akkor viszont elloptad volna a show-t.
-
Krugszvele
senior tag
Micsoda prűdség lett úrrá. Pedig ha megnéznénk hogy 100-200 évvel ezelőtt micsoda (felszín alatti) szabadosság ment a szexualitásban.
Nagyjából az összes híres írónkról, költőnkről megvannak a feljegyzések (fényképek!!) hogy nálunk 30-50 évvel fiatalabb nőkkel "ismerkedtek" akár feleségül is vették őket.Másik verzióm: A mobiltelefont egybe kell írni és emiatt a hiba miatt nem engedte ki a cenzúra

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs