Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Azért elmegy a retkes anyjába a wg. 10 t10-es meccsből 9 t11.
Az elmúlt 15 évben 10 meccsből 9 bot tier. Bármivel is mentem. Most egy kicsit meguntam.
Automatice lépek ki a t11 meccsekből. -
ooloo
őstag
Békés , Boldog Karácsonyt minden tankos játékosnak !
-
SoulReaver
veterán
4 alkatrészre vagyok a Dravec től. Akinek meg van, milyennek találja? Tornyozós pontlövő? A sztrímerek nagyon dícsérik…
-
BigBear
senior tag
Tényleg k. kíváncsi lennék, mi alapján pontoz ez a szeméthalom.
Full T10-11, én 103B, 4 kill, ~3174e+824 dmg, 1200 felfogott, 328 XP.
Ellenfél utolsó tankja 0 dmg, 426 XP. -
SoulReaver
veterán
Pools medalt még egy ilyen bot is tud csinálni. tier10-ben meg 1300 damage.
-
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére

Én ettől jobbat nem tudok. Az xp megint rengeteg.
Mai wr eddig 41%. -
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562
üzenetére
41%. Nekem az utóbbi hetekben ennyi. És játszom 5000k wtr körül.
Napira lebontva 25-38% sok esetben.
De még így is, hogy a picsába tud 41% lenni 2000 alatti wtr-el? Nyilván a kérdés költői.SoulReaver: nemrég (is) felhoztam ezt. Discord szerveren. Természetesen én voltam a hülye. Nem a wg a g.ci, hogy ilyen a jutalmazási rendszer.
-
Dobi 562
addikt
válasz
BigBear
üzenetére
"Na, pont az a szégyen, hogy a Conq ilyet ment, de nem azért, mert ő béna lenne."
Na, az ilyet hivjak ugy, hogy "free tier X tourist". Koze nincs a jatekhoz de valamiert elvezi a pofonzsak szerepet, mert X-es tankkal csapathatja.
Ezt meg Gyurinak lottem, mert szerinte nincsenek "botok" 45% gyozelmi arany alatt:
-
BigBear
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Na, pont az a szégyen, hogy a Conq ilyet ment, de nem azért, mert ő béna lenne. Ennyi köze van a valósághoz a WG szeméthalmának. Simán dob ilyet a rendszer, amikor ehhez van kedve. Kíváncsi lennék az ő szemszögéből mi is történt, de le merném fogadni, hogy szépen kapta a 28. dimenzióban eltűnő, vagy éppen csőtől derékszögben távozó lövéseket, meg amikor talált, a papir általi pattintásokat.
-
SoulReaver
veterán
Ennyit ér a top sebző a vesztes csatában.... Annyit sem ér, mint az ellenségnél a 0-sebzéses, aki 20 kilőtt lövedékből 2x eltalált valakit, de nem sebzett.....

-
SoulReaver
veterán
Átvettétek az ajándék tier9 táras papír francia tankot?
BZT-70 jött egy ládából... Első 5 csata bukó, de a szokásos 0:15, 5:15 végeredményekkel... 330-as átlag átütéssel csatánként egy lövést engedett be, meg a célkör összeszűkülés után a holdba lőtt, mint a becélzott gyenge pontra, amit zöld paca is jelzett... Badger breaker áll egyhelyben és folyamatosan szarrá lőtte a tornyomat, hiába tilitoliztam...
Semmire való egy szar tank... -
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nemhiába titkos ... bár én magasról teszek rá . Ez egy "végtelen" játék . Nem kell sietni az XP-vel sem ... jön , ahogy jön . Mondjuk nekem a szögek is furcsák néha ... mintha nem is ugyanazon a pályán lennénk az ellenféllel . Dombtető... Ugyanazzal a tankkal , ugyanazon pályán , ugyanazon pozícióba a "profi" simán kupoláz ... nekem ugyanott még 5 métert kellene megtennem előre , hogy ugyanezt elérjem . Ugyanezt a hátszelet én is megkapom és érzékelem , ha úgy dönt a végé , hogy most az ellenfélen a sor a furulyázásban . Sokan elképednének , ha napvilágot látna , miként segít egyes embereket és csapatokat a győzelemre . A tankos játékhoz nem kell kivételes reflex , átlagon felüli taktikai érzék , netán valódi mesterlövész finom célzás .... parasztvakítás az egész . Nézd meg a tartalomközvetítők ( tartalomközvetítő ??? inkább fizetett végé bérenc ) szerencsétlenkedését egy kompetitív játékban .. siralmas az ottani jó játékosokhoz képest . Ha végé befuccsol , ők is mennek a levesbe .
-
Dobi 562
addikt
Hogy tudott vesziteni ez a 3 zseni egy BC arty es Manticore ellen, ugy hogy amikor kileptem a csatabol mienk volt a map control, az Udes kozepen kempult a dombon (Nordska map) a bazisunk mellett es lehetett latni, hogy a manti es az arty szalad foglalni...
-
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én azért kíváncsi lennék az általad említett játékok és a végé éves bevételi számaira . Én úgy sejtem a végé vezetne toronymagasan . Több megközelítése van a profitteremtésnek ... a végé ezt választotta . Végtére is a játékos lelki békéje senkit nem érdekel , és ez minden játék mögötti vállalkozásra igaz . vót függő vagy Te is én is .... annyit tehetünk fél megoldásként , hogy nem költünk a játékra egy petákot sem .
-
Gyuri27
félisten
Ha már beszélsz valamiről ami rajtad kivül senkinek nem egyértelmű akkor belinkelem miről beszélek. Nálam ez az alap.
Én meg hülye rákérdeztem miről beszélsz. Itt hibáztam.Vannak kompetitiv játékok. Nem is kevés. Mégis megél mindegyik. Valorant, lol, dota, maricart sorolhatnánk. Mindegyik megél. Anélkül, hogy a botok lennének az istenek.
Csupán akarat kérdése. -
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Rendes MM eleve halott egy ilyen üzleti modellnél . A tankok egyensúlyával én nem foglalkoznék , hiszen hiába "ülsz" a játék legjobb paramétereivel rendelkező tankjában , ha rendre eltalálja az ellen a körömnyi gyenge pontot , mert a végé úgy döntött , hogy a vesztes oldalon vagy és halnod kell .
Amúgy kérdeztél valamit , én válaszoltam a kérdésedre ... nekem egyértelmű , ha kérdezek valamit , és arra válaszolnak , azt megköszönöm . Tudom , manapság ez már nem divat .
-
ooloo
őstag
Hozzánk akarnak vágni egy vérszegény , ötlettelen hangcsomagot "potom" 4.99 dollárért .. nemhogy azt a pár dollárt , de még egy lukas garast sem érnek . Bizonyára egy cigarettaszünetben dobták össze .. bár annyi idő alatt jobbat is ki lehetett volna találni . Az lehet a gondolatmenetük , ha a sokadik szutyok prémiumtankot el tudják adni , akkor a játékosok bármit megvesznek ..... és valóban , ez így is van . Minden idők legjobban lehúzható közösségéről van szó .
-
kisharsany
aktív tag
Jaj te játék...
Minimum 250 csata óta várok egy Prokhorovkára, rengeteget megyek mostanában lighttal, hátha összejön a kampányküldetés. Nem adja be.
Na megyek egy kört T20-al, gyűljön az XP: Prokhorovka...
Most meg: Tier 10, Project Louis, legtöbb sebzés
Fogatlanok... -
BigBear
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hehe...
Én töröltem ismét 2 napja. Visszaléptem, kivettem az ajándék ágat, aztán próbálkoztam. 2-3 nap alatt ~20-25 csata, konkrétan 2 nyertes. Mindegy mivel mentem, a lövéseim vagy valami 28. dimenziót követve tűntek el a semmiben, vagy sok célkörrel mentek célkörön kívülre, legjobb esetben papír tankot eltalálva is pattantak. 103B-vel 14 találatos 0 sebzéses csatát menni azért nem semmi.
Kösz WG. Aztán mondja valaki, hogy nincs személyre szabott rng.

Már volt ilyen, lehet, törlöm az accot is a francba, hogy emléke se maradjon ennek a szeméthalomnak. -
Gyuri27
félisten
Tegnap 5900 nwtr 38% wr.
Ma 6900 wtr 26% wr.
Azért a wg kicsit magába szállhatna. Hogy biztos az a jó, hogy a botoknak legyen játék élménye és öröme. -
SoulReaver
veterán
apa696 nevű játékos magára ismer?
Ha előre mész meghalni, miközben a bázisunkon 5-6 tank van... Ne engem okolj, mert nem tudok neked segíteni, te agyhalott nyom...fa..op... gyö....
-
Dewri
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kivettem megint az ajándék ágat, aztán uninstall, ez jár nekik, nem láda...
-
Dobi 562
addikt
Ezt csak igy itt hagyom.
-
SoulReaver
veterán
Vettetek azért mèg ládákat ?
Én vettem egy párat… jött tbt meg jag 90… háát… tbt azt a 2 lőszerét 30 másodpercig tölti újra… papír az egész tank… jag meg egy lomha dög viszonylag használható front páncellal, de inkàbb bújkálni kell vele…
-
ooloo
őstag
Az ideg kerülgetett .... az utóbbi hozzászólások alapján azt hittem az on topikba tévedtem
-
kisharsany
aktív tag
3 csata, 2 ticket. Úgy látszik ma kitologatós nap lesz
-
Gyuri27
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az összes bot g.ci játszik. Event van, karácsony van.
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Elobb volt egy tag aki uj acc-ot kezdett es ket arty agat valasztott az ingyen agak kozul es csak azokat tolja.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
A két utolsó emberünk....
Ez 3 perces csata volt...
-
SoulReaver
veterán
-
Dobi 562
addikt
Tier 10-11, jo lesz ez!
-
Dewri
aktív tag
Megnéztem, valóban ismét adtak egy komplett tankágat így is hogy korábban már kivettem...
Külön csináltam egy új fiókot, hogy megnézzem mit kap egy nullkilométeres újonc. Nos:
- 3 teljes ágat lehet választani...
- 30 nap prémium
- 6 millió kredit (ez mondjuk arra se elég hogy a 3 db t10 vasat fölszereld..)
- 4 darab prémium tank (2 db t7, 2 db t6, nekem Tiger 131, IS-IIS, Type 64, Skoda T 40, gondolom ez random, nem csinálok megint egy újat hogy megnézzem...)
- 4 darab 30 napra bérelt prémium tank (2 db t8, 2 db t9, nekem E77, XM66F, 122 TM, Udes 03 3, gondolom ez is random)
- 300 gold
- 2000 szabad xpMondjuk most megéri újnak lenni, mert nem kell végigszopni nulláról az egészet mire fölvergődsz t5-t6 környékére, ahol már van némi tankos fíling. Aki már tapasztaltabb és kipróbálna olyan tankokat amik nincsenek meg neki, annak ez jó lehetőség.
-
Dewri
aktív tag
Úgy látom így év végére még egyszer bedobják a mézesmadzagot, nagyon fogyhat a játékosbázis...
[link] -
Gyuri27
félisten
Ha így látod legyen így. Sok bázis kempert kivànok neked.
Dobi: én a retad bot kufejezést szoktam variálni. Ezért van jàr. Minap eszembe jutottál. Én szervek TD pózolban. Leo1 mögöttem. Jó csata is volt. Utána 50b TD sniper moziban. Be se engedett. Mondjuk a hevyknek jó lett volna a support. Rajta kívül volt még 3. Akkor nem halnak le. Enemy light, könnyű med soron vitézkedett. Jó ez. Csak sajnálom, hogy a csapat sebzést kivették.
-
ooloo
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ezzel most mi a problem ?? Nem játszhat mindenki egy adott játékos szája íze szerint . Épp olyan gyakori , hogy jó értékelésű játékos tisztes távolságból szemléli a csatát , mint az , aki valóban tanácstalan , hogy mit is kéne tennie a játékban . Ez nem a három testőr nevezetű játék ....
-
Dobi 562
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Neha nalam is elszakad a cerna mikor sok ilyennel talalkozok de ennel durvabbat, hogy "fu*ckin move your ass" nem nagyon szoktam irni es meg sosem kaptam chat bant.
Engem egyebkent ezek a sajat bazison kempelo tankerek akasztanak ki nagyon, nem igazan ertem mit elveznek a jatekban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
BigBear
üzenetére
Persze. Mert a rendszer kompenzál. Nem láttál még 2000 wtr-es botot se 45% wr alatt. Ez hogy lehet? Mikor 5000 vagy felette 50-52%.
Nerni kell nekik is.
Egy ideje így van.
De ha nem lenne enyi bot, ligák lennének, rendesen el lenne osztva akkor nem kellene a redszernek nnyire látváynosan bele nyúlnia. -
BigBear
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nagyon leegyszerűsíted és totálisan félreérted a problémát.
Amikor az emberi tényező lassan 0,001%-ot sem jelent a játékban, addig ne a játékosokat hibáztassuk már.
Amikor a játékok talán egy ezrelékében számít a játékos valódi tudása, amikor folyamatosan kaphatod az rng / mm által előre eldöntött csatákat ahol a papír tankok röhögve pattintanak bármit, vagy konkrétan ha leülsz én nem csinálsz semmit is nyeritek a csatát legfeljebb az egész ellenséges csapat öngyilkos lesz vagy nem létező találatoktól lőszerrekesz-robbanásban elhullanak, amikor már a látszatra a legkisebb mértékben sem ad a wg és ha kell, eltűnnek, kanyarodnak meg derékszögben mennek a lövések, ha kell, lánctalpra lövéstől felrobbansz, vagy éppen a 100m-rel odébb lövő arty találattól 5 másodperccel a becsapódás után robbansz mert rájön a rendszer, hogy neked pusztulni kellett volna, akkor ne hivatkozzunk semmiféle WTR értékre.
A pontozás a kezdetektől semmit nem ér és semmit nem jelent.
A vesztes csapatban ha te vagy a legjobb 5 killel meg 8000 sebzéssel, akkor is többet kap a nyertes csatában az, aki heavyvel leült a rajtkörben és nem csinált semmit, ami konkrétan vicc. Csakhogy mint feljebb említettem, egyáltalán nem biztos, hogy ő a hülye!
Ugyanis amikor a százx-edik olyan csatát kapja az ember, ahol az alap szutyuk tankkkal 2 tierrel lejjebb indul és statisztikailag sincs esélye beütni a másikat, egyáltalán nem tudom hibáztatni a játékost, aki zombiként megáll, mert értelme sincs hogy golyófogónak meginduljon. Az egész rendszer, a pontozás, az rng, a mm stb. úgy szar ahogy van de a wg-nek ez így jó. Addig amíg akad elég idióta aki fizet nekik, nem is fog változni semmi. Jönnek szépen az új totálisan agyatlan, a játékegyensúlyt szétverő prémiumok, a játékos meg tejel, vagyis öröm van és boldogság, Ja, hogy közben a régiek abbahagyják? Nem számít. Van elég új. -
Gyuri27
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Persze. Ezt is beszéltük már. A napi küldi, személyes küldik mind rontják a játékélményt.
De mint írtam a játékosokkal van a baj. Eleve gond ha 2-3000-es fogalmatlanokkal van tele a csapat. Mondjuk a fele. Amott meg csak 1-2 darab.
Az is baj, hogy mig te a vesztes csapat topja vagy adddig a nyertes csapat 0 dmg-s botja akit az első percben kilönek kb ugyanannyi xp-t és kreditet kap mint te. Szóval mindig is a botokat támogatta a wg. A nyertes csapat utolsó öt emberének nem adnék semmit.
A vesztes csapat első öt emberének meg azt mint ha nyert volna a csapat.
Ugye lenne értelme játszani, még látványosan bukó csata esetében is.
Aztán a botoknak is jött a tank ág, az újaknak kettő is. Azt se tudja mi ez a játék 100 alatti csatával t10-ben top tank.
A lemingezés is divat pár éve. Az őskorban ilyen nemigen volt. -
Geller72
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ez a rengeteg küldi sem segíti a csapatjátékot..
Mondjuk van egy olyan küldid, hogy egy csatában spotolj fel 5 enemy-t. Ezt hogyan oldod meg leggyorsabban? Elindul a game, átrohan az egyetlen light tank a "szomszédba", felspotol 11 tankot, majd 6 sec alatt elhullik. Neki kész a küldi, megy a kövi csatába, a játékban maradó másik 14 csapattárs meg leszpja magát light nélkül a nyitott MAP-on, bukva a csatát..És hány ilyen küldi van, ahol kb. ennyire lexarja akármelyik csapattárs a csapatjátékot? Mostanában inkább "szakaszolok", mert legalább 3-an egyet akarunk, támogatjuk egymást és akit kell..enélkül még enyi sincs..
Ez már kiba régen nem csapatjáték, hanem "szóló"..pedig ugye, annak indult..most meg 15-en, 15 irányba mennek..vagy ami még rosszabb, egyfele..
..a MAP másik fele meg a 2. percben "beszakad", crossfire és mindenki megpusztul.. -
-
Geller72
veterán
Nem szoktam spontán sírni, de itt vmi nagyon félrement...
n+1 éve játszom, a wr-em/wn8-7 folyamatosan, lassan, de szépen ment felfele, de pár hónapja...(mondjuk 2?)..olyan beesés van, amit eddig soha nem tapasztaltam.
Pl.. Az elmúlt 30 nap 30,77%-os WR-em van..(
), előtte 2 hónappal (és az azelőtti hónapban) kereken 60%-os WR-em volt..a WN8-at le sem merem írni, annyira szar..
Általában ~55%-os WR-t tudtam hozni régebben havonta..
Olyan szintű turbó csaták vannak, amik régebben is voltak, de sokkal ritkábban, manapság 10-ből 7-8 ilyen...mindezt vesztesként (nyilván) lfsz sebzéssel.
Kedvem sem nagyon van elindítani a játékot....minek játszak egy szarhalmazzal, ha nem élvezem.. Hogy én erre többet semmit nem fogok így költeni, az tuti.. (karácsonykor szoktam ládát venni, ez most ki fog maradni..).
Ezer másik játék van, amit élvezni lehet, kínlódjon a fszom..ha ez a WG-nek így jó, akkor legyen. A régi klánomból 4-en maradtak játszani, 27-en del-t nyomtak az utóbbi egy évben..
Hoztam be új játékosokat, ismerőeim, haverok...12-ből egy maradt, ő T3-nál jár, azt mondja, ez neki bőven elég arra a casuál szintre, amit ez a foshalmaz nyújt..de ő is jó ha havi 20-30 csatát lenyom, de októberben pl. nem is játszott..
Csak gratulálni tudok a WG-nek, vhogy így kell egy igéretes játékot romba dönteni..néhány év alatt.. -
BigBear
senior tag
Komolyan, arról beszéltek, hogy ez a szeméthalom szartenger mennyi kredited bír adni?
3 csatám volt megint ezzel a szutyuk Type 4-gyel (5-öt húzom, ez még nincs meg, kéne vagy 20e xp, de minél közelebb vagyok, annál jobban durvul ez a szar.). 3 csata, nulla sebzés. Nem vagyok CC, nem vagyok élvonalbeli játékos, legfeljebb átlagos. Nem prémiumozok, sima lőszer stb. mert így érdekesebb nekem, nagyobb kihívás. DE! Amikor nem arról van szó, hogy nem bírom átütni az ellent, hanem konkrétan 3 csatából mindháromban a lövések átmennek az ellenen, vagy éppen totál keresztbe mennek, célzás után vagy 3 célkörrel jobbra/balra/alá/fölé, arra végképp nem tudok mit mondani. Ez hol mutatja, ki mennyire jó? Hol van bármi köze a játékoshoz? Nem, nem a netem szar, nem késnek a lövések.
Most mentem egyet 103B-vel, ezzel kaptam egy 10000000-ből 1 típusú normális csatát, ami nem 2 perces 15:0-ás fos volt, 2 hónapra letudva...
-
Gyuri27
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Ha hogy nick nincs.
Dewri: t8 prém, + prémium vagy booster kb 3k dmg + 100 asziszt pár kill az kb 130-140k bevétel. Nyilván ez nem a nyereség. Nyilván nem minden csata győztes és nem minden csata ennyi kredit.
-
Dewri
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Arról panaszkodok, hogy szeptember óta 30% a wr és 6-8 vereség MINDEN alkalommal bejátszik zsinórban, ami nagyon nem termeli a kreditet... T8 kötvénytankkal, prémiummal 30ezer kredit ha bejön ezekre, az már nagyon jó. Ebből nem lesz fejlődés, főleg ha lejár a prémium nap... És mivel összesen van 5 milla kreditem, nem tudok aranylőszert használni... Tehát nincs értelme az egésznek.
Másoknak lehet hogy nincsenek ilyen csodálatos körei, de én meguntam hogy 2 hónapja tényleg minden esetben 10ből minimum 6x veszítek, illetve a győztes körben esetenként nem sebzek semmit, lehozza a csapat a szokásos 15-3 eredménnyel, ami szintén nem jó bevétel... 2 hónap alatt talán 5 vagy 6 olyan köröm volt, amikor tényleg jól ment, sebeztem, kill is volt, izgalmas is volt, a többi bukta vagy semmitérő győzelem...
Nekem már régen nincs idegrendszerem az ilyen szemétkedéshez (mert ez nem más...), általában 4-5 bukta után napokig hagyom az egészet, vagy max egy órát játszok a kredit booster miatt, ezért sem haladok, nyilván 8-10 óra játékkal nekem is jönne valami... De soha nem motivált ha sz*pat egy játék, lehet hogy mások ezt "kihívásnak" nevezik, egészségükre, de szenvedni én a melóhelyre járok, nem azért ülök a gép elé a szabadidőmben... -
Gyuri27
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Dobj már egy WoT nicket. Kiváncsi vagyok melyik t9-el termelsz +1m kreditet. Mert hogy azoknak nincs kredit szorzójuk mint a prémium 8-as tankoknak. Egy óra alatt kb 8 csata fér bele. Csatánként az 125k kredit. Győztes csata esetén is az kb 3500dmg. Vesztes csatánál meg nem könnyű 100k fölé menni.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Szerintem egyértelmű volt amit leírtam:
"Kredit booster nélkül tier 10-ben ha nem pocsékolom az arany lőszert, simán kijövök nullára vagy kicsi plusz kreditre. Ha meg kapcsolok kredit boostert és megyek egy órát a 8-as, 9-es prém tankokkal amiket szintén ingyen vettem ki, vagy kaptam ládákból, erőlködés nélkül megvan 1 millió kredit." -
Gyuri27
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Ott játszol ahol akarsz. Csak hogy ott kreditet is keress kék vagy lila szintén kell játszani prém fiókkal. Mert csatánként +10-20k kredit semmire se elég Az meg hogy a T10 nem a kredit farmolásra van nem titok. Wg is mindig ezt állitotta. Az hogy van egy két jobb kör +50k bevétellel az nemigen számít.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kisharsany
üzenetére
Nem kell t10-ben játszani. A t8 prém ami hozzá a kreditet. Onnan meg most a 2.0, battlepass különböző események folytán legalább 2 tankot ki lehet venni. Én jobb szeretek t--ban játszani. Nyilván a tudásom miatt is. Most itt vannak a prém napot, a személyes küldik. Ezeket simán lehet t6-8-ban csinálni. Anno tényleg szopás volt kreditet termelni. Vagy valós pénzért prém tankot kellett venni. De egy ideje egyszerűbb az élet.
-
kisharsany
aktív tag
Szintén F2P játszom, de a 2.0 óta még mindig van ~60 nap prémnapom teljesen ingyen. Kredit booster nélkül tier 10-ben ha nem pocsékolom az arany lőszert, simán kijövök nullára vagy kicsi plusz kreditre. Ha meg kapcsolok kredit boostert és megyek egy órát a 8-as, 9-es prém tankokkal amiket szintén ingyen vettem ki, vagy kaptam ládákból, erőlködés nélkül megvan 1 millió kredit. De a napi küldik, kampányjutalmak is annyi kreditet hoznak, hogy kb. minden héten megveszek egy hiányzó 10-es tankot és fel is szerelem a szükséges cuccokkal. Nem értem miről panaszkodsz, főleg úgy, hogy én gyenge játékos vagyok.
-
Dewri
aktív tag
Na, eddig szenvedtem, megvolt a törlés, bár még van 12 nap prémium, de nem nagyon érdekel. Ha az lejár, akkor úgyis ugyanúgy kuka lett volna, hiszen 10ezer kredit bevételű körökkel (vagy bőven mínuszosokkal..) semmi esély nincs tízmilliós tankokat megvenni, nem szánok éveket egy-egy tank kihúzására... Ráadásul a tesztszerveren néztem a 11-es vasakat, aranylőszer nélkül oldalról, közvetlen közelről sem lehet beütni őket, illetve pár perc alatt eldózerolnak arannyal, mindegy a páncél. Mivel nincs kreditem még a fejlesztésekre sem, nemhogy aranylőszerre, így eleve fölösleges is lenne t8 fölé menni f2p játékosként.
Szeptember óta folyamatosan csak a vereségek, 6-8 zsinórban, minden egyes alkalommal, minden tierben, minden pályán. És az a vicc, hogy gyakorlatilag saját tierben/top tierben 10ből 8x bukta van, nem kicsi (ma pl volt egy-két klasszik 15-4 szintű is...). Sok éve még imádkoztunk a saját tier/top tier felállásért, mert olyankor lehetett menni epic köröket. Most ott tartunk, hogy a +2 is előbb lesz győztes kör (persze nulla sebzéssel, de legalább győztes...), mint a saját tier...
Vannak normális játékok a piacon, ahol az embert érik sikerélmények is játék közben, anélkül hogy a fél fizetését bele kellene tolnia a haladáshoz. Esetleg ha legközelebb megint lesz ingyen ág-osztás, akkor visszanézek, addig off... -
ooloo
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Ha nincs semmi bizonyíték a kezedben , hogy Te vagy a fiók tulajdonosa , csak a jóindulatukban bízhatsz . Az is lehet , hogy egy vállrándítással engedélyezik a telefon és az email cím cseréjét . Manapság játékoshiány van . Én úgy gondolom , hogy jövő év elejére ismét küszöbszinten lesz a játékosbázis .
-
ooloo
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Szia ,
A legbiztosabb , ha felveszed a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal . Gondolom , egy régebbi vásárlással tudod bizonyítani , hogy Te vagy a fiók tulajdonosa . Szerintem , ha emailt , telefonszámot módosítanál , az nem lesz olyan egyszerű , mert a rendszerükben a régi ( már nem létező ) kapcsolattartási csatornák vannak . Lehetnél akár egy fióktolvaj is .
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Tudnátok segíteni (hátha más már járt így)? Nagyon régen nem játszottam de mostanában beléptem, az új frissítés miatt.
A gond csak az, hogy rengeteg cucc van a profilomon és jó lenne ha nem buknám ha valami változás van.
Sajnos anno citromail.hu e-maillel regisztráltam és a telefonszám amit hozzá adtam évekkel ezelőtt, már régen valaki másnak lehet kiosztva (mert én leadtam anno).
Be tudok lépni, tudok játszani de hogyan lehet így e-mail címet változtatni?
Ha törlöm először a telefonszámot, akkor tudok hozzáadni másikat vagy annak jönne valami hitelesítője, a már bukott citromail e-mail -re?
Mert e-mail - t és telefonszámot is szeretnék módosítani, hogy megmaradjon az account.
Elnézést ha hosszú voltam.
-
BigBear
senior tag
Egyre "jobb" ez a szeméthalom. Ma eddig ~12-13 csata, nem volt 4 perc feletti és 13:2 -nél normálisabb arányú csata.
Az utolsó 3 csatából az összes lövedékem összsebzése: 0. Oh, yesss.... Eltűnik, célkörbe sem megy, legjobb esetben zöld területre lőve kritikus semmi.
-
Dewri
aktív tag
Új fejlemény van: már 4 napja nem vesztettem egy csatát sem!!! Hogyan sikerült ezt összehozni? Úgy, hogy 4 napja nem játszottam...
-
kisharsany
aktív tag
Idegrohamban 4 szint mínusz. Köszönöm minden Leopardnak és Tesáknak, meg az összes szotyizó értelmi fogyatékosnak akik úgy gondolják ez a legmegfelelőbb mód megismerni a pályák használaton kívüli részeit.
A Wargaming is eltakarodhat az anyukájába. -
Dewri
aktív tag
Pár nap kihagyás után ma bementünk, 6 kör, 6 bukta, ebből 3x 15-2 szinten. Alt-F4...
Lassan ismét törlés lesz. Már egy hónapja kijött ez a szemét (2.0), azóta minden egyes nap ez van. Még 1-2 napot megnézek, de mivel úgysem fog változni, ismét kuka lesz, sz*rok a 40 nap fennmaradó prémium napra, amit adtak... Nem azért játszok, hogy mások sebezzenek és nyerjenek, csak mert a wg szerint a f2p játékosok a hús a darálóba... -
BigBear
senior tag
Áhhh, igen, ez az egyik kedvencem.
Miközben bármelyik tankkal max. speeddel robogok és triplaaxellel súlyosbított pörgőforgórúgást csinálok, ami alatt 0,000001 másodpercre kivillanok a fedezékből, kapok vagy 3 tökéletesen célzott találatot, amelyek "természeseten" a páncél 0,1 mm2-es weak spotján ütnek be. Amikor a WG nagyon elemében van, még arty találatot is kapok közben.
Eközben én mondjuk 103B-vel lapítva a bozótban, 80m-ről: céééloz - cééééloz, beszűkült - várunk még, hogy biztos legyen - cééééloz -> puff: na nemhogy a célkörbe nem megy, de még a dombot se találom el, amin az ellen áll vigyorogva.
Na, ez az esetek 99,999999%-a. Főleg, mióta game chatben úgy indítok, hogy "good game to everyone, and f..k you WG"
. -
Dewri
aktív tag
Ma az extrém gravitáció volt a műsor a játék során, 200 méternél messzebbről folyamatosan a cél előtt a földbe vágódtak a rendesen becélzott lövések... A másik kedvenc pedig a szűkülés, amire természetesen csak nekem van szükségem: az ellenfélnek szinte soha nincs. Kinéz, lő, 500+. Én kinézek, lövök, a Holdba megy...
-
Dewri
aktív tag
válasz
BigBear
üzenetére
Na igen. Ezzel már én is találkoztam, pont hétfőn. Egy IS-3-at én közelről oldalba lőttem, nem történt semmi, haver a másik oldalról lőtte oldalba és a felvételen látszik, hogy átmegy rajta a lövedék, persze nem sebzi... Mert őt mi nem sebezhetjük valamiért... Nevetséges...
[link] -
BigBear
senior tag
Ehhh, mi tegnap épp azon röhögtünk kínunkban, hogy már a legkisebb látszatra sem figyelnek a WG-nél. Ahogy eldönti a rendszer, úgy is lesz.
A legszebb, amikor egy arty vagy 100m-rel fölénk/mellénk lő - ez ugye látszik a csíkból, de visszajátszásnál is ugyanolyan vinnyogva röhögős - aztán pár másodperc múlva felrobbanunk a találattól mert a szerver kissé megkésik, hogy hoppá, neked pusztulni kellett volna, akkor pusztulj is.
Amúgy a szokásos. 15:0, 1-2 perces csaták stb-stb. -
Dewri
aktív tag
Tegnap valami nagyon félrement a wg-nél... Nekiálltunk haverral ahogy szoktuk és az első 6 kört nyertük, ebből 3 meglehetősen jól sikerült lett!!!!!! Mióta kint van a 2.0, ilyen még soha nem volt! Tegyük hozzá, hogy azóta visszaállították a "default setupot", ma már a megszokott folyamatos bukták mentek, 10-ból 8 vereség...
Egyébként ma kicsit megroggyant az eu2 szerver 21 és 22 óra között valamikor, játék közben mindenkinél elszállt a ping, játszhatatlan lett az egész, mivel 400-600, majd 999 ping mellett a tank mozgása sem működött, nemhogy a harc... A chatben mindenki panaszkodott, tehát központi hiba lehetett... Nagynehezen betolattam a vízbe, aztán kiléptem és szerverváltás után jó lett. Mármint ugyanúgy játszhatatlan volt, de nem a ping miatt...
-
ooloo
őstag
-
kisharsany
aktív tag
Hogy engem mennyire irritál ez az új garázs... A 2.0 óta legalább a fele játéknapokon elfelejtem kivenni a dobozokat a klánnak, mert ez a szutyok már egy jelet sem tesz a Klán fülre. Persze annyira 2.0 lett a játék, hogy továbbra sem tölt be mindig elsőre a Klán menü. Bravo Wargaming!
-
Geller72
veterán
Üdv.
Tudnátok linkelni hsz-t, vagy bármit, hol van vmi infó arról, hogy kapom vissza a lőszereim?
2.0, mi? T11, aztán ekkora kiba hibát véteni, mjd szarni rá..
Köszi -
BigBear
senior tag
Ha nem lett volna elég, hogy a jaték önmagában is egy határ sz@r, nagy örömömre megjelentek az igazi gyökér, idióta néhány csatás f@szkalapok is, persze T10 tankokkal, akiknek az a játék, hogy a saját csapattársaikat löködjék összevissza. Csak ma 2x löktek le sziklafalról. Az egyik, miután letolt, ment búvárnak
(öngyilok lett). Jelentettem párat a héten, a WG szerint persze semmi probléma ezzel. Nagy ívben tesznek az egészre. 
-
Dewri
aktív tag
Azért 15 éve elég jól elvannak. Most is itt az új ládás event, már tele van ezekkel a ládás szarokkal a játék, gondolom nem az ingyen kapható 3 ládából forgatták ki...
Ma 18 körből 12 vereség... Régen néha jött ilyen szintű buktasorozat. Most minden egyes nap ez megy, mióta kint van a 2.0. És szarnak bele...
Ránéztem amúgy az oroszt szerverre is. Nem tudom miért mondják, hogy az jobb. Eleve t3 szinten indul a game, mert új vagy. T3-ban arannyal géppuskáznak. Meccs végén megnéztem, mindkét csapat tömve volt 40-50-60ezer csatás gyökerekkel, találtam egy 108ezrest is!!!!! 108 ezer csatával t3-ban goldozik!!!! Mekkora paraszt már az ilyen?? A frissen regelt arc meg próbálna haladni, de nem tud, mert méterenként kilövik az ilyen idióták... Nyilván töröltem is, szopni elég az eu (amíg tart a prémium nap...), nem kell még a ruszki is... -
Dewri
aktív tag
Ma 30 szakaszos körből 9 győzelem, nagyrészt saját tier. Már a látszatra sem adnak, hogy törekednének 45-50% környékére. Kivétel nélkül mindegyik 15-4/15-2 szintű csata. És volt egész jó kör, ahol 2300 fölött sebeztem és hasonlót pattintottam, akkor is 15-4 bukta... Ja, egyik körben tisztán oldalba vertem a tűzért és "nem ütötte át a páncélt"!!!!!!!!!!!! Milyen "páncél" van oldalt a tüzéren????? Nekem senki ne magyarázza meg, hogy ez így normális, hogy bármi is rajtam múlik...
T8 kötvénytankokkal mentem, mert kell a kredit. Ha t10 csapat jön szembe, instant megyek is a vízbe, mivel t10 ellen SEMMIT nem lehet csinálni (sosem lehetett...), így legalább nem kap ingyen xp-t az ellenfél. A kötvénytank miatt még ilyenkor is kapok 10-20ezer kreditet, ez néha gyakorlatilag több, mintha percekig ülnék egy szikla mögött és nulla sebzéssel várnám hogy kilőjenek (mert kb ennyit lehet csinálni az ilyen körökben...)... Természetesen egyetlen ilyen +2 tieres kört sem nyertünk... -
Dewri
aktív tag
A War Thundernél is ezt reméltük... Ez is inkább arra emlékeztet grafikában is, meg játékmenetben is: ha jól láttam nincs hp, ha meglőnek, annyi... Persze nem lenne rossz ha a War Thundernél játszhatóbb lenne, mert mára az is a 24 órában játszók játéka, az egyszerű munkásember ha bemegy, az első fedezékig nem jut el és kiszedik...
-
ooloo
őstag
Új tankos játék a láthatáron ... Call to Arms: Panzer Elite
A grafika , a hanghatások megütik a mércét ... jó lenne egy olyan játék , ami végleg a polcra küldi porosodni a takony végé produktumát . Nem lesz könnyű überelni , de hátha . Én szorítok nekik !
-
Gyuri27
félisten
Napi küldi: 4 kill. 3 megvan a negyedik nem jön össze mert 3x sikerült alacsonyat sebezni és pár hp-n túlélik. Nincs ez manipulálva egy kicsit se.
-
ooloo
őstag
válasz
Derron
üzenetére
Prémium lőszer egy kreditgyáros tankba ? Én a napját sem tudom , hogy mikor használtam prémiumlőszert a SU-130PM és a Skorpion G ben . Ezek a tankok , és a többi prémiumtank kreditgyűjtésre és legénységhúzásra való . A prémiumlőszert hagyd a fejlesztési fából kifejleszthető tankoknak .
-
Dewri
aktív tag
válasz
Derron
üzenetére
Elég sokan használják, gyakorlatilag minden körben van minimum 1, de inkább 2 szemben. És elmebeteg módon sebez. De valóban, mindenki arannyal használja (bár én azt tapasztalom, hogy mindenki minden tankkal minden tierben aranyozik...). A hatékonysága gondolom ugyanolyan mint a többi tanknak, ha eleget fizettél már az évek során a wg-nek, akkor nem lesz vele probléma...
-
Derron
aktív tag
SU-130PM et hogy használjátok? Kivettem kötvényből (Most úgy érzem, hogy nagyon jó döntés volt, hogy nem aranyat vagy forintot adtam érte). Eddig teljesen borzalmas. teljesen beszűkült ágyúval is mellé lövök, ha pedig eltalálom akkor nem sebez. Komolyan csak prém lőszerrel lehetne ezt használni??? Bár merek fogadni az sem fog sebezni, csak kritikus sebzés.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Derron
üzenetére
Mindig is ilyen volt. Küldi: spotolj 3-4 light. Sebezz td-nek 1-2 a szokásos 5-6 helyett. Tegnap: szerezd meg a szárnysegédet. 10 különböző ellenfelet sebeztem, nem én kaptam. Máskor kicsit több mint ezer sebzéssel megvan a nagykaliber. Most sehogy se jön össze. Sebezz 2000-et annak aki eltalált. Egy lövés kellett volna, de inkább 3 miss, köviben meg low rollok. Mágikus rng kérem.
-
Derron
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Ezzel pont így vagyok én is. Az 5x szorzó inkább csak fusztrál mint segít. Csak a napi első csatákat játszom le a kedvenc tankokkal, mert az 5X küldiket a X-es tankokra szeretném rárakni, amikkel kevésbé szeretek játszani. Szegény XM57 is csak porosodik a garázsba megvétel után, alig játszottam vele.
-
kisharsany
aktív tag
Én azzal küzdök két hete, hogy azt a több tucat 5x szorzót olyan tízes tankokra használjam el, amikből 11-est tudnék fejleszteni, de mivel alig van megnyert csatám és közben jönnek az újabb 5x XP-k, szerintem év végéig sem fog elfogyni.
2.0 előtt 55-60% winrate, most legfeljebb 30%.
Az "új" matchmaking egyetlen pozitívuma, hogy jobban törekszik a +-1 szintű összeállításokra, de ennek semmi jelentősége azután, hogy rászabadítottak a játékra több ezer fogalmatlan új játékost akik 10-es tankokkal azt se tudják mit csináljanak a pályán.
De legalább a garázsban háromszor annyit kell klikkelni, hogy megnézzem egy tank paramétereit...
-
ooloo
őstag
Érdemes megnézni ...
Így használják fegyverként a pszichológiát a techcégek a gyerekek ellen .
A téma érinti a tankos játékot is ....
-
Dewri
aktív tag
Ezekkel már évek óta tisztában vagyok én is sajnos... Viszont pont ezért nehezen megy a fejlesztés, mert a folyamatos vereség nemigen hoz xp-t és kreditet... Sikerült vennem 2 db t8 kötvénytankot, ezekkel így prémium nappal és kreditbónusszal még vereségre is jön 30-50ezer kredit, így most ráfekszek a pénzgyűjtésre, legalább az pörögjön fel.
Az említett vasárnapi zsinórbukták után ma is 12 körből 9 bukta lett (ezek szerint ma már nincs különbség hétvége és hétköznap közt, sikerült beállítani egy állandóan fos szintet...). Viszont egy alkalommal hatalmasat hibázott a wg, mert sikerült mennem t8-ban egy olyan kört, ahol nyertem+túléltem (ez a kettő együtt fehér holló kategória...), de emellett még sebeztem is 3300-at és pattintottam 2300-at mellé!! Gyakorlatilag évek óta nem volt ilyen csatám, itt a 2.0-ban pedig végképp nem, mert mióta ez a szemét van, tizesével jön a vereség minden nap. Odabaszok a statomnak, mondjuk az se érdekelt soha, de a sok stathuszár biztos elkönyvel a csaták elején tomato-nak...
Egyébként elég látványosan megy lefelé a grafikonom a különféle statos oldalakon ahogy nézem. Mióta kint van ez a szar, elfelejtettem játszani a jelek szerint. Gondolom ez nem egyedi probléma, de nyilván a wg leszarja ezt is, sosem érdekelték a f2p játékosok problémái őket...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Warships
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most mentem egyet 103B-vel, ezzel kaptam egy 10000000-ből 1 típusú normális csatát, ami nem 2 perces 15:0-ás fos volt, 2 hónapra letudva...