- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nemzetköziztem, nem kamionnal csak szóló de nagy teherautóval, ezek mellett nem nagyzásból de merem állítani hogy van érzékem a vezetéshez,(sokat is hajtok, centire tolatok futóval bárhová)ezek tükrében azt merem mondani, van az a sofőr aki jobban boldogul nyárigumival, mint más télivel. Nagyban emberfüggő, de egy valami tény: a téli gumi nem úri mulatság ! És állítom hogy tükörre letaposott havon is változhat a fékút egy jó téligumival !
cartárshoz hasonlóan én fateromnak is a lábában van jópár kilométer a wartburgos idejéből, mikor a barum 4 évszakos fagumival járt. Ami igazából se nem téli se nem nyári nem volt. Mégis elment bárhová baleset nélkül. DE ! akkoriban nem volt ennyi autó a forgalomban, és nem ilyen tempójú volt a közlekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest