Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz Jim Tonic #16718 üzenetére

No, akkor le lett kérve az autó minden infoja a központi adatbázisból. A km valós, a szervizek ugyan úgy fel vannak tüntetve. Még az alkatrész is, ami eddig bele lett rakva, cikkszámmal, rendelési idővel, és árral. A hátsó féktárcsa még a gyári. Megnézném én a gyári hátsó tárcsát 200k+ km-el. ;]
    Az ülés kérdése is egyértelmű, legalábbis számomra. Bent állt egy ugyan ilyen Astra a szerelő padon, abba belenéztem. 243k km -el a kormány kopott, az ülés bőr oldaltartója szintén kopott, de nem csak az ülőlapon, hanem a hátlapon is. Repedés is csak ott volt rajta. De ismétlem, az kopott volt!
    Itt a hiba ott kezdődött, hogy nem volt ápolva az ülés bőr(?!erősen LOL bőrnek nevezni, valami műbőr) része, és amikor a tolókocsiból megpróbált belekászálódni, mindig megtörte. Hanyagság, semmi más.

"A "kommandós a haverom, átmegy neki a vizsgán a fólia" szövegtől meg ... Inkább ne reklámozd, hogyan intézik a dolgokat."

Először is, ne rakj olyat időzőjelbe, amit nem írtam le.
    Nincs ezen mit reklámozni... Nem a vizsgán megy át neki, hanem a yardok nem fogják nyúzni miatta. A vizsgát meg megoldja, ahogy sok ezer ember is megteszi, fizet az első fóliázott üvegért.

Új hozzászólás Aktív témák