- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
Abban az autóban jóval 200e feletti km van, de inkább 300e felett. Ha valakinek hosszú rehabja volt, az én vagyok. 40 csavar volt bennem, mindkét láb törve, térdek, stb., de semmi baja az ülésemnek. Egyszerűen annyi benne a km, hogy kiszakadt.
Amit még ki kell cserélni: ajtózsanérok közül van amelyik kattog, filléres buli; hátsó tárcsák elég kopottak, szerintem bőven cserélhetőek(ez mi pénz, nem tudja valaki? Betétekkel együtt persze), váltógombon lötyög a gumi, cserélni kell.(nem kopott, csak elvált, egyszerűen ilyen a minőség...kormány rendben van), váltó kulissza mintha kicsit kopott lenne, tehát van a karnak kis holtjátéka. De pontosan kapcsolható, tudni lehet hol jár a rúd. Ez normális, vagy annak teljesen merevnek kellene lennie?
Ez mind a futásteljesítmény jele. Szinte kizárt, hogy annyi lenne benne, amennyit állítanak.A "kommandós a haverom, átmegy neki a vizsgán a fólia" szövegtől meg ... Inkább ne reklámozd, hogyan intézik a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest