- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Bizony, ha elpattog ott futómű hiba, szilentek, teló, vagy akár rugó is lehet a ludas.
C-ben is ültem már nekem azért kicsit puhábbnak tűnt mint a b vectrámé de amiben ültem az széria volt nekem meg ültetett így ugye ez nem mond sokat de amúgy jó futóműve van szerintem is de hosszútávú tapasztalataim nincsenek

Amúgy nekem is köv héten megy a futóművével szerelőhöz, valamelyik szilent lehet a bűnös a szerelőm szerint mivel kopog a jobb hátsó keréknél valami.
Bekapcsolt tompítottról valóban elég ritka, hogy legyen visszajelzés, ugyanakkor meg valamilyen szinten csak van mert ha ránézel a kapcsolóra látod, hogy melyik állásban van, szerintem az is van olyan megbízható mintha égne egy izzó + tompítottról minek? Azt úgyis használni kell szinte mindig, sőt új autókban gyújtásra lesz ugye a led sor kötve fixen, kapcsolni sem kell persze az más...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs