Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
fero02
üzenetére
Értem mit írsz, és teljesen igaz
Az XE most kicsit parkolópálya, eladom, kell másra a kess.. Majd lesz még, nem feladom, hanem kicsit késleltetem
Kb 200e ft-ról van szó, ami sok, nagyon nagyon sok
De a Kadett marad, örökké, amíg csak alattam lehet 
(félig idetartozik, talán érthető lesz: Szigethalmon van egy kégli, fele anyum nevén, fele félnagymuterom nevén.. nagyapáméké volt, nagyapum meghalt, felesége kiköltözött rokonokhoz, üresen áll.. kertes ház, garázs, nagy műhely, 2 szintes ház, kert, minden, ami kellhet, ahol élni akarok.. mivel a fele anyum nevén van, így kb 6 misit kell előkerítenem.. azaz 6 misiből lenne egy házam, kihagyva az albérlet meg mindenféle korszakot.. nah most ez alapból nem sok pénz, ráadásul még számíthatok szülői és rokoni segítségre is.. Ez az életemben egy olyan alkalom, amit nem szabad elvesztegetni.. Egyszerűen nem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Extraflame pellet kályha
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az XE most kicsit parkolópálya, eladom, kell másra a kess.. Majd lesz még, nem feladom, hanem kicsit késleltetem