Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• workin

senior tag

Sziasztok!

Az alábbi érdekes problémára szeretnék tippeket kérni.. hátha esetleg már tapasztaltatok ilyet.

Opel Astra H 2019 XER motorkód.

Egyszer már eljátszotta, de akkor a szerelőm nem talált semmi erre vonatkozó hibát a rendszerben.
    Ma belementem egy kátyúba, és az első kerék koppanása esetén(emlékeim szerint bal) az autó automatikusan gázt adott, azaz pörgette volna fel a motort szépen. Gyorsan bedobtam üresbe, majd ez elmúlt és 1-2 mp múlva kigyulladt az ABD és ESP lámpa. Amikor elhoztam a szerelőtől a kocsit , szinte azonnal bedobta a bal oldali ABD kockát a logba. A kérdés, hogy az ABS kocka okozhat ilyen jellegű jelenséget, mint az automatikus gyorsulás (gázadás)?
    Elsőre amikor csinálta, akkor nem dobta be az ABS kockát, viszont ujraindítás után ez az állapot megjavult

Mivel volt a hűtővízben olaj, a szerelő elmondása szerint tömítéseket kellett cserélni, mert azoko is megadták magukat és a termosztát is. (ma szintén volt egy kis olaj a hűtővízben, de azt mondta az normális, és lesz is még kis kicsapódás, gondolom nem lett átmosva az egész.).

Bárkinek bármi ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák