Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Új helyre vittem a kocsit lejáró műszaki miatt + éves teendők. Előző helyen már volt két rossz tapasztalatom is. A kérdésem most az volna, Astra H, Z16XER motoros kocsiba jó ez az olaj? [kép]
[kép]Kérdezték, hogy viszek-e sajátot és én rájuk bíztam. Csak annyit kérdeztek minőségben milyen legyen, közepes mellett maradtunk.
Én úgy tudtam ebbe a motorba dexos 2-es 5W30 való - jelentsen ez akármit is, de a képen láthatóból kaptam fél litert vissza. Jó jel legalább, hogy valószínű eltalálták a 4,5 litert - legalábbis én úgy tudom annyi kell bele (korábban másik helyen ez gondot jelentett).Elszúrtak/elnéztek valamit, vagy minden rendben van ezzel így ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest