Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88901) Gaben360 válasza szkutyi (#88898) üzenetére


Gaben360
senior tag

Ha jól be van kalibeálva a kamera, akkor kb semekkora késés nincs.

Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

(#88902) bigdigit válasza bigdigit (#88899) üzenetére


bigdigit
addikt

Ja és itt a lényeg.
playback of DV content from LLDV capable source to any HDR10 display and can increase or decrease HDR metadata nits value in real time!

Egyébként úgy működik,hogy a lejátszónak DV képes kijelzőként adja magát. Így a lejátszó DV képet ad ki. De ez egyébként professzionális cucc. Ez a ficsör csak extra. Egy G3 talpból majdnem ki jön.

(#88903) Vhiktor válasza bigdigit (#88899) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Nekem van vertex2 otthon. Inkább koltsd ezt a pénzt rendes dv képes tvre :).

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#88904) blakey válasza bigdigit (#88902) üzenetére


blakey
titán

LLDV-képes lejátszók is léteznek, ettől még egy Dolby Vision-re képtelen TV nem lesz Dolby Vision képes. Soha nem fogja kiírni a TV, hogy Dolby Vision. Ha kell a DV, akkor olyan TV-t kell venni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#88905) Swami válasza ForRedGlory (#88893) üzenetére


Swami
senior tag

Nekem sima led szalag van a tv mögött. Igaz, hogy nem tudja követni a képernyőképet, de nagyon kellemes. A Happy Lighting appban nagyon sok beállítási lehetőség van.
Szóval jobb mint a semmi.

[ Szerkesztve ]

Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)

(#88906) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Köszi mindenkinek a segítséget. :R

(#88907) bigdigit válasza Vhiktor (#88903) üzenetére


bigdigit
addikt

Be is van építve? Mert ha nem és pesti vagy lehet elkérném egy próbára.

(#88908) bigdigit válasza blakey (#88904) üzenetére


bigdigit
addikt

Az LLD képes lejátszó nem fog egy nem DV képes eszköznek DV képet adni. Pont ez a trükk lényege. A HDfury-t fogja érzékelni DV képes eszköznek. Így DV képet fog kiadni a lejátszó. Állítható sok minden a hozzátartozó appban. Sőt fordítva is működik a dolog. A DV-t is ki lehet szedni hiába DV képes a tv. Így csak HDR10 lesz. A tv ebből a szempontból csak sima megjelenítőként funkcionál.

(#88909) OPiiPO válasza ForRedGlory (#88893) üzenetére


OPiiPO
addikt

Pro tipp: váltás Philips idei szériára ;]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#88910) Vhiktor válasza bigdigit (#88907) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Nincs beépítve, de sajnos nem tudom előre tervezni, hogy mikor van rá szükségem és mikor nincs, így nem tudom kölcsön adni. Valamint elég érzékeny, nekem 2 hónap alatt megdölglött 1 hdmi portja.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#88911) Tamás 30


Tamás 30
csendes tag

Sziasztok.
Lg b33 tv kb felér a c2es szintjéhez?

(#88912) blakey válasza bigdigit (#88908) üzenetére


blakey
titán

Ismerem a HD Fury-t, add el a TV-t és inkább vegyél DV-képes TV-t.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#88913) bigdigit válasza blakey (#88912) üzenetére


bigdigit
addikt

Engem csak mint hack érdekel ez a téma. Tökéletesen megfelel az S95B. Nem hiszem ennyien kamuznak erről a lehetőségről. Ráadásul ehhez elég borsos az ára.

(#88914) kolosszus87 válasza Tamás 30 (#88911) üzenetére


kolosszus87
senior tag

Nem, a B széria alacsonyabban pozicionált mint a C, még akkor is ha a tavalyi C2-őt hasonlítjuk az idei B3 szériához. A B3-ban gyengébb képjavító proci van (kevésbé jó mozgásmegjelenítés, felskálázás), alacsonyabb fényerő, gyengébb hangzás. C2 jobb tv!

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#88915) blakey válasza bigdigit (#88913) üzenetére


blakey
titán

Ez egy műszer, nem arra való, hogy rendszeresen ez legyen az "átalakító", ne tekints így rá. Hasznos szerkezet és egyben kényes is, pont ezért csak akkor érdemes használni, ha valamilyen kimeneti jelet szeretnél elemezni. Nem kamu, de túlzás, hogy mindig megfelelő lenne az említett célra. Ha kell a DV, akkor olyan lejátszó és megjelenítő szükséges.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#88916) bigdigit válasza blakey (#88915) üzenetére


bigdigit
addikt

Ahogy belemerültem egyértelműen kiderült az,hogy DV képes egy tv technikailag egy lepkefing.Ha tud HDR-t már teljesítette is.Innen kezdve a tv-be úgymond épített csoda kimerül annyiba ad egy jelet küldhetsz nekem DV képet. Mást a tv maga semmit nem csinál. De hogy maradjunk itt is minden oled képes rá.
Az már más kérdés teljesen egyik sem teljesíti maradéktalanul. Nincs 12bit és nincs 4000nit.
Végül is akkor a lényegen nem változtat ha te személy szerint nem is ajánlod egy HDfury-val még a Samsung tv is tud DV lenni.Projectorosok használják inkább így yt videók alapján.

(#88917) csenzi2 válasza bigdigit (#88916) üzenetére


csenzi2
tag

Szerintem ez nem ennyire egyszerű! Ennyi erővel elég lenne egy HDMI elosztó ami a lejátszónak " azt mondja " jöhet a DV jel. A nem DV képes TV nem tud mit kezdeni a DV jellel, maximum egy köbeiktatott eszköz ( HDfury ) lefordítja a jelet a TV által értelnezhető és feldolgozható jellé. Ez a jel HDfury kimenetén nem lehet más mint HDR10 jó esetben dinamikus metaadatokkal HDR10+. Nem vagyok szakértő, de ez tűnik logikusnak.

[ Szerkesztve ]

(#88918) csenzi2 válasza csenzi2 (#88917) üzenetére


csenzi2
tag

Ha ma megjön a Samu Oledem ki fogom próbálni mit kezd a DV jellel. Van egy DV képes HDMI elosztóm, egy DV képes lejátszóm.

(#88919) szkutyi válasza csenzi2 (#88918) üzenetére


szkutyi
őstag

Semmit, ha van hdr sáv rajta akkor hdrben indul el..
Hdr10+ áll legközelebb a dovi-hoz, mert kezeli a dinamikus metaadatokat, viszont mocskos kevés sajnos a hdr10+ anyag...

[ Szerkesztve ]

(#88920) blakey válasza bigdigit (#88916) üzenetére


blakey
titán

Nem ennyire fetkee-fehér, azért a Dolby Vision a HDR10-hez képest tud extrákat nyújtani, de csak, akkor látod, hogy össze tudod hasonlítani.
Projectorosok használják inkább így yt videók alapján.- a HDFury-t azok használják, akik valamit meg szeretnének nézni, tesztelni, bizonyosságot szerezni, tesztelők, stb. HDFury-val kideríthető, hogy pl. melyik lejátszó képes a TV-Led-re, és melyik a Player-led-re, vagy mindkettőre. Ez olyan, mint pl. a vízmérték, azt is lehet az iskolában vonalzónak használni, de nem arra való, egyrészt 1-est kapsz (nem megfelelő eszköz használatáért), másrészt nem konkrétan ahhoz tervezték.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#88921) Zoli35


Zoli35
csendes tag

Samsung oledről tapasztalat?
Dv azt tudom h nincsen és ez egy picit zavaró de hdr10+-ból szépen gyarapodik a tartalom egy bizonyos oldalon néztem van fim infoknál van hybrid ami dv hdr hdr10+. Ilyenkor autómatikusan hdr10+ fog előjönni?
Illetve a kép beégés mennyire van jelen?
Egyszóval ajánlot tv? Az s90 vagy s95.

(#88922) greenw88


greenw88
csendes tag

Sziasztok!
Van egy 55 colos LG C1-es Oledem. Terveznék venni egy 65 colos modellt, a jelenlegi pedig menne a hálómba. (Pár héttel ezelőtt lecsúsztam az LG weboldalán a C2 20%-os akcíójáról.)
Most viszont az MM-ben láttam kiállítva a Samsung S90C, illetve S95C típusokat is. A Samsung promoter srác ajánlotta (és természtesen itt is olvastam), hogy most a Samsung egy promóció keretében bizonyos modellekhez meghatározott soundbarokat ad. A promóció feltételeit, stb. elolvastam, ezzel tisztában vagyok. Elnézve a teszteket, YT ajánlásokat a Samsung S90C is egy nagyon jól sikerült tv, ajánlott darab. Hozzáteszem, hogy nekem az LG Oleddel semmi bajom nincs, számomra tökéletes képet ad, mindig nagy öröm bekapcsolni.
Elgondolkodtam viszont, hogy a QD-Oled egy nagyobb ugrás lenne, mint pl. egy LG C3. Bár biztos vagyok benne, hogy ha egymás mellé tenném a C1 és a C3 készülékeket, egyértelműen a C3 szebb megjelenítést produkálna.
Csak streaming megy+NAS (javarészt: 4k HDR/DoVI) és PS5. Azzal tisztában vagyok, hogy a Samsung modellek nem tudnak DoVI-t. A Samsung S90C specifikációban erősebb, mint a C3 és elvileg több "nit-et tud", de nem tudom, hogy ez a gyakorlatban, hogyan érvényesül, hogyha pl. nem képes a DoVI megjelenítésére. Sima HDR anyagnál is élénkebb színeket képes megjeleníteni?! Továbbá olvastam, hogy szoftveresen az S90C egy alacsonyabb minőségű tartalom felskálázásában elmarad az LG-től, ez vajon mennyire szembe tűnő egy átlag felhasználónak? (Időnként még nézek 1080p tartalmakat, értelemszerűen amik csak ebben a formában elérhető.) Természetesen az üzletben kiállított demo videók mindegyik készüléken gyönyörűek, csak értelemszerűen nem azért veszem a készüléket, hogy azokat nézegessem.
Mit gondoltok az S90C, mint QD-OLED megérheti? A WebOS-t a magic mouse-al kifejezetten szeretem, a Tizen-t nem ismerem. De videók alapján az is szimpatikus és a Samsung távirányítója is tetszik.
Válaszotokat előre is köszönöm!

(#88923) bigdigit válasza blakey (#88920) üzenetére


bigdigit
addikt

Persze én is azt írtam ez egy profi eszköz és nem ez az elsődleges felhasználási módja de van aki csak erre használja. Azt azért kétlem azért fog hamar tönkre menni mert fixen be van építve rendszeres használatra. Videós teszteken mondjuk én is csak azt látom világosabb a kép vele mind sima HDR esetén. De már korábban is említettem valós folyamatos filmnézés közben olyan semmi különbség van dovi és hdr között csak megállítva egymás mellett fog feltűnni egy átlag felhasználónak. Csak birizgálja a csőröm a technika. :B

(#88924) dgyuri0123 válasza blakey (#88920) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

"Dolby Vision a HDR10-hez képest tud extrákat nyújtani,"

Tud bizony. Csak egy példa erre : [link] Nem neked szól, csak neked válaszoltam. :)

"csak a zene van"

(#88925) Pro Koryak válasza dgyuri0123 (#88924) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Ha a Samu be van kalibrálva, akkor ott elvileg pontosak a színek => az LG-n nem jók + a gyerek írja, bocs a Samu-n sötét a kép a kamera miatt.
Az sem derül ki, ez most HDR10 vagy HDR10+. Szóval ez a videó így bullshit.

A HDR10+ dettó mint a DV: dinamikus/1000-4000nit master/10000nit limit

#88926 dgyuri0123
Ezért írom, ez a videó így bullshit.

[ Szerkesztve ]

(#88926) dgyuri0123 válasza Pro Koryak (#88925) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

LG-n miért nem sötét a kép ugynazon kamera felvétele közben?
Kalibrálva miért lesz rosszabb (sötétebb) a kép, mint kalibrálatlanul (samu)?
Miért vesznek el a feketék, ha kalibrálva lett (samu)?

Csak azért bullshit, mert rosszabbul mutat a samu HDR-e, mint a C2 DV-je? ;)

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#88927) Pro Koryak válasza dgyuri0123 (#88926) üzenetére


Pro Koryak
addikt

"The camera exposure favors the LG C2 so the S95B will appear darker in many scenes because of this. Neither are this dark in person, and you would be able to see many more details in person than what's shown here. On this note, it would not be wise to judge overall brightness because of the camera setup limitations."
:C

Itt az elvileg kalibrált Samun úgy néz ki a kép, mint alapból a Samu tévék totál más színkeverése.
HDR10+ -nál ugye dinamikusan változna a min./max fényerő, nem fixre belőve.

#88928 dgyuri0123
Ezért írom, ez a videó így bullshit.
:Y

[ Szerkesztve ]

(#88928) dgyuri0123 válasza Pro Koryak (#88927) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Válogatós a kamera? Hmmm. :U Fotózok 40+ éve, de olyat még nem láttam, hogy egy kamera bizonyos kijelzőket előnyben részesít, bizonyosakat meg nem szeret (ugyanolyan körülmények között).

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#88929) Vhiktor válasza dgyuri0123 (#88924) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Innentől kezdve semmi értelme az egésznek ;]

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#88930) Pro Koryak válasza dgyuri0123 (#88928) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Írj Vicentnek vagy Vhiktornak készítsen egy normális videót a kettőről. :))

[ Szerkesztve ]

(#88931) dgyuri0123 válasza Vhiktor (#88929) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Azt gondolod/állítod, a C2 kalibrálás után elveszítené az összes különbségét/előnyét a samuval szemben? Ha te mondod... :)

#88930Pro Koryak Írjon neki az, akinek samuja van.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#88932) dgyuri0123 válasza dgyuri0123 (#88931) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

másik : [link] [link]

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#88933) Vhiktor válasza Pro Koryak (#88930) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Én nem tudok hiteles videót felvenni erről, még az ismerősöm sem vállalná ARRI ALEXA kamerával...
Szerintem Vincentnek van erről videója.

Amit egyébként a leginkább látni lehet az a dinamkus metaadatból eredő különbség. HDR10 vs HDR10+.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#88934) Vhiktor válasza dgyuri0123 (#88931) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Én nem ezt mondtam, de ez a videó egy nagy félrevezetés ebben a formában. Érdemes az összes összehasonlító videót HATALMAS fenntartásokkal kezelni, mert sokszor az nyer aki többet fizet/éppen aki megrendelte az összehasonlítást:)

Így ennek semmi értelme nincs.
Ha már valaki ezt mutogatni akarja, akkor minimum úgy kellene ahogy azt Vincent teszi, hogy ott van egy referencia monitor képe is mellette. Anélkül senkinek semmi fogalma nincs, hogyan is kellene kinéznie. Nem biztos, hogy a világos a jobb mint ahogy az sem hogy a sötét a jobb.

Meg ha a 2 formáétum közötti differenciát akarja bemutatni akkor tegye azt uyganazon a megjelenítőn, természetesen kalibrált állapotban. És még ez sem 1005-osan hiteles, mert elpfordul, hogy egyik módban jobban érzi magát a megjelenítő mint a másikban.

A dinamkus metaadat miatt lehet elég nagy különbség, egy DV és HDR10 között a mostani tv-ken, HDR10+ és DV között már nem igazán, leszámítva a 12 bitet.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#88935) bigdigit válasza dgyuri0123 (#88931) üzenetére


bigdigit
addikt

Itt jut eszembe nem rég volt itt egy kalibrálás és a tulajnak sötétnek tűnt utána a kép dv alatt ahhoz képest amit már korábban megszokott. Hogy konkrétan milyen gyártó volt már nem emlékszem.

(#88936) szkutyi válasza bigdigit (#88935) üzenetére


szkutyi
őstag

Mert rossz kepmódban használta valszeg a dovi-t mint én is....home cinema módban használtam ahol mocskos módon át volt verve a tv a valós nit- értékkel így sokkal világosabb volt a dovi....Viktor be kalibralta nekem mindketto módot, így kaptam egy éjszakai dovi-t és egy nappalit....a nappalit egyébként sokkal kölebb hoztam az éjszakaihoz,(Viktor álltal készitett config file-val) igy maximum pár nittel lehet világosabb, így nem torzulnak a színek sem!
Azt sem árt hozzá tenni hogy mit néz az ember...
Amíg a top gunt zavaróan sötét volt, addig ugyan abban a kepmódban a last of us kiverte a szemem!

(#88937) Vhiktor válasza Vhiktor (#88929) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Jut eszembe, akkora hülyeség ez a videó, hogy LG esetében nincs is Filmmaker Dolby Vision mód :C :DDD :R (Gondolom csak félre írta, de akkor is)

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#88938) Gicz válasza Vhiktor (#88937) üzenetére


Gicz
addikt

Meg a bal oldai TV-n még a szappanopera effekt is maxra van tolva. Még így másik tv-n keresztül is Esmeralda feelingem lett.

(#88939) b. válasza Vhiktor (#88934) üzenetére


b.
félisten

Philipsen nem nehez megnezni,ugye tudja mindkettőt. Dovi kikapcsolhato benne.(Mindhármat,HDR10+ is van)A Sima HDR és a Dovi között látszik a különbség a Dovi előnyére,de ezt már sokszor leírtam,főleg lemezes anyagoknál
Olyan anyagom nincs ,ami HDR10+ és Dovi is egyszerre,de ott nem lehetne szignifikáns különbség.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#88940) Vhiktor válasza b. (#88939) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Én tudom mi a különbség dovi, hdr10 és hdr10+ között. Nekem nem kell megnézni.
Hiteles videót én nem tudok felvenni róla, komoly kamera hiányában.

Egyébként nálam van most tesztelésen egy Philips OLED 818 :)

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#88941) b. válasza Vhiktor (#88940) üzenetére


b.
félisten

Persze nem is neked szólt elsősorban , csak arra utaltam hogy ha az az anyag nem is releváns, azért szerintem megnézhető otthoni körülmények között is. Amúgy a HDR10+ szerintem( letöltött tesztanyag alapján meg a Prime Streamen néztem) nekem egy az egyben Dovi.

Szuper hír, várom. :K A tegnapi videót is remek lett, köszi.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#88942) daneel_hu válasza Swami (#88881) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Napi néhány órás film, sorozat, NatGeo, Discovery nézésnél kell-e beégéstől tartani, illetve mennyi idő alatt öregszik a tv, használódnak el a diódák, szóval mennyi idő után kell vennem másikat? Bocs a kérdésekért, de soha nem volt oledem és amúgy is teljesen mezei felhasználó vagyok.
Köszi!"

LG E8 65" - öt éve vettem - 16250 üzemóra van benne.
Nincs beégés, múltkor épp néztem és a szélén van már 2 db dead pixel. :D
(csak, hogy Pro is megnyugodjon :D )

Persze rendesen be van állítva, nem 100as oled fénnyel hajtom SDR-ben. :DDD

(#88943) szkutyi válasza daneel_hu (#88942) üzenetére


szkutyi
őstag

Megkérdezhetem milyen felhasználással és mekkora oled fény esetében?

(#88944) Ronam


Ronam
addikt

Próbáltam a beárazós topikot, de egyelőre nem kaptam választ, hátha tudtok segíteni :).
Szerintetek mennyit érhet az S95B?

(#88945) daneel_hu válasza szkutyi (#88943) üzenetére


daneel_hu
addikt

50% stream, tv, filmek, 40% sport, kis XBOX. :)
SDR: 20-25-ös oled Fény, HDR: 100. (DV: 50)

(#88946) szkutyi válasza daneel_hu (#88945) üzenetére


szkutyi
őstag

Dv esetében leveszed 50re a fenyerőt? :Y
Én oled fény 40en használom.nem.keves neked a 20-25?

(#88947) polonic válasza szkutyi (#88946) üzenetére


polonic
félisten

a 2008-as szériákban a DV-nek még 50 volt az oled fényereje. B8-on is ez a default.
Nem tudom, hogy melyik évtől változtatták meg.

(#88948) Calogero válasza daneel_hu (#88942) üzenetére


Calogero
addikt

Egyidős a tv-nk, csak nekem kevesebb az óraszámom 11K. Nálam sincs beégés, csak a széleken gyülekeznek a fekete pixelek

[ Szerkesztve ]

(#88949) d.véderjoe válasza Vhiktor (#88940) üzenetére


d.véderjoe
tag

"Egyébként nálam van most tesztelésen egy Philips OLED 818"
Türelmetlenül várom...
(Eddig TCL c845 volt a kiszemelt, aztán LG OLED C2, most alattomosan bekúszott a Philips is a képbe...)

(#88950) Swami válasza daneel_hu (#88942) üzenetére


Swami
senior tag

Ha jól számolom, akkor minden áldott nap ment 8-9 órát az elmúlt 5 évben...
A dead pixelek mennyire látszanak, mennyire zavaróak?

Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.