Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenw88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 55 colos LG C1-es Oledem. Terveznék venni egy 65 colos modellt, a jelenlegi pedig menne a hálómba. (Pár héttel ezelőtt lecsúsztam az LG weboldalán a C2 20%-os akcíójáról.)
Most viszont az MM-ben láttam kiállítva a Samsung S90C, illetve S95C típusokat is. A Samsung promoter srác ajánlotta (és természtesen itt is olvastam), hogy most a Samsung egy promóció keretében bizonyos modellekhez meghatározott soundbarokat ad. A promóció feltételeit, stb. elolvastam, ezzel tisztában vagyok. Elnézve a teszteket, YT ajánlásokat a Samsung S90C is egy nagyon jól sikerült tv, ajánlott darab. Hozzáteszem, hogy nekem az LG Oleddel semmi bajom nincs, számomra tökéletes képet ad, mindig nagy öröm bekapcsolni.
Elgondolkodtam viszont, hogy a QD-Oled egy nagyobb ugrás lenne, mint pl. egy LG C3. Bár biztos vagyok benne, hogy ha egymás mellé tenném a C1 és a C3 készülékeket, egyértelműen a C3 szebb megjelenítést produkálna.
Csak streaming megy+NAS (javarészt: 4k HDR/DoVI) és PS5. Azzal tisztában vagyok, hogy a Samsung modellek nem tudnak DoVI-t. A Samsung S90C specifikációban erősebb, mint a C3 és elvileg több "nit-et tud", de nem tudom, hogy ez a gyakorlatban, hogyan érvényesül, hogyha pl. nem képes a DoVI megjelenítésére. Sima HDR anyagnál is élénkebb színeket képes megjeleníteni?! Továbbá olvastam, hogy szoftveresen az S90C egy alacsonyabb minőségű tartalom felskálázásában elmarad az LG-től, ez vajon mennyire szembe tűnő egy átlag felhasználónak? (Időnként még nézek 1080p tartalmakat, értelemszerűen amik csak ebben a formában elérhető.) Természetesen az üzletben kiállított demo videók mindegyik készüléken gyönyörűek, csak értelemszerűen nem azért veszem a készüléket, hogy azokat nézegessem.
Mit gondoltok az S90C, mint QD-OLED megérheti? A WebOS-t a magic mouse-al kifejezetten szeretem, a Tizen-t nem ismerem. De videók alapján az is szimpatikus és a Samsung távirányítója is tetszik.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- LG 42" C4 OLED EVO 4K HDR 144HZ 0.1MS SMART GAMING TV
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- újszerű LG OLED 65 B3 - fóliás kijelzővel, garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest