Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
-
(rögzített hozzászólás)
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Mehetne a rögzített hozzászólásba, ha jár erre egy modi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waterminator
csendes tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Waterminator
üzenetére
Erre az éghajlatra mehet bele a 0W30 is vagy a 0W20 is. Szívó 1.4 nem termel sok hőt, elég bele egy vékony olaj (bár nem ez a lényeg, hanem a gyártói előírás a mérvadó).
Hybridekbe 0W16 vagy max 0W20-t tennék max, forró égövön esetleg 0W30/5W30.
-
i-sti
senior tag
válasz
Waterminator
üzenetére
Ez a gyári ajánlás, nincs mérhető olajfogyasztásom.
Itt megtudtam, hogy minden motor csipegeti az olajat, amit az olajlehúzó gyűrű átenged.
-
i-sti
senior tag
válasz
Waterminator
üzenetére
Én is 0W-20at rakok a 92 ezerben levő Jazzbe.
-
Waterminator
csendes tag
API service SM
ILSAC GF4
ACEA A5/B5
Ez van a könyvben. Ennek pl. a HKS energy is abszolút megfelel.
De az INEO MDC szabványban ezen túlmutat. Azért a könyv ír ám érdekeseket is.
Pl: szerrinte jó bele a 0W20, a 0W30, az 5W20 és az 5W30-as is.
"Európába a 0W20-as olajat ajánlja az üzemanyagtakarékosság jegyében.....(ez szerintem már a hybridekbe való.) vagy nem?
Mondjuk a Suzuki Vitarába is 0W20 olajat raknak a márkaszervízben. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Waterminator
üzenetére
Kell lennie egyéb megkötésnek is, ez így túl tág. API, ACEA, ILSAC szabvány, gyári egyéb szabvány... Semmi nincs a manualban?
-
Waterminator
csendes tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Total 5W30 ez azért elég tág fogalom.
-
Qru
MODERÁTOR
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Waterminator
üzenetére
Mit ír elő a kézikönyv amúgy?
-
Waterminator
csendes tag
Ebből a kettőből kéne választanom, de az egyik jobb mint a másik

https://katalogus.total.hu/hungarian-hu/products/cup-6/QUARTZ-INEO-MDC-5W-30
https://katalogus.total.hu/hungarian-hu/products/47w-5/QUARTZ-9000-ENERGY-HKS-G-310-5W-30
Szerinted? (ilyen egy autóbu....i
) Szeretnék legalább 3-400.000 Km-t elmenni vele, ezért szeretnék alapos lenni.
A katalizátort sem szeretném idő előtt kinyírni egy "éppen csak jó" olajjal. A legjobbat szeretném. -
i-sti
senior tag
PSA B71 2290
Peugeot/Citroën engine oil specification introduced in 2009. B71 2290 is a low-SAPS oil intended for engines with diesel particulate filters and with Euro 5 emission standards. General specifications are: ACEA C2 or C3 with additional PSA tests.PSA B71 2296
Peugeot/Citroën engine oil specification introduced in 2009. General specifications: ACEA A3/B4 + additional PSA tests.Nem inkább a 2296 kellene egy régi szívó benzinesbe?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Waterminator
üzenetére
A katalizátort kíméli a C-s olaj de igazából elég olyan ami tudja az ACEA A5 szabványt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Waterminator
üzenetére
Ha sokat mész rövidtávot (rgo sokat jár hidegen a motor) akkor érdemes 0W30-at venni bele. Ha nem, akkor bőven jó az 5W30 is.
-
Waterminator
csendes tag
Sziasztok!
2019-es CD motorkódú Kia Ceed SW 1.4 szívó motoros autóm van. Ebben még nincs részecskeszűrő!!!
Természetesen minden márkaszerviz a "saját olaját" tolja. A Kia szerint a Total olaj az ajánlott, de a régebbi Ceedek be a Shell-t ajánlották, nyílván attól függ kivel szerződtek le. De, ha már én viszem az olajat, szeretném a tutit belerakatni. Így tartok jelenleg a Total Quartz 9000 energy HKS 5w-30-nál.
A specifikációk szerint ez a tuti olaj. Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy a katalizátornak nem lesz-e baja ettől a régebbi fejlesztésű olajtól, tekintettel arra, hogy hiába régi konstrukció ez az 1.4-es motor, de csiszolgattak rajta ezt-azt. Csak egy érdekesség: van a családban egy szintén 2019-es 1.4 szívó motoros Kia Rio, amihez a 0w-30-as Total olajat ajánlják. Szerintem nem lehet olyan nagy különbség a két 1.4-es motor között....(ebben sincs még részecskeszűrő)
Bocsi, hogy hosszasan fejtegettem a kérdést, de az emberekben sem ugyanaz a vércsoport van.
Szerintem, ha lenne benne részecskeszűrő, akkor kellene csak bele a C2 vagy C3-as olaj.
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Qru
MODERÁTOR
-
i-sti
senior tag
válasz
chester99
üzenetére
Ez a másik típusú amit a Mahle oldala ki ad a tiéd mellett.
[KL 156/3] -
chester99
aktív tag
Üdv
Segítséget szeretnék kérni, Volksvagen Golf V 1,6 BSE motorkódú autóhoz rendeltem a következőt:
MAHLE ORIGINAL KL176/6D üzemanyagszűrő (KL176-6D)
A szervízben azt mondták, nem ez a fajta kell bele.
Vaalki tudna nekem választani egyet az oldalról, hogy melyikre cseréltessem?
Köszönöm -
i-sti
senior tag
2008-as Berlingót mivel illik kényeztetni?
1.4 szopóbenzin - GJKFWCMi az adott Citroen szabvány amit az olajnak tudnia kell?
Rendes Mobil fan ként megnéztem a Mobil oldalát és ezt dobta:
Mobil Super™ 3000 X1 5W-40 - Peugeot/Citroën Automobiles B71 2296Itt mi a helyzet az olajleeresztővel? Csavart vagy alátétet kell cserélni?
-
Edween
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szia! Nekem CDHA blokkos 1.8tfsi Audim van, abba milyen olajat javasolnál, milyen specifikációnak feleljen meg?
A 0w30 át kissé hígnak érzem. Bár ezt laikusként írom. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Esetleg 0W30 felé talán érdemes mozdulni talán.
Emlékeim szerint a második generáció eszi leginkább az olajat, de itt egy jó összefoglaló: [link]
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Van egy 2009-es Seat Altea XL 1.8 TSI autóm, ami eddig 118000 km-t futott. Ebbe a 1.8 TSI motorba milyen olajat ajanlanátok (tudom, ez a motor híres a nagy olajfogyasztásáról)? Eddig ELF Evolution Full-Tech LLX 5W-30-as volt bele töltve, de most vettem egy Shell Helix Ultra 5w-30-as olajat, ezt jobban ajánlották. Melyiket ajánljátok az 1.8-as TSI motorba? Van ezeken kívül, ami ajánlottabb? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Csaby25
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi! Liqui Moly-ról és Shell-ről mit tudni?
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Audi A6(4F2, C6) 2.0 TDI DIESEL 140 LE, 2007, BRE motorkód. Milyen motorolaj ajánlott? Köszi!
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis összevetés: Castrol EDGE 0W30 C3 vs. Motul VW 504.507 C3
Viszkozitási indexben van viszonylag nagyobb eltérés, a többi adat hasonló.
Kár hogy Castrolnak nincs 150 fokos adata

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Mehet bele, tudja a neked kellő BMW szabványt (LL04).
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Valvoline 5w40 all climate, motorolaj mennyire ajanlott egy m47 motorkodu 20d be?
-
polonic
félisten
válasz
Dluinet
üzenetére
A gyári periódus 30 ezer km. Ez meg van felezve, 15 ezrenként cserélek.
Nem hallgatok a Renaultra. A korábbi 1,5 dci-nél az elnyújtott csereperiódus is ok volt a hajtókar csapágy halálára.
A levegőszűrő is minden olajcserénél cserélve van. A gyári 60 ezer volt...Egyébként hosszabb távokra van használva az autó. Város ritka. Ha meg igen, akkor igyekszem úgy menni, hogy bemelegedjen a motor rendesen.
Bár amíg cégesként volt használva az autó, addig nem kímélték ennyire. Mondjuk 30 ezerig nem húzták el azért a cserét. A levegőszűrőnél viszont tartották a gyárit.
Városoztak is vele. -
Hebron71
csendes tag
Minimális, nem számottevő az eltérés.
A japán dízeltörténethez javaslom még a Motul 8100 Eco-Clean 0w30-at, szintén remek mutatókkal... 10.000 km és az alatti olajcsereperiódus alatt a viszkozítási paraméterek sz.tem fontosabbak, minthogy fullszint. ill. hidrokrakk-e az olaj. De ez az én véleményem. Tuti a Mobil Super 3000 Formula F 0w30-at, vagy a Castrol Magnatec Stop-Start 0w30 D-t választanám, vagy a Motult...
Más. Korábban "beszéltünk" a Castrol Edge Professional H 0w20 kapcsán a TBN ill. HTHS-ről. Megszereztem. Íme:HTHS (150°C): 2,60 cP
TBN: 7,42 mgKOH/gÉn amúgy azért bírom a Motult, mert nincs titkolózás, minden információt korrektül megmutat.
.. -
válasz
polonic
üzenetére
+-0,2 eltérés simán lehet a gyártási szórás, azok az adatok csak a laborban leadott mintára érvényesek.
A motul méri a HTHS, a többi azért ad meg simán csak 3,5-öt, mert annyit minimum tud az olaj, még a gyártási minőség ingadozás ellenére is.
Ez csak egy tulajdonság a sok közül. De minden értéknek jelentősége van.
Ha jót akarsz, akkor a gyári szigorú előírás szerinti intervallumba cseréled az olajat, akár egy olcsóbb fajtát választva.
A légszűrőt is érdemes időben cserélni, mert az azon átjutó részecskék is koptatják a motort.
Ha autópályázol, vagy csak nagyon hosszú utakra használod az autót, akkor érdemes gyári intervallum és drágább olaj használata felé menni. -
polonic
félisten
válasz
Dluinet
üzenetére
Ez két RN0720-as olaj.
Az ELF-nek, amivel új kóra óta használva volt, annak volt 12,2. A Motulnak 11,9Nekem a Shell szimpatikus most. Bár ennek meg a HTHS értéke nincs megadva. De mivel C4-es, ezért 3,5-nek meg kell lennie.
Egyébként HTHS szempontból a Motul a legjobb a 3,6-tal.Most ez a LM van benne.
-
polonic
félisten
A 100 celsius fokos viszkozitási érkéknél a 12,2 helyett 11,9 mekkora eltérésnek mondható?
-
8
őstag
Köszönöm.
Azon gondolkom még, hogy az adalékok minőségében és az alapolajban milyen különbség lehet, mert a mobil super nem a kínálat csúcsa márkán belül (az a mobil 1), de a castrol edge igen.És ha kigészítjük a listát a szintén új Mobil 1 ESP LV 0W-30 olajjal? A három közül melyik lehet a legjobb egy modern japán dízelnek DPF nélkül, A5/B5 követelménynél?
-
Hebron71
csendes tag
A Mobil Super 3000 Formula F 0w30- cal Castrolban w30- as osztályban a Castrol Magnatec Stop-Start 0w30 D versenyezhet, ami a Ford dízelmotorjaihoz lett fejlesztve, ennek megfelelő szabványa van, ACEA besorolása nincs, saccra C2 lehet.
Na ott is komoly viszkozítási mutatók vannak...
-
Qru
MODERÁTOR
A Mobil-t, hidegen vékonyabb, így előbb felépül a kenés (44,7 vs 56), a viszkozitási indexe sokkal-sokkal jobb (204 vs 158), így sokkal stabilabb olajról van szó és sokkal alacsonyabb a szulfáthamu tartalma is (1,11 vs 0,77). Valamint tudja a ACEA C2 szabványt is (többek között az alacsony szulfáthamu tartalma miatt) ami kimondottan korszerű (katalizátoros/DPF-es) autókhoz való előírás.
-
8
őstag
Az új fejlesztésű Mobil Super 3000 Formula F 0w30 és a Castrol Edge Professional A5 0W-30 közül melyiket választanátok inkább és miért?
(kb egy árban tudom beszerezni tehát az nem tényező, A5/B5 szükséges gépkönyv szerint, japán dízel, 290e km) -
Hebron71
csendes tag
Az API SN megléte miatt az Eco Clean is jó, de az Eco Lite magasabb minősítésű az Ilsac GF 5 miatt. Az Eco Lite 5w30 amolyan "direkt benzines" motorolaj, ahogy azt a dexos 1 minősítése is mutatja. Sőt! A Motul a Lite- ot már SN Plusszos olajként definiálja.
4L 9900.- ft most akcióban, és az nagyon baba.
/Árúkereső.../ -
Olaj és szűrő csere képekben... Kb 1 évig voltak használatban a ledobott cuccok.
Levegő szűrő:
Az új pollenszűrőnél tesóm megkérdezte, hogy koszosat vettél eleve:

Nem volt biztos, hogy elég lesz a 4L ezért vettem még pluszba 1L-t. Végül elég lett így meg sem bontottam. Tarcsiba jó lesz.
Eddig kb 150-200km-t mentem a csere óta. Különösebb dolgot nem vettem észre. Jól muszikál a motor...
-
Hebron71
csendes tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Köszi, és egyetértek. Persze teljesen értelmetlennek tartom a 10w30, 10w40- nek még a megemlítését is. Ennyit a gépkönyv "szentségéről". Ha egy gk. - ba mondjuk 0w20 az ajánlott, akkor nem lehet a 10w40 megengedett, legfeljebb talán szaharai körülmények között, de azt meg külön kellene jelölni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nem (feltételnül) azt akarok csak nem láttam feltüntetve sehol a dobozán. Látatlanban meg nem öntök bele semmit (és jól tettem mert nem GF4-es mint írták előtted).
Sima mezei MPI-s szívóbenzin, csak semmi faxni. De nyilván sz@rt se akarok bele tenni.GF4 vagy API SM-es 5W30 kell bele a gépkönyv szerint (vagy jobb természetesen).
Hebron71: Köszi, akkor az ECO-N kukázva. Az Eco-Lite akkor szóba jöhet és esetleg az Eco-Clean is?
-
Hebron71
csendes tag
Motul 8100 Eco Lite 5w30 az, ami API SN Ilsac GF 5.
+ Ford M2C 929 A /Ilsac GF 4/ ill. Ford M2C 946 A /Ilsac GF 5/ minősítése is van, tehát v. színű, hogy az A5B5- öt is tudja. Mindenképpen könnyű futású olaj, jobb minősítésekkel mint a Nergy.
Az Eco Nergy a maga API SL besorolásával sz. tem szinte biztos nem tudja az Ilsac GF 4-et. Talán a GF 3- at.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hebron71
üzenetére
melyik az ajanlott viszkozitas gepkonyv szerint? az valo bele.
én szigorú imo ha 0w20 engedelyezett akkor hidegoldalon 0ast raknek bele. pl ha 5w30 az ajánlott de 0w20 is engedelyezett akkor 0w30at.
es persze abbol minnel jobbat gf-5 SN meglegyen es ha van acea/gyari ajanlas az is. -
Qru
MODERÁTOR
Nem tudja valaki, hogy a Motul Eco-Nergy 5W30 az ILSAC-GF4-nek megfelelő olaj? A dobozára nincs ráírva.

Amit eddig használtam olajat (Motul X-Clean FE 5W30) azt sajnos kivezették. Van ugyen utódja az EFE de az annyira nem szimpi...
-
polonic
félisten
Én keresek full szintetikus C4-es RN0720-as olajat. Motult, Shellt találtam egyelőre.
Van még más?
Még a most használt LM olja is hidrokrakkolt. Gondoltam most már egy full szintetikusra váltok.
Esetleg lenne 0W-s olajból ilyen minősítésű? Ezt sem nagyon találtam. -
Hebron71
csendes tag
Melyik olajról beszélünk pontosan? SN + - ról hallottam, SN/RC + - ról még nem...
Az SN + nem nekem fontos, az enyém szívóbenzines. -
Hebron71
csendes tag
Hát pontosan ez az...
A magasabb HTHS miatti csapágyvédelem miatt mozdulnék el én is - lásd eredeti kérdésemet - az Eneos Sustina 5w30 SN C3 felé 0w20- ról /+ ugye ott vannak még a Sustina egyedi tulajdonságai./
Jobb hidegindítási védelem /0w20/ kontra jobb csapágyvédelem / Sustina 5w30 SN C3 /... Valahogy választási kényszert érez az ember... Az én esetemben pl. a Vitara gépkönyve egyébként megengedi a 0w20 mellett az 5w30 / + a 10w30, 10w40 de ez nálam nem fog bekövetkezni... / használatát is, sőt melegebb égövre ugyanebbe a motorba az 5w30 az elsődleges ajánlás.
/Az igazi az lett volna, ha az Eneos nem vonja ki az európai piacról a Sustina 5w30 SN RC Ilsac GF 5- öt. Nem dilemmáznék egy pillanatot sem, azt önteném bele./
Bár, hogy most megjelent a Mobil 1 ESP LV 0w30 meglehetősen hasonló műszaki tulajdonságokkal mint a korábbi Sustina 5w30 SN RC Ilsac gf-5 / itt leginkább a 40 és 100 fokos kinematikai viszkozításra gondolok, de jó a viszkozítási indexe is: 180 /, gondolkodóba estem. Nyilván e két kiváló olaj a w30 viszkozítási osztály alsó tartományába tartozik, kategóriájukban szinte "versenyezhetnek" akár a 0w20 osztállyal is.
És akkor van még egy érdekesség , a szintén új Mobil Super 3000 F 0w30. Na, az meg még durvábban közelíti 0w20 osztályt, kirívó 204-es viszkozítási index- el, 44,7 a 40 fokos ill. 9,6 a 100 fokos viszkozítási mutatóval. Érdemes esetleg ezeket megnéznetek. Csak ezek azok az olajok, amelyekre 0w20- ról esetleg váltanék, átlagos w30- ra soha.
Szóval Eneos Sustina 5w30 SN C3 /ez azért kicsit "sajnos" vastagabb olaj/, Mobil 1 ESP LV 0w30, ill. Mobil Super 3000 Formula F 0w30 kontra 0w20, figyelemmel a jobb csapágyvédelemre. /is... /
Tisztelettel várom hozzászólásotokat. /Neduddki fórumtársat én is hiányolom...
/ -
Hebron71
csendes tag
A C3 betakarja a C2 követelményszintjét, de azért ezt erősítse meg más is...
-
Dare2Live
félisten
-
hroberto
veterán
Üdv Urak!
ACEA C2-es olaj kell az autómba (Alfa Giulietta 1.6 JTDm 2), de C3-ast adtak a boltban. Itthon vettem észre.
Visszavigyem, vagy nyugodtan beletehetem?
Fuchs olaj, túl sokat erről sem hallottam. -
Hebron71
csendes tag
https://www.eneos-olaj.hu/az-eneos-sustina-elonyei
-
Hebron71
csendes tag
+ A Sustina 0w20 kénmentes motorolaj, a premium 0w20- nál tudomásom szerint jelentősebb molybdéntartalommal.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Hebron71
üzenetére
Eneos régen jó volt, most már közel sem olyan jók. Lemaradtak a fejlesztésben, reméljük felzárkóznak.
Castrol Edge Professional H 0w20? Tényleg jó a viszkozitási indexe de az csak egy érték a sok fontos közül. Se a HTHS, se TBN számról nem írnak semmit.
-
Hebron71
csendes tag
A gyári olaja Eneos Premium Ultra 0w20 Ecstar ruhába öltöztetve... Miért nem találod elég jónak?
Az igaz, hogy érdekes módon egy Lukoil Genesis Premium FE 0w20 - szal jóval selymesebb a motor járása minden tartományban, mint az Eneossal...
Januártól kerül be Magyarországra az Eneos Sustina 0w20, nna az nagy durranás lesz... Közelében tudomásom szerint csak a Castrol Edge Professional H 0w20 jár jelenleg, legalábbis viszkozítási index tekintetében.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter
üzenetére
A gyári olaja nem egy nagy durranás azt nem erőltetném.
-
Hebron71
csendes tag
Az olaj és szűrőcsere miatt is, de úgy általában is kérdezem: szerintetek van- e értelme a garanciaidőn túli márkaszervízben történő szervizelésnek?
Én Suzuki Vitarás vagyok, de talán ez esetben ez mindegy is. A Suzuki Wagon R, Ignis, Swift korábbi típusainak ismert váltóproblémái, és a tény, hogy a probléma a tulajokon ragadt, gondolkodtattak el...Köszönöm, ha indoklást is írtok.
-
Richard!
addikt
válasz
kemalboy01
üzenetére
Az okát tudjuk, hogy miért eszi?
-
kemalboy01
tag
válasz
kemalboy01
üzenetére
5w40 castrol van benne ,de nagyon eszi 1l/1000km kb. (218e km van a motorban)
A gépkőnyven annyi találtam hogy longlife minősítésű legyen és acea a3
5w30 40 50 megengedett -
BlacKSouL
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hihetetlen, hogy a japók nem gondolták azt hogy valaki egyszer majd a csavarhúzóbiteket fogja tölcsérrel beönteni a betöltőnyíláson
Asszem itt még nem volt. [link] -
kemalboy01
tag
Sziasztok!
Lassan esedékes az olajcsere 2002es e46 m54b22 motorkódú autómban.Milyen konkrèt olajat tudtok javasolni? 15-20e km-t megyek évente.liqui moly vagy motult preferálnám.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nyomtam rá egy upvote-ot.

-
norrberth
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ahogy degec mondta mindig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CSAKATSI !!!!!! CSAKAGYÁRI!!! no tuning no babra..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Megpróbáltam értékelhető módon befotózni az olajbetöltő nyílás alá: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest