- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
tboldi #15072 üzenetére
120W a ráírt teljesítmény. Mivel 3 lap van benne és általában nem szoktak 13,3333 g/h-s lapokat gyártani ezért élek a gyanúval, hogy a 40g/h-t nem tudja.
A legrosszabb esetben 15-öt tudnia kell... Ózon mérőt nem vettem, mert az horror... Cserébe 17K volt és nem 50K. A feladatát ellátja. A többit meglátjuk. -
TommyY2
tag
válasz
tboldi #14998 üzenetére
Én meg úgy csináltam, hogy beállítottam az időzítést 15 percre, majd 10 perc után ráadtam a gyújtást és csak a ventilátort járattam belső keringetésen 5 percig.
Utána még vártam egy kicsit, majd jól kiszellőztettem az autót. Az egész garázs tele lett ózonszaggal (mivel nem lehetett az autó ajtaját teljesen bezárni a hosszabbítótól), de az autóban még napok után is érezni lehet az ózonszagot.
Remélem elég volt neki ez a rövid kezelés (a klíma spray-s tisztítás sem tart hosszabb ideig)?
TommyY
-
norrberth
addikt
válasz
tboldi #14946 üzenetére
Ez jogos!
Tiszta fémházas! Illő lenne egy földet vezeték rá.
De elvileg lehet utólag is tenni olyan vezetéket..
Fursz az aljára egy lyukat, feltakaritod a csavar alatt.
És egy picike átmenős csavar, anya alátét.
Kábelre kör alakú sarut.
A másik kettőt meg bekötni ahol volt. -
MrSealRD
veterán
válasz
tboldi #14812 üzenetére
Én is most túrom az infókat, de a a kerámialapos megoldások tűnnek ésszerű választásnak. Ezen felül nézegettem Aliexpresst és ahogy mondod is...ezeknek a bele nagyrészt azonos...vagy legalábbis hasonló... és 13-23K áron látok használhatónak tűnő konstrukciót. De gondoltam egy merészet... a lapokat is külön meg lehet venni... kvázi olya építesz amilyet akarsz... Jó ettől még messze vagyok... de a 23K-s megoldást elég konszolidáltnak gondolom... Ha megérkezett és kipróbáltad, majd érdekel a tapasztalatod.
-
d4d
aktív tag
válasz
tboldi #14771 üzenetére
Van itt helyben egy kis omv kút, mindig ott tankolok 100as benzint, elmondásuk szerint ténylegesen közvetlen az osztrákoktól kapják (hirdetik is) a benzint. Nem vagyok velük baráti viszonyban, de nem tróger alakok. Egyébként európa egyik, hanem a legnagyobb finomítója az övék, itt vannak közel, mi a tökömért kellene foglalkozniuk a mollal?
Eneos téma. A sustinákon (jelenleg x prime) mit keresett a made in japan felirat? (volt/van is áruk). Az olcsóbb 10w40eseken és társaikon ez nem volt természetesen, az tudott volt eddig is hogy vmi eus dolog.
Amúgy a fuchs 5w40esen meg made in france szerepel.
-
Jenne
őstag
válasz
tboldi #14771 üzenetére
Szia!
Erre a pontos választ nem tudom, de a fentebb leírt gondolatot követve vélhetően az is osztrák lepárlás lehet.
Itt Pécsen a MOL Logisztika Pécsi Telephelyén van ismerős, időnként összefutunk és Ő mondta, hogy rendszeresen jönnek vasúti szállítással OMV logós tartálykocsik a telephelyre. Aztán itt lefejtik, tárolják, majd tartálykocsikkal közúton kiszállítják a dél-Magyarországon található OMV kutakhoz. Pécsen kettő is belőle. -
d4d
aktív tag
válasz
tboldi #14723 üzenetére
Azt én se viszont van egy 10w40es mol olajam amit szégyeltem erre a képre feltenni
. Autóban találtam, az is bontatlan. Ez egy ilyen kis olajgyűjtemény
mindig próbálok egy litert "megspórolni", így szép lassan bővül a kínálat. Párszor már jól jött, hogy van itthon némi készlet és nem kell a benzinkutakat járni a 8-9e ftos liter áron kínált olajakért, ha hirtelen kellene egy kis utántöltésre.
-
norrberth
addikt
válasz
tboldi #14617 üzenetére
Elvileg akkor lesz mikor már jó melegbe van.
Persze majd utána járok úgyis.tibbike01
Mahle ment vissza a dobozba.
Direkt nem akarok használni Biofunkcionális Antibakteriális bevonattal ellátott szűrőt.
Csak sima aktívszenest.
Kíváncsi leszek ennek lesz e savanyúszaga melegbe.
Mert akkor jött ki igazán.
Pár hónapot bent lesz...
Aztán megnézek új FP t is. -
d4d
aktív tag
válasz
tboldi #14475 üzenetére
Az is elég ha túltölti, főleg dízelnél.. ott még egy sima fullra töltés is lehet gond a regenerálás miatt. Olyan sok tényezős a dolog, hogy így kijelenteni, hogy márpedig az az olaj miatt van, nagyon bátor. A totál és az elf ugyanúgy jelen volt és jelen van a motorsportokban is (pl WEC széria, le mans stb) mint a motul. Van ott tudás.
-
d4d
aktív tag
válasz
tboldi #14469 üzenetére
Na ez az, végre a kézikönyv! Bár itt nem gondolom hogy eltérő választ kapnék a márkaszerviztől, de az Opelnél egyszer megjártam. 1.4 turbo benzin J astra. Megvolt a használati utasítás, Dexos 2 kell bele tök egyszerű. Megvettük lecseréltük, majd 1-2 nap elteltével valahogy megnéztem újra ezt az olajtémát, nem tudom mi volt az oka, végül beszéltem márkaszervizekkel és mondták, hogy hohó nem lesz jó. Dexos 2-es olaj már ideiglenesen sem kerülhet abba a motorba. Azóta változtatott az opel, gond volt az olajjal, illetve ez a motor nem szerette, komoly problémához vezethet idővel a használata, már csak Dexos 1 Gen 2 (vagy 3, visszafele kompatibilis) mehet bele.. ugyanígy az 1.2-es benzines 2010es D Corsaba is és volt egy 2009es 2.8as turbo V6-os Insignia is (nem OPC), amibe szintén Dexos 1 Gen 3 / OV 040 1547 - G30, 5W-30 a legfrissebb előíras, holott az eredeti kézikönyv még Dexos 2-t írt. Kb 6 márkaszervizzel beszéltem és kérettem le alvázszám, minden szerint.
-
d4d
aktív tag
válasz
tboldi #14460 üzenetére
Szia!
Van benne részecskeszűrő (Euro 5), a total oldala a hasonló korú fiatokra azt hozza amit belinkeltél, 0W30 C2+fiat előírás, de suzukinál teljesen más C3as olajat dob fel vagy az alternatív ajánlások között van még C2/C3-as is de mind 5W30-as, nincs semmilyen átfedés.
Motul oldala is vegyesen ajánl C2es C2/C3as vagy csak C3as olajat. -
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #14224 üzenetére
Viszont a gázolajszűrő háza 40+ km megtétele után is változatlanul ereszt, hiába kapott új tömítőgyűrűt. Kiszerelés nélkül nem fog kiderülni, de attól tartok, hogy tényleg meg van repedve a műanyagház valahol. Rendeltem egy újat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #14220 üzenetére
Akkot nem csodalom, az egesz suru meg az 5W40 szabvanyon belul is (a Gen1). Persze nem egy Power 5W40 de akkor is.
Nalam az 5W30 a preferalt de az 5W40-et is engedi (elsosorban a forro egovre) a gyarto. Na most az a tapasztalat, hogy az 5W40-tol kevesbe hajlamos hengerfejesedni, igy vmi higabb 5W40-et kerestem a Gen1 utan (azzal kemeny minuszban nem vt szep hangja indulaskor).
-
bul07
nagyúr
válasz
tboldi #14190 üzenetére
Akkor ez ilyen, valami miatt biztos igényli
Úgy néz ki jövőre már nem tudok jó áron Castrol olajat venni
Eddig Castrol Edge C3 5W-30 4lit raktam bele , és nekem a 505.01 szabvány kell PDTDI miatt
Szerintetek árközép kategóriában mi a sorrend ezek között
Total Quartz INEO MC3 5W-30 [link]
Mobil Super 3000 XE 5W-30 [link]
Elf Evolution Full-tech DID 5W-30 [link]Esetleg 5W-40 is szóba jöhet
Total Quartz INEO C3 5W-40 [link] , ez a legolcsóbb mint közül és nem is kicsit olyan 3000Ft-al -
bul07
nagyúr
válasz
tboldi #14183 üzenetére
Hideg klímazónához, szokták írni nevezni, angolul valami ilyesmi cold climate zones
Pl az enyémhez
Normál MAHLE LX1211 [link] , vagy Hengst E488L [link]
Hideg klímazónához MAHLE LX1482 [link] , vagy Hengst E488L01 [link]Ha már írtam
Ford Focus kombi 2005
Légszűrő csere most
Tavaly került bele MAHLE LX 1570 [link]
Most került bele MEYLE 712 321 0002 [link]
Nem kicsit meglepődtem hogy a MEYLE szűrő mennyire más mennyivel gyengébb kivitelezés
Szűrő képességre persze nem tudhatom hogy látás meg tapintás szempontjából -
grizlisandor
veterán
-
erik365
senior tag
válasz
tboldi #14159 üzenetére
Ugye itt az egyik bonyolultságot a kati adja, régen tuning Simsonba 60ccm 4-6 felömlő 1:40-be kevertem, de itt is jön a bonyolultság, hogy a Motul 150 fokos lobbanás ponttal van, míg az Olasz Evo 2 olaj 220 fokos. A kérdés az, hogy kell egy picit vastagabb bele, vagy elég ez a "vékonyabb" 2T olaj 1:50-be.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #14007 üzenetére
5W30 a preferalt a gyarto reszerol de az 5W40 is engedelyezett (elso sorban forroegov alatt). Nyilvan a higabb lenne a jo de az a tapasztalat, hogy az 5W40-el hasznaltak kevesbe lesznek hengerfejesek (foleg a tuzfelnal levo utolso henger tud elmelegedni). Na emiatt keresnek egy higabb 5W40-et az olyan kozeputas megoldas...
-
erik365
senior tag
válasz
tboldi #13941 üzenetére
Nem különböző az, csak az újabb Gen2 már nem tudja a Fiat szabványt.(picit változott az összetétel is)
A kicsi még régi gyártás, a 4l-es meg már új, nézd meg a dátumokat.
Jó volna megnézni hozzászólás előtt a képeketnem láttam, hogy a kicsi X-cess , azt hittem még a régi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest