Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Ezt ismeri valaki,hol a csalás benne?
Gondolj egy kétjegyű számra!
Add össze a két számot amiből áll! Vond ki az eredeti számból! Keresd meg a
hozzá tartozó szimbólumot (a szemeddel), és kattints a GÖMB-re -
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Csupán lelkes olvasó vagyok, aki egy elromlott A70-es Canont követő A460-nal nem tud sok mindent kezdeni. Egyrészt a manuális beállítások korlátozottak, másrészt a technika is igencsak behatárolja a lehetőségeimet. Ha nem ingyen lett volna a gép, már kitéptem volna a hajam.
Nem, nem loptam.Azonban tervezek valami jobb gépet, de mindig másra kell a pénz, ez meg háttérbe szorul.
Most egy FZ-50 Panával szemezek, nem DSLR, de ultrazoom és ahogy olvasgattam, nagyon jó a képminősége.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ha már szóba került.....
A szexfotók javítása és átalakítása nemcsak PS -sel lehetséges, A Gimp -ről nincs könyv valahol? Természetesen magyarul.
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez jó, kaphatsz könyvet. Csak az nem mindegy, hogy ingyé vagy kemény lóvéért. Amúgy
úgy láttam, a Pentax K100D-het jár valóban könyv, ezekszerint csak a szerencséseknek.
Az itteni fotóstopicokat böngészem, de alapvető hiányosságok miatt van egy két feketefolt.
(#37590) nike_: ki tudja, a mai világban bármit el tudok képzelni.

-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Fotosop, mi..?

Fototipp.hu, a legjobb.
[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
Véleményem szerint először a fotózás alapjait érdemes valamennyire megtanulni. Erre a könyvtárakban találsz megfelelő könyveket, többféle bonyolultsági és nehézségi szinttel. Ha mondjuk az e..digitálnál veszel gépet, kaphatsz hozzá egy egész korrekt kis könyvecskét is, ha szerencséd van, a fiam kapott, én nem.
A technikai részen túl nagyon szép, informatív és kezelhető a National Geographic fotóskönyv sorozata, szintén megtalálható a könyvtárakban.
Van még Dékán István tollából is egy könyv, aminek egy részét "demoként" le is töltheted a Digitális Fotómagazin honlapjáról, hogy ne vegyél zsákbamacskát.
Elsősorban pedig az itteni fotóstopikokat is böngészheted.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem ismerem a szokásaid, de ha egy városi panorámaképet erotikusnak/szexuális tartalommal bírónak tarstasz, biztos sokat kellett innod.

szerk.: nyitott vagyok minden információ előtt.

-
TexT-BoY
addikt
mivan felcsuaptunk fotostopikba?

en fotom
javaslom amugy a www.fotovilag.hu homepaget. Dékán pistabácsi digitális fényképezés az alapoktól cimü nyomtatott irománya 1-1ben megtalálható itt ingyensen. én balga közel 5000F-ot adtam érte. -
-
VoDaFoNe
aktív tag
Haliii!
túléltem aközpontit
a matek jó rossz lett
de a magyar egész jó 
-
bnss
veterán
Ha már ennyire fotós téma van terítéken, akkor egy kérdés, milyen/melyik irodalommal érdemes kezdeni a fotózás művészetét? Egyre jobban érdekel a téma, lassan eljön az ideje egy komolyabb (kompakt géphez képest) fotómasina beszerzésének is.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vagy moccanatlan kéz.....
Az átfedés maegtalálása miatt nem próbálkoztam a Minoltával, mert ha nincs ilyen program a gépben, elég macerás, nekem annyit nem ért... 
-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak a kezdőknek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Állvány kell hozzá, ezt gondolom tudod.

-
nike_
addikt
Azt a büdös eget... 6k-val töltök.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Canon S3 IS. Nem régi, kb 3 hetes. 2007.12.19. 14:43
Pontosan. -
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen. Igen. Igen.
Nem nagy cucc, a gépen van direkt panoráma funkció, azzal gyakorlatilag bárki tud panorámát csinálni, kis gyakorlás után. Azt meg aztán egy program rakja össze utána a normál képekből, csak ugye a funkció a készítésnél átfedéssel készítteti el.
-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak nekünk

-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
9
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemhogy 2szer, de még félre is klikkelek...

Megint... Prellez az egérgomb, vagy miaszösz..?
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemhogy 2szer, de még félre is klikkelek...

-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez nem új. Pláne nem "új képek", kedves Vatszon Doktor...
Mér' kettő?!?
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez nem új. Pláne nem "új képek", kedves Vatszon Doktor...
-
DarkByte
addikt
Már nem is tudom melyik topic-ban volt szó arról hogy nem-e fel lehetne támasztani a SNES-es fénypuskát.. hát a DuckHunt-ra itt egy alternatíva

-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez már fent van a bejegyzéseiben is.
-
BlacKSouL
addikt
Juteszembe, szép télies városi látkép [link]. Ezt pont nem látom mindennap, mert ehhez a ház oldalán ki kell hajolni, a függőfolyosó végét záró drótüveg fal mellett. De É-ÉK - DK-D irányban kb ezt látni.
Amúgy pl az olyan napokon mint ma, amikor reggeltől estig süt a nap, be se kapcsol a radiátor a két belső szobában, és így is 26-27 fok van, reggel 9-től naplementéig végig besüt. -
BlacKSouL
addikt
Hát az a helyzet, hogy elég jó a jellemfejlődése a szereplőknek, és ha nem az elejétől nézed, akkor messze nem nyújtja azt, amit egyébként, mert mire kibogozod hogy ki kivel mit, miért, mióta, addig elcsúszol a sztorival. Pedig egyébként zseniális szerintem. Ezt férfiként mondom. Szarkasztikus, meglepő, poénos, gúnyos, stb az egész..pont mint Ház MD.
Baribácsi: Nem dolgozom ez tény, de szeretnék, csak most korlátozottak a lehetőségeim. Tanulok, bár kétségkívül nem szakadok bele. Liftezés...
nos igen, ez nekem is hiányzik, bár mióta fogyni vágyom, inkább gyalog járok a hetedikre -ről. -
tildy
nagyúr
-
Lortech
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
ahogy elnézem nem az én korosztályom vagy
Ha jól emlékszem, pár hónapja még nem volt gond.
Vagy már kiábrándultál a 40-es korosztályból?
Nem követem a nők, nőügyeket.Jah, amúgy én is nézem a született feleségeket, és jól szórakozom rajta. Nem az, aminek elsőre látszik.
-
TexT-BoY
addikt
Istenem amikor a férfi forum megrokkan egy uj nőstény érkezésekor. Tipikus tanulmány eset.
Amúgy üdv Rarri, nem ellened szóltam, csak meletted. a többiek meg sürün udvaroljanak, ahogy elnézem nem az én korosztályom vagy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"..vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.."

de sajnos egyetértek..és tapasztalat, hogy ha hirtelen mégse lesz foglalt, akkor meg nem az olyan tipusú ffiak társaságát keresi, mint én, hanem szeretne kicsit felszabadulni, elkapni pár macsó tökét, stb.. ilyenkor jön az hogy minden este mással, aztán meg úgy érzik kiégtek.. -
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Épp azért mert te más vagy mint azok akikről írsz, ezért fognak normális lányok megtalálni. Az első tényleg nem szokott jó lenni, mert előbb történik meg, minthogy egy lány megismerje a saját testét, és az orgazmuskézsége még fejletlen. Én amikor nagyon szerelmes voltam, és a szexnél a lélek és a test is maximálisan ott volt, és a srác se volt béna, akkor is csak kb. a 2O-adik együttlétnél volt orgazmusom. Sok sok gyakorlás kellett ahhoz, hogy irányítani tudjam valamennyire ezt a dolgot. A lányoknál így megy. Sajnálom azokat akik azt hiszik hogyha lefekszenek valakivel egy mámoros éjszakán, már szerelmes is belé a fiú. Ez főleg azoknál fordul elő, akik kevés szeretetet, odafigyelést kapnak, vagy intézetben nőnek fel. Ezt azért merem így mondani, mert ez a tapasztalatom. De egy két hasonló fiúval is találkoztam.
yetike: aki látott már az megmondhatja...
Mennem kell megjöttek az ivócimborák!
Jóéjt mindenkinek! -
BlacKSouL
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Erről a Született feleségek azon része jut eszembe, mikor Susan és Ian megbeszélik hogy egymás előtt kinek mennyi volt, és Susan mondja hogy hát, neki igazából 7 volt. Ian egy picit nem kap levegőt, majd mondja hogy semmi gond, de tényleg, majd Susan azt mondja, hogy de ő szerinte ez nem is sok, mert hát a legtöbb embernek biztos legalább ennyi, Ian bólogat, de még mindig sápadtan, mire Susan felcsattan, hogy úristen, pedig azért nem is mondott 9-et, mert tudta hogy annyiból gond lenne, pedig valójában 11 volt
Mire Ian megjegyzi, hogy neki csak a feleségével(aki ugye kómában volt), és azóta senkivel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bazzeg, gugliznom kellett, hogy mi a rák az a "raccsolós"

Hát nem mondtam, hogy manapság ez lenne a trendi, vagy elterjedt. Nekem annak idején még úgy jött ki a lépés, hogy azzal, akibe szerelmes voltam, bár, hogy őszinte legyek, nem voltunk kölcsönösen az elsők egymásnak ( a Drága anno már egy egész szép életpályával büszkélkedhetett, igaz sose titkolta, beszéltünk is róla)
Lassan átmegyek önfényezésbe, de én még azok közé tartozom, akik olyan nőkkel fekszenek le, akikbe szerelmes vagyok ( Jóóóvan, azért volt kivétel, de nem jellemző rám
) -
BlacKSouL
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
álmodozik a fehér hercegről nagy lóf... izé, lóval, meg miegymás, aztán egyszer részegen lefekszik az első, vagy mondjuk ok, a második útjába eső, nem különben részeg, jobb esetben pelyhestökű, rossz esetben egy vén f.sszal, vagy legjobb esetben egy tapasztalt vén rókával. Aztán vagy elkönyveli hogy az elsőről mindig azt mondják nem is jó, vagy nem, de mindenesetre ha szóbajön a téma, akkor mondhatja, hogy óóó, én már régóta.
Szerelmes? Manapság kezdi elveszteni ez a szó a jelentéstartalmát. Ugyan kikbe, mikbe, milyen értékekbe lennének szerelmesek? Zselétől csöpögő haj? bézbólsapkára húzott kapucni? empéháromlejátszó, kamerásmobil? És még sorolhatnám. Meg a "szasz tesó, am itt vok a barinőmmel meg uncsitessómmal.." nagyon 'eredeti' szövegekbe? -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem rád értettem azt a jellemzést. Csak úgy elképzeltem a szituációt... Tudod első alkalom előtt, amikor már az is hatalmas sokk, hogy nem is a gólya hozza, meg a méhecske stb, álmodozik a hercegről a fehér lovon, aztán jön az emlegetett 150 kilós, talpig szőrős benga állat tag, és.... Nah szal jobb az elsőt a szerelemre bízni. Vagy ez nagyon elavult gondolkodás?

-
RexpecT
addikt
-
válasz
Thrawn
üzenetére
"<GregWinterheart> Phylix: ismétlés a tudás anyja?
<Phylix> Greg: vizsgaismétlés meg a tudás k*rva anyja"BlacKSouL: Azért jobb, ha az első ilyen élménye egy nőnek nem az, hogy egy vadidegen 150 kilós talpig szőrös benga állat megkhm....

Rarri: "Guam szigetén elismert foglalkozás a hivatásos közösülő. Feladata, hogy fizetség ellenében elvegye a fiatal lányok szüzességét. Ennek oka az a törvény, amely tiltja a még szűz lányok férjhezmenetelét."
-
tildy
nagyúr
Hehejj előbányásztam a régi ph albumos képeket.
És igen, ott van fokukac is a medencében, félmeztelenül

Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tegnap fotóztam csak nem volt tegnap túl sok netem
)

Kérdezni is bizonyos ismeret felett lehet - szvsz - egy fórumtárs 0 számítástechnikai ismerettel kezdett összeszerelni egy PC-t... 27 nap alatt ~500 hozzászólás.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Jóéjt mindenkinek!