Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
Kidus
őstag
-
csellosi
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na igen ha sokat jatszottal vele es most oda minden, nehez ujra elkezdeni elorol es rengeted ido

index.hu nektek se jon be?
Rios hany hozzaszolasig "birja" most?
Mennyi kerdes.
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pedig ez igen erdekes.
Ha adsz nekem egy nicket meg egy passt, megprobalom.
De csak holnapra szerintem. -
BlacKSouL
addikt
aúúú..és ki lehet bírni? ajjajj
és mondjuk aki nem csömörlött meg, és semmi defektusa nincs, és egészséges, és relatíve fiatal?csacsi: 12 óra? na, az már közelebb áll az elméletemhez

-
csellosi
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha egy admint megkersz, csinal neked accountot vegulis csak /addact nev jelszo parancs az egesz

-
tiv pedig leteperve es szetszedve hever a sarokban Helyes

Egyébént nem lehet olyan rossz a helyzet. Legalábbis a fotón jó színe volt a hajadnak, azt leszámítva, hogy nem olyat akartál.
Sötétlélek:
-Én unom már az iskolát mert mindenki csak aszexről beszél.
Beszéljünk inkább a zenéről.
-Rendben van.
-D*gtál már zongorán? -
csellosi
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na igen W3mmal eleg sokan jatszanak ott, asszem WoW serveruk is van mar.
-
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hja, akartam mondani, hogy engem sem, mar reg nem moderalok ott, megis mai napig megtalalnak az emberek.
De! mac-rol sajnos nem tudok felmenni, igy nem fenyeget az agyverzes veszelye
-
csellosi
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te ki vagyol? Es ott melyik reszlegbe (melyik jatekkal) jatszottal?
-
PazsitZ
addikt
-
-
válasz
bolondember
üzenetére
Egészségedre

Bash: Legalább válaszoltak, és hát az is valami. Vagy azt is mondhatnánk, hogy jobb későn, mint soha? Neked meg akkor kellemes főzőcskézést.
Kidus: Nah, megverted Tiv Jr.-t?

-
Bash
őstag
Tavaly október 18-i e-mail-emre válaszoltak ma, nem siették el a dolgot. Viszont készül a lecsóm.

-
csellosi
tag
válasz
bolondember
üzenetére
Jo etvagyat.
-
csellosi
tag
Nezzetek a Viva csatornan a betelefonalos atveros musorba a srac mennyire amatorrrrrrrrrrr

-
bolondember
MODERÁTOR
megjött a hami - ez a mostani (zacskós) krumplipüré halrudacskával igen finom...

-
PazsitZ
addikt
Csak ennyi??? Mikor elkezdtett lejönni azt hittem lesz több is nem csak haj.
De jó annak aki tud ebédelni. Mármint ebédidőben...
Azért bannolni nem kell

(#36164) bolondember: Bazz mindenki tök jókat kajál, nekem meg csak vajaskenyér jut
.(#36167) Bash: Most ugye direkt kötözködtök?
-
poffsoft
veterán
4 új fertőzés

Köszi!
joéjt! -
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
mammu a tejemre!!
mea maxima culpa...Én csak lábatmostam, oszt megtapsoltam a gyilkos elméket, most me meek tente...
Cactus: az elmúl hsz-eimen pihengettél???

nagyjából sejtettem miről volt a szó, én a csákó (amolyan VGA-s profizálódott feeling) stílusán akadtam meg. Monnyuk azt nem tuttam, motkány mivel húzott gyufát....Bolondember: Te is függő lettél? a forgatáson?

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem. Pina.
Bleki: Gyakorolgatok, gyakorolgatok. Feb. közepén lesz az elmélet vége, ha sikerül, kezdek élesben.
-
Mr X
veterán
Szép jó estét mindenkinek!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én ülök a gép előtt, aasszem becsípődött egy ideg a derekamban, mert délután a lépcsőházból leszerelt, ősrégi vas lengőajtókat cipelésztem a közös képviselővel...vannak vagy 80 kilósak azok a k..va ajtók. Most meg minden második mozdulatra a kés a hátamban vesetájékon. Úgyhogy csak csuklóból mozgatom a kezem. Közben meg kínlódva szenvedek a Nacsáékon félszemmel. Végre vége. Meg azon gondolkodom hogy mit kéne csinálni, mert már megint azon kapom magam, hogy itt az ölemben az internet, és nemtok mit kezdeni vele. A 90%-át már láttam(igen, az) de mintha kimosták volna az agyamat. Most pl szert teszek a Múnlájt sedóra..hogy miért nincs még meg?
Nincs kifogás..

csacsi: Szőr Szemjuellel barátkoztok már rendesen?
Mikor kezded élesben? -
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem nincs...
-
BlacKSouL
addikt
Hát ilyen nagy pangás is rég volt már ebben az időpontban..
De hogy a BagiNacsa milyen szar...
-
válasz
poffsoft
üzenetére
Az, érted Cickány beírt a topikba értelmesen (offban), hogy akinek megvan a törlés előtti állapot, az küldje már el neki pmben... Erre a srác ment a moderátor kerestetik topikba, hogy már megint itt van a csúf gonodsz ő és keresteti a makkját a többszöri figyelmeztetések ellenére. Aztán jött Racecam és megkérte, hogy csituljon el egy kicsit

Persze ezen lehetne vitatkozni, hogy ki kezdte meg mikor, de mind1. Lényeg, hogy most már nyugalom van. Vagy csak mindenki alszik?

-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nembaj, majd a nagybetűsök elrendezik....
mondjuk érdekes egy stílusa van, ugye, Winner?
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mióta halgatsz Te f@szfogdosós rappet?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ezért húztál báránybundát?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
aszittem kutyatej
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokar
addikt
na jó éjt nép. elteszem magam holnapra. ásít.

-
lakisoft
veterán

-
7
addikt
No. Edemszről áttértem kicsit régebbi dalokra... Szép emlékeket idéz fel. Istenem, milyen kicsi voltam. Anyámnak is az egyik kedvenc muzsikája.

-
bbazsy
őstag
-
7
addikt
Álmos vagyozok. Lassan el is megyek aludni, csak még hallgatok blajenedemszt.

-
Zewa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ezt benéztem. nem kicsit. Nagyon.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
épségben megérkezett! köszönöm szépen
nagyon tetszik! -
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Igazából f*sz kivan ezzel a csávóval.
Ebben a cikkében arra buzdít, hogy kössük rá a VGA-t, csak arra nem hívja fel a figyelmet, hogy ha túlterheled az adaptert, akkor kicsit kormos lesz a házon belül minden, hogy szépen fogalmazzak. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nálam ma inkább ilyen a nap.
bolondember: Sajnos mi nem sokat csináltunk, későn került normális kamera a kezünk közé, pontosabban senki nem merte elhozni a családi kamerát, azért csak 5 ffi lakott 1 lakásban
De így is meg lett örökítve pár apróság, pl az kifejezetten remek volt, mikor a 4 személyes lifttel sikerült durván 30 centivel túlfutni a földszinti megállónál... A telefonban mondták, hogy 20 perc és jönnek, addig ne menjünk sehova. Na köszi 
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha esetleg megvan mp3-ban elküldenéd ímélben?

bandus88/fríméles, téonlájnos és gméles végződéssel. amelyik szimpatikusabb

köszönöm!
-
VoDaFoNe
aktív tag
Bocs emberek menni kell, House van
jóéjszakát! -
ladybug
őstag
Nincs orrspay? Felháborító. Menj másikba, vagy rendelj neten.
A neocitránt ne igyad, Attól nem leszel jobban. Aspirin C Plus pezsgőtabletta. Az jót fog tenni, meg van benne megfelelő mennyiségű C vitamin, ami ilyenkor nagyon kell. Nem baj, ha nincs étvágyad (Rékának sincs), viszont igyál sokat. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szeretem az orosz történelmet, és pont múltkor hallgattam meg Anastasia (igen a disney) változatot. És ugye abba van a Volt egyszer egy December kezdetű dal.. több verizóban is, nekem az orosz nagyon megtetszett
[link] -
VoDaFoNe
aktív tag
emberek, rákattantam az orosz nyelvre, tökre tetszik

Cactus: én kiváncsi vagyok rá
most írtam új Logout-os bejegyzést

-
Bár senkit nem érdekel gondolom, de azért lerom. Megtaláltam egy "ezer" év készült főiskolás videónkat (pontosabban a régi albérletünkben lakókról készült klipp). Lassan már sírok, lehet erőt veszek magamon és megosztom veletek, bár 1-2 rész 18+ (nem nincs a videóban grupi...)
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez elég baljósan hangzik...
-
(Kolombusz)
veterán
Lassú az uploadom.
De mindjárt megkapjátok, ami jár nektek. -
tildy
nagyúr
jáj imageshack...tiszta

Hajat festettél? Jó lett
----------------------------------------------------------------------------------------------
Elnézést akarok amúgy kérni, mindenkitől, akit ma elzavartam, letettem a telefont, vagy nem mentem ki elé vagy bármi, de ... A döglődés folytatódott. Fél 5kor elaludtam, és most keltem fel.Tegnapi kaja: egy szelet pulykamell + fél adag rizs , mindez délben , utána semmi, mai kaja 2 kis sajttal töltött pulykakorong, fél adag kukoricasaláta + kis puding.
Egyszerűen nem tudok enni. Jó kis fogyókúra. Az meg röhej, hogy a gyógyszertárban nincs orrspray. Most tolom épp be a mai 3. neocitránt, ebből kettőt nem én csináltam
. Holnap megpróbálok munkahelyre bekómázni, elvileg hétvégre kapok iphonet. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szusza?ammegmi?O.O
egoistáskodom!! úgyis olyan régen csináltam
[link] Kidus képét nem láttam 
Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem bírom, nem vagyok normális, ez már beteges...
Mentsetek meg, segítség!!!

Csak nem találok yútábon mgfelelő részt