Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
-
szépjóreggelt, huszárok!
igen, én voltam az, akinek tegnap annyira jó éjszakája volt attól a kurva riasztótól, majd reggel attól, hogy a szomszéd elkezdett fúrni, kicsit álkmost voltam.
de ma lezártunk egy kurva projektet, amivel gyakorlatilag január első hete óta szoptam,
ennek örömére rituálisan hazajöttem fél 7-kor (mint korai időpont), 7-kor bedőltem az ágyamba, és mostanáig aludtam...
szal szépjóreggelt, a buli csak most kezdődik el...!
mindjárt be is izzítom a gitárokat a szomszédok nagy-nagy örömére...
-
Mr X
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Te sosem alszol?
-
Lord Zero
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
volt vmi olyasmi, h amennyiben megvették a vetítés jogát, azzal kvázi a fabrikálásra, kis kozmetikára és ilyesmi fércelésre is jogot formálhatnak
spielberg filmeket nem vágnak - még ezt is hallottam (rémlik)szerk.
ez utóbbit nyilván nem azért, mert szelektíve jófejek, hanem mert e feltételhez kötött a vetítés joga -
7
addikt
Nem mondtam és nem is írtam olyat.

@szerk: Lógok egy sütivel, mi? 250 km-en keresztül hurcoltam csak érted azt a két nyálcsorgató, pihe-puha, finom meggyest, utána meg még én vagyok a gonosz. Na szép. Neked kéne kompenzálnod engem... Főleg, hogy még a nevemet sem tudtad helyesen leírni egy hsz-en belül kétszer.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@tbs: Nem mondtam, hogy fizetek, tildy füllentett. Nézd, már ki is verte az orra a monitort...

-
EQMontoya
veterán
kileng a szófosás-o-meter
-
PazsitZ
addikt
Támadt egy kosza ötletem, hogy megnézem a retekklub által vetített Oroszlánszív cimű van-dame klasszikust
.
De katasztrofális, mert a verekedős jeleneteket annyira kivagdosták, hogy 3-5 ütés-rugás után félholtan fekszik már az ellenfél.
Szinte komikus a dolog.
Azt ne mértem, hogy egyáltalán akkor miért adnak ilyen filmeketn mert így nincs sok értelme a dolognak.
A másik érdekes számomra, hogy van joguk teljesen szét és kivagdosni egy filmet?
De ugy tünik igen. -
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Dehogy, csak téged.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Farkast nem főznek, csak kutyákat.....

-
7
addikt
Én meg azon gondolkodám, hogy a XVI. kerületben van ám egy jó kínai étterem, lehetne oda is szervezni talikat.

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Én ott a vénusz hotelben voltam, hugival. De az nem nyűgözött le.
Viszotn a fürdő tényleg pöpec
Yetike ha nem adnak kutyát, gyíkot, hanem omlós, illatos csirkemellet, akkor megyek.
Te fizetsz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
-
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
bocs, h ezt mondom, de elmondom, mi van.. az van (most jön, h mi van), h ez elvnek még hülyébb, mint szabálynak
még jó, h csak viccelünk, különben komolyan venném és revidiálnám amit a júzerról gondolok, aki ezt írta
: ))) -
tildy
nagyúr
Kukucs népek

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én sem - paradox hozzászólás rulz

-
Racecam
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Mé nem jöttél?

Nagyon jó volt, persze ehhez az kellett, hogy szellemi frisseségemmel, kimagasló inteligenciámmal és kitűnő humorommal oldjam a kezdeti feszültséget. Mielőtt a néma leventék szürcsölésébe fulladt volna a találkozó.
Rengeteg kitűnő történetet hallottunk. Volt közöttük vissza-visszatérő motívumként érdekes és tanúlságos is és volt szívszorongatóan izgalmas, viszontagságos ramos-vonatos is.
-
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez csak egy hülye szabály, ergo megszegem
én mindig visszaolvasokhátigen.. jó kis képek voltak : )))
-
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pedig pár oldallal hátrébb láthatnád, h itt páran összejöttek, iszogattak és vmi fergeteges orgiát csaptak, szodoma és gomora minden zamatát idézve, fullosan
asszem vki még képeket is linkelt
mindegy -
(Kolombusz)
veterán
Nem olvasok vissza.
-
csapos2
addikt
Haggyá'! Fűrészelek.
-
rauschie
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
-. .. -.- . / .---- ..--- / . ...- . ...
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Elmondta, hogy 12, te kutyábirka

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Egy a biztos, hogy a mai este után nike_ teljes jogú off lakó lesz.
Már, ha jön még valaha ide. ;)) -
rauschie
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
"KELLEMESTES JO ESTET, MEGERKEZTEM, ITT VAGYOK."
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
rauschie
üzenetére
de, morse, csak elütöttem egy karaktert:
-.- . .-.. .-.. . -- . ... - . ... / .--- --- / . ... - . - --..-- / -- . --. . .-. -.- . --.. - . -- --..-- / .. - - / ...- .- --. -.-- --- -.- .-.-.-
@Csacsim: nem áll szándékomban, elnézést kérek, ha így venné ki magát... Csak kíváncsi vagyok rá, biztos olyan öreg/fiatal/bármi más, amiért nem meri elmondani..

-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Te ne bolondozzál itten, még megbántod a végén.
-
rauschie
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
2perc guglizás és kódfejtés után úgy sejtem ez nem morse?
-
Lord Zero
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
nem akarja, semmiképp
de csapos aszongya, h 11, nem látod, olvass visszabon3ss: látom, látom
beugratós volt, mert az agyhalálhoz kevesebb mint öt perc is elég
hogy érzed?
-
bolondember
MODERÁTOR
-.- . .-.. .-.. . -- . ... - . ... / .--- ? / . ... - . - --..-- / -- . --. . .-. -.- . --.. - . -- --..-- / .. - - / ...- .- --. -.-- --- -.- .-.-.-
amúgy elmondja végre nike_, h hány éves?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
Asszem ezaz e
lassan gyün be ám. -
Kasza08
őstag
Help!
Van most valami olyan huncutság, hogy a van pl. egy bolt és a falára ki lehet rakni a saját képünket. vagy egy felhő karcoló, és a tetején ott vagyok én egy óriási kivetítőn. Ilyet hogy v. hol kell? -
Lord Zero
addikt
jóstét
ez az a topik, ahol/ahonnan meg lehet tudni, nike_ fórumtárs egészen konkrétan hány éves?
vagy elküldtök az azonnali kédések órájába, vagy órák kérdésébe, vagymibe?(jujjj, vigyázat zero fórumtárs, utóbbi - vagymibe - magaslabdás kérdés!!! á, má mindegy)
-
Képzeljétek el... Ülök a szobámban.... sötétben... kényelmes fotelemben hátradőlve... érzem a meleg teám mézes illatát.... lábam kényelmesen pihen a mélynyomón... s közben kellemes, ütemes... ritmusos zene szól (most épp:Miss Siva live mix)...Eh Kegyetlen... Ez már hiánzott, csend, nyugalom, zeneee....
-
ToBeY
nagyúr
Nos egy bölcsesség foggal kevesebb van,eléggé zsibbad az arcom

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
_

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)