Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
válasz
Thrawn
üzenetére
az én antec tápom is csinált már ilyen, több másodpercet is

-----------------------
más téma : továbbra is teljesen le vagyok döbbenve a kib.....tt word 2007 menürendeszerén. Bazzeg, 5 perce keresem a rajz-eszköztárat, és nem találom, lehet, hogy szégyenszemre meg kell, hogy nyissam a help-et...?
hihetetlen. hogy verném fejbe egy lapáttal azt, aki kitalálta.
-
bolondember
MODERÁTOR
Volt menyasszonyom volt valami (vagy lehetett) hasonló teremtés, rávett erre-arra, természetesen elborult szerelmes agyammal csak jóval később lezdtem észrevenni, h ez így gáz, és már szinte teljesen feladtam magam, a saját személyiségem...
aztán, szerencsére szakítottunk.
Hála Neki, elhanyagoltam a barátaim (az egyikről kiderült, h én csak azt HITTEM, h barát, hátam mögött kevert a volt és az akkori (tehát ex és még régebbi eksz) között - természetesen NEM az én javamra), a családom, minden.
Azóta megjött az eszem (igazából a nagy lóf@szt jött meg, de mindenki fényezi magát, hát, nekem is kell néha
), na jó, azért jobban ügyelek ilyesmire.De azért sokat tanultam abból a három és fél évből... Mikor KELL csöndben maradni egy vita közben, mikor kell helyeselni, ilyenek...

-
lúzer
veterán
vihar miatt másnál is hunyorognak a lámpák?
még jó hogy notiról nyomom -
lúzer
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
áááááá ez ütött

-
darnellsmith
senior tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
ez komoly
kóddal játszassz?
-
Bash
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
És ez mit is akar jelenteni?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Rossz is: Az.
Kár
-
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Beszélsz hülyeségeket, nem lehet az egy egész halmaz.
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Baszki légy már férfi, mások elvásárásai szerint élsz, nősülsz?
Na látom ,egyetértek főkukaccal. Sosem értettem, mi visz rá egy oylan emebrt, aki nem hisz, hogy cska a KÚLSŐSÉGEK, meg néhány ember elvárása miatt(Jáááj mert olyan szép a templomi esküvő ....) hittanra járjon és megkeresztelkedjen, satöbbi satöbbi.
Ez átbaszás. Ez nem hit. Személy szerint undorítónak is találom, de gondolom ez a véleményem meg úgysem érdekel senkit.bolond: megsúgod?
-
Mawyx
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Dejó
Ezt hogy csináltad? -
ToBeY
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hö hogy ugrál Bash a képen

-
Vérboci
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
megyek

-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
hát szó mi szó, én már ott feladtam a küzdelmet, hogy 25 évnyi pogány életmód után most hittanra járok, hogy templonyi esküvőnk is lehessen a párom és a családok megelégedésére.
Ha ezt valaki mondja nekem, hogy így lesz, kiröhögöm.
Tempora mutandis...csapos2. Igen , tudom, hogy nem láthatom benne. Nem is fogom. Én csak kísérő vagyok az úton, nővérem és párom anyukája lesz a segéd. Én meg addig sörözök valami tót krimóban. Mondjuk ezt a hagyományt necces tartani az esküvőig, mert ugye valójában az esküvő előtt lesz a fotózás.
-
válasz
bolondember
üzenetére
a legjobbjaink hullanak el a harcban....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
a házasság szép, a házasság jó

nem tudtok lebeszélni

-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
jellemző

fokukac: Az a helyzet, hogy az utóbbi időben némileg megszaporodtak az olyan teendőim, amiket irodán kívül végzek, így nem vagyok net közelben. A kevés irodai idő meg elmegy másra, és a ph-ra nem jut. Idehaza meg már nincs kedvem sosem beüzemelni a gépest, vagy ha mégis, akkor általában esküvővel, lakodalommal kapcsolatos oldalakat látogatunk

egyébként pl. dévid kopperfild ha dolgozik, mindig eltűnik
(hú ez szar volt nagyon) -
tildy
nagyúr
Nem is meséltem: úgy tűnik elszívtuka békepipát az ősellenséggel

-
ngabor2
nagyúr
no, ez is tartalmas nap vót, jóccakát gyerekek. holnap nem kell korán kelnem, mert dokihoz (is) megyek.
-
luw2win
őstag
Elnézést mindenféle hc rockertől és fekete társaitól...
E melyik száma fankának:
"Szerinted menő hogy más suliba jársz havonta, szívsz a vécében ugatsz a tanárral, lopsz a melóból feleselsz anyáddal ezek dolgok miket kurvára fogsz bánni mikor úgy basz meg az élet hogy nem fogsz lábra állni...." Am. T1 től csortam
Alig várom h anyám elmennyen a pi..ba. itt zaklat h csak ucccaseprő lesz belőlem de az biztos h 1 nagyon atom minimál béré felvesznek egy falusi info boltba.
Hülye gyerek a inf.bótba.Ez az alaplap mit tud?
Seggtitán eladó:Hááát ez kezeli a normál meg az 1 magos procikat is...háát ugy asszem amd meg bele.---nah ezé megyek el eladónak...

-
dragonfx
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
azt ismerme geco drága hely....
A 10 ker.es nem lenne rossz ha annyira nincs kinn, ezeken kívül plaza+lurdy ház ami okésnak tünik.
Bash>>mér vagy gonosz?

-
EQMontoya
veterán
jóestét! imádok hazajönni, 12 óráig nem vagyok online, hazajövök, 9 msn ablak...
-
TexT-BoY
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
kapd el a torkat hogy segijen
amugy adnak hozza pot egőt az össz 6000óra üzemidő ha nem koxon tolom. Kérdés hogy lehet-e sprolni pl a fénnyel egy ilyen szobai megolsásnál vagy tolni kell mert nem mind1 hogy 2lámpa 4000 óra vagy 6000... Állitolag rohadt drága dolog a projektor lampion
. Te mennyiért épitessz nekem valami okosságot?
nekem az is jó, majd befalazom hogy ne lassak, de ha a kép ugyan olyan alazós akkor mind1. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TexT-BoY
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
hé szamár, segits, régen volt szó arrol hogy a pinyót házimoziasitom, most arra gondoltam a szobámmal tenném ugyan ezt. Lévén a pinyó foglalt
. Egy projektor kb mennyit él, és mekkora szobába érdemes beszerelni? kb 4x4es a szobám nagyon durván számolva. Itt jo már egy proji? vagy ne töledkérdezzem nem te vagy a pro? Edigitalba van valami 110.000res cuc vagy olyat vennék avgy egy 82es LCD-t. -
dragonfx
veterán
tud valaki korrekt bowlingos helyet bp-.n ahol nincs tele sznobokkal.és nem életveszélyes árak vannak.
?? -
Ramius
őstag
Végre NG intézkedett. Egy napos csúszás a modkerben...szégyen

-
RoyalFlush
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A nagyi ?? (6:50) /Vadkanok/
-
Sipi16
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nem páros???? Há' kettő van nem??

Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), na jó, azért jobban ügyelek ilyesmire.

ilyenek voltunk