Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
bolondember
üzenetére
mióta bejöttem cak ezen hahotázom
jóúreggelt Huszárok!!! 
-
bolondember
MODERÁTOR
Tény és való, h ilyen beszélős, videós, mutogatós tréning, de valami olyan izé ez az egész Office2007...
mintha ráhúzták volna a Live Messenger skinjét az offiszra, a menüt beszórták volna egy turmixba és bekapcsolták volna...
Igazából igen jó poén, h most végikattintok, nézek egy ilyen izét, de működőt az életben nem fogok látni.. Na jó, még egy darabig nem, miközben a GMnél mostanában teszik fel...
kicsit vicces, vagy nem?

-
bolondember
MODERÁTOR
Bakker.
Tréningeznem kell.
Word 2k7: "OK keyboard people, this step is yours!"
bakker... "Keyboard people"...

-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nekem is 
Jó éjt!dzsedike: Na és akkor mi van?
Folytatom a lavinát: Jó éjt mindenkinek, és kitartást a még ilyenkor is keményen dolgozóknak!

-
FehérHolló
veterán
Kuka: Maradhat. (Erről a tipikus: "Két almát kérnék! - Négy lett, maradhat?" jutott az eszembe.)
Balázs bácsi: Jó éjt! Sok sikert!
Mindenki: Jó éjt! Most már tényleg szundi.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Hívtak már?
dzsedike: Különben is! "Mit adtak nekünk a rómaiak?"
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ejnye, még idézni sem tudsz rendesen. Szégyelld magad! Büntetésből most addig nézd a szóba hozott két (három? öt?) filmet, amíg nem tudsz hibátlanul idézni belőlük.... Vagy pedig írd le százszor helyesen azt, hogy "Rómaiak, menjetek haza!"
-
bbazsy
őstag
elpilledtem, hnap vizsga. jó8 mindenkinek.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem kéne annyit.
Amúgy: A sör nem alkohol, a medve nem játék, a yeti nem fasz.

-
FehérHolló
veterán
-
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
... akkor mondd meg nekem, "Mi a kedvenc színed?"
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az egy másik film.
De "Én nem!"
-
RexpecT
addikt
Bb all! Mentem aluszni
. -
bolondember
MODERÁTOR
Vigyázzatok a SzőrösTalpúval!
Mielőtt bárki beleköt, ne felejtse el: a sok szőr közül kellemetlen a széttört emberi csontszilánkokat kifésülni...

-
Lord Zero
addikt
én érzem kínosnak, h elmagyarázzam a szándékosan* megtört vitapont - vita, pont szójátékot, úgyhogy nem megyek bele, a lényeget úgyis látod
*-nézd meg a többi sortörés végén hány írásjelet találsz. a vessző véletlenül került oda, vajh, mi a tipp?(te most basztatsz? mert én téged nem) (csak beszélgetek)
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kedves Anyukám!
Most épp a hotelszobából írok neked, mert két napja esik az eső, és nem tudunk elmenni városnézésre, folyton csak a szobában gubbasztunk.
Szeretettel ölel:
Lányotok~~~~
Édes Lányom!
Mi az a 'gub'?
Csókol:
Anyu -
bolondember
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
Tiv meg Kidus eltűnt. Finom volt a csirke.
-
7
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
nincs vita,
pontNem értem, minek kell kétszer leírni egy írásjelet. Ráadásul a jellel leírtat el is basztad, mert vesszőt ( , ) írtál pont ( . ) helyett. Pedig betűkkel leírtad, hogy az ottan egy pont. Bár én stilisztikai szempontból inkább a felkiáltójelet ( ! ) tartottam volna célszerűnek használni. Mindegy, a betűkkel való kiírást minden esetben hanyagolnám. Pláne új sorban.
Tüzi is egyetért velem, nézd, gurul is ide-oda, annyira nevet azon az új sorba rakott ponton: [link]
-
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ne félj, összehúzott seggel járkálok én is arrafele

-
Lord Zero
addikt
nem értem, mit akarsz
összefoglaltam egy - lassan simán statisztikailag szignifikánsnak mondható - kis szegmenst az offtopik mindennapi* (*éji) algoritmusából/ról
ezzel a fotosoppozott msn-idézettel senkit nem győzöl meg; ]]]]]]]]
szerk.
aki mást akar csinálni, az is csak arra gondol, h előtte, vagy utána
tudom, mert ez van leírva ide többtízezer hszban
nincs vita,
pont -
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem beszólni

ha zavarlak, akkor lehet menni dugni, nem engem...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nézd meg a *234-esben a linket, ezt a verziót keresem, csak ahogy én ismertem, az úgy kezd, hogy ez a legelején hallható alap, ez egész magas pitch-el kezdődik, és az első 8 ütem alatt megy le fokozatosan erre az itt hallható mély szintre, és amikor leér, akkor jön be ugyanígy mint itt is a ciccegés, és onnantól már ugyanez.
-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mosma a sult csireket eszi.
Epp fogyozik, csak 2 tal kajat pusztitott be.
-
Lord Zero
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
nincs itt semmi különleges
blacksoul dugni akar, de nem tudta megfogalmaznni, így fehérholló elmondta neki, h ő (mármint blacksoul) dugni akar, s most már mindannyian értjük.
tiv és kidus egy helyiségben leledzenek és szerelmesen civódnak. a neten. keresztül-által. előzőleg dugtak, vagy utólag fognak. a kettő közül valamelyik biztos.
te értetlenkedsz, pedig igazából dugni szeretnél. én elmagyarázom neked, noha igazából én is azt szeretném, amit te, bár a vágy tárgya vélelmezhetően merőben eltérő.
a többiek csak beleszólnak, noha mind azt szeretnének, dugni.mindig ez megy, mondom, semmi különös..
-
Félsz, hogy kiénekli a 7 oktávot?

Jaj, végzős infós szaktársam/ volt lakótársammal msnen beszélgetek:
CactuS -I'm not antisocial..just not user friendly üzenete:
nah,kis afk majd jövök...
DaViDo üzenete:
afk?
away from keyboard
bazzeg
magadra szedhetnél már valami tudást
nem tanultál semmit itt a főiskolán?
DaViDo üzenete:
nem sokat
...tiv83us : Ez kemény

Yeti: Mirandat használok, csak az éppen moddolás alatt van, azért fut per pill az msn.
-
Mr X
veterán
Mi a franc van az indexes oldalakkal?! Fél órája nem bírja betölteni a Totalcart...
Update: fél óra után rájött, hogy nem tudja betölteni...

-
tiv83us
veterán
Ha megvedesz a szomszedaimtol...

Errol jut eszembe
-
FehérHolló
veterán
De ha már ilyen szépen összegyűltünk, légyszi gyorsan töröljétek ki ezt, mielőtt válaszolnak rá: [link]
Ha esetleg vitába kerülnék miatta, akkor csak olyan érveim vannak, amik nem túl publikusak, ezért inkább hagyom a fenébe.

-
Nah, lassan kezdem magam úgy érezni, mintha beestem volna valami csaj-estre. (Értsd: nem értem miről van itt szó, csak a körvonalak rajzolódtak ki)
Szóval azt hiszem bevágom magam az ágyba, aztán film+döglés+bubu.
Nektek további jó beszélgetést/kajálást/hajfestést/stb stb.
Joccak...
-
csellosi
tag
Tehat, ha vki kanin volt op/mod akkor az nagy elonyt jelent a ph!-n moderatori szerepkorbe jelentkezoknel
(mint 1 erettsegi biz.)Akkor en itt Hazigazda lehetnek

-
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, tudom hogy mondtad, de megis letezik valahol. Kulonben engedne.
Ez olyan, mint a pass valtas. Ugyanarra nem lehet valtoztatni, mint ami volt, hasonlo uzenet lesz az eredmeny.
Kell neked egy masik nev, es menni fog. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak gondoltam esetleg bővítem hiányos vagy hibás enciklopédikus tudásomat is

na, szóval akkor ezt mondtam..

Más: Keresek egy olyan Kosheen - Hide U verziót, ami úgy kezdődik, hogy az alap ritmus egy kicsit torzítva magasan kezdődik, és kb 8 ütem alatt szépen lemegy az eredeti mélyen lévő alapra, majd ezután kapcsolódik be a basszus, meg a fő alapmotívum, és újabb 8 ütem után kezd az ének, és az egész szám bpm-je valamivel alacsonyabb mint az eredeti verzióé, és egy kicsit olyan szaggatott ritmusú az egész. Nemtom mennyire sikerült előadni, de aki hallotta, ráismer tuti. És a 100 féle verzió küzt ezt pont nem találom, pedig ez a legjobb szerintem. -
Kidus
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tud ilyen akkot krealni, mert mar van.
Masik nevet kell valasztanod, es menni fog.
-
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vannak ilyen ismerőseid esetleg?

Aktív témák
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jóúreggelt Huszárok!!! 

Dehogy. Nagy szavak csak ezek... 
nekem még az LDAP is magas.