Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rarri
senior tag
Majdnem elfelejtettem . Megnéztem a lisztes linked. Nem lettem tőle okosabb. Akkor ez a jövő titka marad..
Hold: Az írásai között van a "szemüveg" ,ott láthatod.
Race: azt kérdeztem Bashtól, hogy lehet-e náluk teljes kiőrlésű liszből kalácsot kapni. A tőle elvárható alapossággal válaszolt egy link formájában.
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Köszönöm.
-
rarri
senior tag
Szia Holló! Akkor most mi van? Azt írtad, hogy együtt vagy a barátnőddel, de ő máshol tanul, de 1 éves járásotokkor elkövettél egy ballépést. Annak mi lett a következménye? Ha félreértettem valamit, javíts ki.
Race: öregember...ha-ha ! Te is tudod, hogy most vagy a legjobb korban.
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Akkor arrafelé is tökjó idő volt. Én a kicsivel kosaraztam délután. Addíg meg aludtam, mert reggel értem haza a melóból.Aztán Bettike megtanított egy origami hajtogatást.... Mért van olyan érzésem hogy te nagyon keveset alszol?
Ladybug: te jössz..
vénember: gondolom nem saját elhatározásodból..
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Repkednek a testnedvek??? Nálad?

-
rarri
senior tag
Pedig megint most megyek, mert gályázni kell ma éjjel is.
Látod, a neten nem tudunk egyszerre elmenni, de az életben biztos megoldanánk...
A linket is csak holnap tudom megnézni. Most búcsúzom, szép estét kívánok neked, atöbbieknek pedig jóéjszakát... 
Holló: nagyon sajnálom...
Tbs: ez GYÖNYÖRŰ! Látod, belülről én is ilyen szeretnék lenni...
-
-
rarri
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Hűha ! Ez a jellemzés rám is igaz szerintem. De a barátaim ezt szeretik bennem.Olyan jó néha állatnak lenni. Komolyan mondom. Hisz olyan sokszor kell megfelelni a hülye társadalom hülye elvárásainak..
Race: tudod milyen kávét iszok? Tettem a presszófőzőbe a kávé tetejére 1 kávéskanál fahéjat, és úgy főztem le. Isteni!
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
A gitár nagyon ott volt...
Köszi! 
-
rarri
senior tag
Mennem kell gályázni, az esetleges válaszokért holnap reggel visszaolvasok. Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok, Bashnak pedig szép estét !

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Szép álmokat!
Amúgy mi azaz szvsz? -
rarri
senior tag
Nem tudom mire gondolsz, csak sejtem . Én most készítettem magamnak kakaót, és beletördeltem kakaós kalácsot. Isteni finom. Mindjárt megyek gályázni, kell a kalória.
Amúgy én sajnálom hogy nem gyártanak még teljes kiörlésű lisztből kalácsot, azt szívesebben megenném. Nálatok van olyan? -
rarri
senior tag
Jó étvágyat Bash!

Kazimír: van még zacskós tej? -
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére

-
rarri
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igazad van . Én így szoktam írni, és valóban nem helyesen...

Most nézem az időt, rohannom kell gályázni!
Jó éjszakát mindenkinek!
Bash: Ha a közelbe vagy, neked szép délutánt !
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Kit fogsz legyilkolni?

Philonexia: Igen. Hülye vagyok mi?
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
Nagyon szép napot kívánok Ladybug, Yetike. Jánoska, Winner, Farkas, Nyuszika és Kazimír !

-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Hát most már én is nagyon ritkán iszom, egy évben kb. 4-szer, de a 4 alkalommal megiszom az éves mennyiséget.
Hiába, a régi berögződések....
Ebben a dologban a mai napig szélsőséges vagyok. Ez van. Amúgy mindíg hívnak a barátaim, mert az ökörködésben is nagy vagyok állítólag.
Volt úgy, hogy háromszor is áttették a pincebulit más időpontra, mert nem tudtam menni. Nagyon jó érzés volt, hogy 7 ember alkalmazkodott hozzám. Nekem ez olyan visszajelzés, hogy jól csinálom ezt a dolgot, nem kell másnak lennem, mint amilyen vagyok... 
vénember: én sohasem azért ittam mert az szégyen volt vagy dicsőség. A tudatomat módosítottam , és nem érdekelt más mit szól hozzá. Engem mindíg elfogadtak úgy, ahogy vagyok, most sem tölt el semmilyen rossz érzéssel bármit gondolnak rólam.Az az ő dolguk. Soha nem érdekeltek a társadalom által felállított szabályok, hisz már régen is azt láttam hogy nem működnek, hiteltelenek, álszentek. -
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Épp hazaértél? És kislány lett vagy kisfiú?
Nekem is kell netes viziló... -
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem van egypár, a lányom épp most festett le a múlt héten belőlük kettőt, / tusfestés /, és tök jó volt látni őket olyan formában is. Ja, és 5-öst kapott rájuk, utána pedig kitette a szobája falára. Furcsa, én ebben a korban nagyon kritikus voltam az anyámékkal, ki nem raktam volna őket a falra..

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
És ha igen?

Race: ha nem aludtál, akkor miből ébredtél meg?
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Látod, te is most jössz, mikor megyek aludni.
Nem baj majd legközelebb kivesézzük a te szexuális szokásaidat is.
/csak vicceltem! / Jóéjt neked, és mindenkinek aki ittvan..
tbs: köszi !
thawn: valami rémlett a "Tüskevárból",de valamiért úgy jelent meg az agyamban a kép, mintha a víz fölött lévő mozgástól hullámozna a tó. Köszi az infót!
Bash: szép estét, és az angyalszárnyaidat ne vedd le, mert jól áll.
-
rarri
senior tag
Ilyen hamar befejeztük a sextechnikák kivesézését?

-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy az élete nagy részében racionálisan gondolkodik, nehezen nyílik meg, de ha bízni kezd majd egy lányban, akkor az nagyon jól fog járni a lelkével...Így van Bash? Az hogy milyenek vagytok az ágyban, nem tudom, de mindenkiből ki lehet hozni a maximumot, ez biztos...

nyuszika: persze...
-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kedvesség, szeretet, babusgatás, profizmus a sexben. A szerelmen már túl vagyok...

A legfontosabbat majdnem elfelejtettem: fantázia
farkas: tudtam hogy te ezt fogod mondani, de a kutyapóz ellen nincs kifogásod..
-
rarri
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én teszek az egyenjogúságra! Elveszem ami jár..

szerintem tényleg fehérholló vagy e téren...
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cyberpunk 2077
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Látod, a neten nem tudunk egyszerre elmenni, de az életben biztos megoldanánk...
Csak később is maradjon meg ez a jó szokásod, ne tűnjön el a szürke hétköznapok darálójában.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)