Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Bazzeg, gugliznom kellett, hogy mi a rák az a "raccsolós" :D

Hát nem mondtam, hogy manapság ez lenne a trendi, vagy elterjedt. Nekem annak idején még úgy jött ki a lépés, hogy azzal, akibe szerelmes voltam, bár, hogy őszinte legyek, nem voltunk kölcsönösen az elsők egymásnak ( a Drága anno már egy egész szép életpályával büszkélkedhetett, igaz sose titkolta, beszéltünk is róla)

Lassan átmegyek önfényezésbe, de én még azok közé tartozom, akik olyan nőkkel fekszenek le, akikbe szerelmes vagyok ( Jóóóvan, azért volt kivétel, de nem jellemző rám :B)

Erről a Született feleségek azon része jut eszembe, mikor Susan és Ian megbeszélik hogy egymás előtt kinek mennyi volt, és Susan mondja hogy hát, neki igazából 7 volt. Ian egy picit nem kap levegőt, majd mondja hogy semmi gond, de tényleg, majd Susan azt mondja, hogy de ő szerinte ez nem is sok, mert hát a legtöbb embernek biztos legalább ennyi, Ian bólogat, de még mindig sápadtan, mire Susan felcsattan, hogy úristen, pedig azért nem is mondott 9-et, mert tudta hogy annyiból gond lenne, pedig valójában 11 volt :DDD :DDD
    Mire Ian megjegyzi, hogy neki csak a feleségével(aki ugye kómában volt), és azóta senkivel. ;]

Aktív témák