Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
CactuS
üzenetére
"192§ Kettõs házasság - 3 évig, tehát bûntett a bigámia
tárgy a monogám házasság intézménye
magatartás: házasságkötés akkor, mikor másik is fennáll
háttér jogszabály a Csjt. - feltételei: anyakönyvvezetõ elõtt, személyese, egybehangzóan - semmis (ilyen esetén nem lehet kettõs), de ha a házasság csak érvénytelen, akkor ennek jogerõs kimondásáig el lehet követni
nemzetközi visznylatban mindenkire a saját joga áll, terület alapján a kötés helye szerint ha mind a kettõ elköveti, akkor mindketten önálló tettesek
kísérlete elvileg lehet
inmateriális bcs.
szükségszerû az okirathamisitás - nics halmazat, ha csak megtévesztik az anyakönyvvezetõ, van halmazat ha materiális az okirathamisítás - pl: hamis személyi
csak szándékosan követhetõ el -
Winner_hun
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Ahhoz nem kell kiegészítő. Jobb klikk rajta, Tulajdonságok, majd a Név-nél szereplő szöveget ki kell törölni és voilá.
Az ikonok akkor lesznek ott, ha megnyitod onnan az oldalt. Ha meg úgy sincs ikon, akkor a Favicon Picker 2-vel ([link]) tehetsz be neki -
PazsitZ
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Én hazaértem. holtpomton megvolt.
Ittam volna otvább, de holnap azzaz ma nyomjuk tivább a disznnótoort. Na megyek aludni,hogy honlap(tehát ma finom kolbbászt kreáljak)Jó éjt!
Legközelebb ha eljutok talira igérem nem csak hp- t viszek

Mikulás se a rrégi méár nez is néz....
(#40259) RacecamMost pillantok csak hátra finom pogácsa var nincs is jobb ennél ha már elmaradt elmaradt a finom hagymásvér.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Én is így vagyok vele, hogyha nincs semmi kilátásban, akkor mennék, ha meg van, akkor nincs kedvem. De általában elmegyek azért és jól érzem magam.
Csak kéne már valami asszony, de hát a többség egy kávéfőzö értelmi és érzelmi színvonalán áll ebben a korban. Aki meg nem és jól is néz ki, az foglalt. Ugye, BlackSoul, ebben egyetétünk.

-
TexT-BoY
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Én megyek érte, 1.osztálos általános iskolás, telefon se kéne nki, de ha mégis véletlenül se elöfizetéses, szerintem,nekem most lett elöfizetésem, havi 3500 a számlám, és használom rendesen. Neki mmmmmminek?
zene ajánló:
Current_Value_-_Death_Marching__SFS_VIP_Remix
Dylan Audio RobynChaos - Freak - Reperature -
BlacKSouL
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Hogy mondjam, sokkal jobb lenne, ha pl én is annyi időt töltenék a Barátaimmal, mint amennyit mostanában a gépemmel, és a gépemmel meg annyit mint velük. Tudom hogy így kéne, de csak részben vagyok ezért én felelős, a többit a körülményekre fogom, az kevésbé számonkérhető.
[zenei ajánló]
Arctic Monkeys - Mardy Bum
Amorf Ördögök - Nekem a Balaton -
Diego!
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Hát persze

Tudod ez olyan, hogyha te bordó csúsztathatós walkman mobilt keresel, akkor valószínűleg nem fog érdekelni a fekete széthajtható walkman mobil
Értsd: ha már segíteni akar valaki, akkor legalább vegye a fáradtságot, és úgy segítsen, ahogyan kéri a segítségkérő
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Én most vagyok olyan álmos, hogy lefekszem aludni.
A mai nap nem lesz egyszerű.
József Attila esszé, fél2kor haza, ebéd, aztán go konditerem, aztán egy kis pihi, aztán jön haver, tequilázunk és guitar herozunk, utána este pedig elmegyünk csocsózni, éjfélre hazaérek és szombaton délben kelek. Kb. -
bnss
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Mármint micsoda a siemens? A "vevő"?
(#39041) Diego!: egy kicsit több, mint egy éves németjuhász szuka. Ő lenne az.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Különben a kérdésre válaszolva: Igen, azok.

sem lenne rossz. 
storno az egész 

ez trendibb vagy miafranc?

Vetettél szemet ?