Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
Retro11
senior tag
De most komolyan mi az, hogy nem engedik a mozikba a fűrész 4-et?Kevés film van amire elmegyek moziba, és akkor nem lehet mert betiltják
..Ez mi?
Amugy mi zu

-
nike_
addikt
Elbukta..

-
BlacKSouL
addikt
..aranyos a csaj a Legyen ön is milliomosban..
-
Mr X
veterán
Ejj, ha nekem 12 évesen már lett volna netem... Szerintem jót tett volna a fejlődésemnek, és már vígan nyomnám a webcam-sexet a chat.hu-n.

-
Áh, án mág csütörtökön megyek vissza egy egyeztetésre
Már most látom, hogy hosszú nap lesz...Eh, hazafelé mögém tévedt egy jó 10+ éves fiesta, fasza halogén (tudjátok az a fajta, ami 3x erősebb, mint a megengedett, persze elektronika nem volt benne, ami megelőzné a huplis utakon, hogy kiégjen a szemem...) és 15 centire jött mögöttem.. Aztán meg, ha félrehúzódok, és reflektorral világítok a pofájába, akkor meg nem tetszik neki...
Plusz nővérem keresztanyuját műtötték gyomorrákkal, aztn kiderült, hogy a szemcseppjeit amit vitt magával, hogy naponta kell cseppenteni, elkeverték valahova, a korterem ablakát addig nyitogatták, amíg meg nem fázott, ami műtét után biztos nagyon jót tesz... ( És akkor még legyek kedves az ott dolgozókkal...)
A jó hír, hogy végre tudok enni (napi mérlegem eddig 1 bögre tej+bele pár szem kakaós izé és 2 kávé...)
-
nike_
addikt
Na most ha még elmondanám milyen sportot űzök tényleg kickbanbanbanolnátok.

-
csapos2
addikt
Nem tudja valaki, nike_ mennyi idős?
-
7
addikt
Whahahahahahahah

A francba. Azt nem mertem betippelni újra.
Ez a népség amúgy felhánytorgat mindent, lesz még szó a korodról
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@38771: Nem is mondta senki, hogy másért mondtad meg. Elhisszük készségesen

-
nike_
addikt
Na most ezzel eloszlattam minden tévhitet. Kérlek titeket, hogy ne zaklassatok mégegyszer konkrétan a korommal, csak más dolgokkal.
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Én el sem mentem. Nem volt felesleges 400 órám megtanulni betűről betűre 2 rohadt vastag könyvet( elterjedt neve: A fekete Biblia). Párhuzamos számítási rendszerekből volt egy vizsgám, de előtte átmentem szórakoztatni a szaktársakat, akik szigorlatoztak. Hát gyorsan haladt a sor... A vizsgámra kiváncsi leszek, ez kivételesen 40%tól van meg, 3 kérdésre fullosan válaszoltam, egyre meg nem maradt időm teljesen, de azt hiszem még így is van esély a kettesre ( Nem röhög, ennél a tanárnál még életemben nem láttam 2esnél jobb osztályzatot)
Engem amúgy jövőre fognak szórni. Sajnos nagyon hülye vagyok az analízishez. Ha a gyakorlatot felfogom, akkor megcsinálom, de bizonyítások, tételek azok már nem az erősségeim... Persze a BSCseknek már nem kell szigorlatozni, viszont oda csak úgy vennének át, ha max 100 kreditet fogadtatok el (jelenleg még 2 tárgyam van vissza az egész tetves kócerájból+ a szigorlat (az 200+ kredit, ha jól tudom)).
És még lehet rámhúznak egy adag nyelvi órát, ami miatt nem mehetek szakmai gyarolatra ( az nem érdekli őket, hogy évekkel ezelőtt megcsináltam a nyelvi szigorlatot (neylvi alapvizsga vagy mi a rák) plusz jelenleg van Közép As nyelvvizsgám (alap elég a diplomához) illetve ha minden jól megy szombaton befigyel a B része is.... Komoly kétségeim vannak, hogy megér e ennyi idegeskedést egy vacak diploma...
Eh, most kicsit el, haza kell hoznom nővéremet...remek, nehogy már tudja este 7 előtt rendesen reggelizni...
-
Nah megvolt a mai szórás is szigorlaton. cca 180ból 4 fő. Ezzel idén kb 22 embernek sikerült a szigorlata ( 5x300fős volt a szigorlat kiírás) És akkor lehet, hogy nem a rendszerrel van a baj...

Amúgy kellemes estét mindenkinek!
-
ngabor2
nagyúr
én is most kaptam meg az adópapírom. eszerint 4M bruttót kerestem tavaly. sajnos csak a nettót kaptam meg belőle, és meglehetősen sok túlóra miatt volt néhány hónap, hogy az ez alapján számolt nettót kézhez is kaptam. ebből lement a rezsi, meg az életbizti, meg a törlesztőrészlet, mindjárt matadt pár k... ha nem lenne mellékes, akkor most elég szarul állnék. de úgy néz ki, hamarosan úgy is fogok, ez a rohadt tetőfelújítás ingem-gatyám elviszi

-
én nem a fizetést sokallom, de azért másfél hónapra bónuszt is kapni, az már valami

jobb helyeken ehhez évek kellenek...szummaszumárum : ha tényleg így volt, akkor azért annyira nem sajnállak.
kicsit úgy jártál,mint én, hogy vettem föl életbiztosításos lakáshitelt, mert az jó, és vissza tudom igényelni a törlesztőrészlet egy részét, erre a szemét cégem (
) majdnem megduplázta a fizetésem, ergo cseszhetem az adókedvezményem... 
-
BlacKSouL
addikt
Csá.
aszondja üdv..
Hány éves is vagy?
Jancsi: Nemtom hogy anyakönyvezték, mindenesetre savanyú káposzta van benne jól megfőzve vagy sütve vagy hogy, meg olyan oldalas, vagy füstölt vagy milyen császárszalonna vagy mi van benne. De alighanem az lesz az.
De végülis hallevest eszek, meg aztán ezt a káposztát, majd este megcsinálok egy kevés(úgy egy liter) turmixot, és azt is beszürcsölöm. Aztán majd legfeljebb sűrűn járok ujságot olvasni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
toroskáposzta, az van..fejeskáposzta, azt ugyan nem szokás mondani, de mindegyik az..de vajon a potrohoskáposztával mi a helyzet
-
Bibby
addikt
Mi van akkor ha a lekérések száma eléri a 999 999-et? Át fog fordulni nullára, vagy kiírja a millióst is?

-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Én sem kértem. Mégis adták.
A poén a volt munkahelyemen 1.5 hónapot dolgoztam, de hogy hogy nem 3 hónapnyit adtak.
Az is durva, hogy ennek a 1.5 hónapnak a keresete a bónusz miatt kb így ~1 milla bruttó...Igen van bérpapíír.
tavaly adott a volt munkahelyem, de msot kiküldött egy módosítás, amin vagy 200-al több a bevételem.
+
3+11 hónapra adott a két hely adójóváírást (normálisak???)Így legjobb esetben 49E, de igencsak valószínű, hogy 120E + 14*1 havi adójóáírás (9000) az amivel az apehnek lógok.
Remélem eü-t nem kell fizetnem, mert ha azt is, akkro felkötöm magam. -
baró, nekünk minden év elején jön egy papírocska, hogy kérünk vagy sem adójóváírást, én sosem kérem, legfeljebb ha járna valamicske, akkor majd most visszaigényelem, ha nem akkor így jártam
de azért gondolom van bérpapírod meg miegymás, amiből ki lehet szűrni, hogy fogtak-e vagy sem
vagy Te szerintem annyira tájékozott ebben a témában is, hogy tudd mennyi az annyi 
az apeh-al, egyébként nekem is tele a tököm, meg a diákhiteles barmokkal is, tavaly év elején írtak hogy cumi van az apeh behajtja rajtam a tartozásom, igaz nem volt sok, olyan 110 ropi, igaz 105-t vettem fel összivissz 1 félévbe, nem is gond, az is igaz, hogy egyszer fizettem nekik 35 ropit, az ugyebár 145ropi 105 után, na mindegy, mondtam nekik okés, így jártam fogják, le is vették, 35 ropijával havonta, na mondom ez is megvót mégsincs este, erre tavaly október körül kb fél évvel a lefogások után, jön megint egy levél, hogy lógok vagy 7 ropival, mondtam nekik hogy elmehetnek a sunyiba, mind egy fillérig lefogtak, csakhát, valami adminisztrációs hiba volt náluk vagy mi a kurva anyjuk, mondtam nekik nézzenek utána, ha nem smakkol szóljanak osztjóvan, legfeljebb ha idén megint megkeresnek, akkor elküldöm nekik a bérpapírokat amin természetesen minden okés, addíg meg hadd szopjanak vele
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Bővebben itt
A lényeg, hogy hülye munkahelyek adtak adójóváírást, illetve rosszul vonták le az adómat... Ezért van egy "kis" különbség a fizetendő meg a befizetett adó közt.
A legnagyobb poén: 1.5 hónapnyi volt munkahelytől kapott bónusz miatt borul az egész... -
Valaki linkelje már be a debreceni Ph találkozó részleteit.
Köszi!
Nagy az esélye annak, hogy 16.-án átmegyek Debrecenbe. -
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Golfpálya fűtése nem olcsó művelet.

-
válasz
bolondember
üzenetére
ez megvolt már?

Kőtőzök!

-
válasz
bolondember
üzenetére
vlami szükségszállás lehet...

-
bbazsy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
tesómnak most rakták fel nemrég, ő alapba nem fűtött eddig se
nem egy fázós fajta + szigetelt panelban befűtik alulról-felülről...majd megkérdezem nála mi a helyzet.
én meg alapból fázós vagyok, szal nincs olyan meleg, amit nem szeretek.. (nyáron nyugati fekvésű 6. emeleti panelban 2 takaróval alszok délután
) -
nike_
addikt
Jó nektek, szinte mindannyian családi házban laktok. Mi is próbáltunk elköltözni de itt baszott drágák a házak...

-
Lunatic kollega (ha még valaki emlékszik rá) kitalálta, hogy márpedig ő szervert tart majd otthon, s lőn.
oda jutott, hogy 3 gép megy nonstop.lelkendezett, hogy jajdejó, csak havi hatezer a villanyszámla, milyen kúúl.
aztán most megjött az éves végszámla, hogy akkor most fizessen be 110 rugót egyben

hihetetlen
-
bnss
veterán
Gázszámlára visszatérve: pécsi kertvárosi családiházban 25k a gáz (általány) ebből jön le valamennyi kedvezmény, az emeleten van igazából fűtés (~80nm).
-
válasz
ngabor2
üzenetére

hidd el, én beköttetnék mást, csakhát az nem olyen eccerű

Faterom is egyből jött, hogy húú, tizedik emelet, ott a tető fölötted, oda kell rakni a napelemeket
bbazsy : nálam is ott a hőmennyiségmérő,de azt is b.szhatom...
aszittem, hogyha el van zárva a radiátor, akkor majd keveset fogok fizetni. hát egy nagy lóizét, az a szar azt méri, hogy milyen meleg van, van benne vmi spéci anyag, és azt nézi, hogy mennyire párolog. megoldás : jégkockát kell rárakni
mindegy, nem észleltem, hogy kisebb lenne a számlám attól, hogy el van zárva a radiátor.
-
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - OFF topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windowsos tablet topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
..

Már most látom, hogy hosszú nap lesz...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(