Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
tothm
őstag
Üdv! Ide bármivel kapcsolatba lehet írni?
-
tildy
nagyúr
Tényleg bolondunk merre jár? Lesz este valami összezördülés?

-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Párom is így volt a porszívózással, mint te. Magyarán : akkor csinálhattam max, ha ő nem volt otthon, különben állt a hoppáré. Illetve futott a lakás....
Érvelése ugyanez volt: akkora hangja van, hogy... Aztán idén télen megkaptuk ezt: Electrolux ultrasilencerOlyan halk, hogy mellette fülhallgató nélkül simán tud crysisozni, nem zavarja.
Szóval nekünk bevált
Majd csinálok róla hangfelvételt
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jó, de mit pihen ki?
BS: Málnaszörp... de legalább a pohár borsodis.
-
BlacKSouL
addikt
Csak menj tovább, és ne olvass vissza..csak menj tovább, és ne olvass vissza... ÁÁÁ, Shrek! Visszaolvastam..!
Dehogyis
-
venember83
nagyúr
Pihen... Meg nézi a gyönyörű naplementét.
-
Skynet258
veterán
Most nézem, hogy senior lettem, és ezt most le kellett valahová írnom!

-
-
poffsoft
veterán
Te nem tod, milyen a rántott borda parasztosan?
'mikor a pincér csöpögő orral, könyékig a krumpliban két méteről dobja eléd: NE! Zabájjá, b.meg!!!'
Mire vágsz fel? nekem meg kifordított szárú fekete tszcs gumicsizma volt a jelem, a bekecsemet meg a féltábla szalonna mellé akasztották reggel....

tildy, yetike: szerintem meg kellett fogni a csövét, az a legnagyobb baj....

'Rohadjon meg az a marha, aki először vasat tett a fára....'
-
Pacák
senior tag
Visszatért.

-
Pacák
senior tag

poffsoft, akkor keblemre. Gyere igyál egy kupcia törkölyt velem.

Egészségünk sose legyen - betegséggel megtámadva!

-
sziasztok userek

tudja valaki véletlenül, hogyan tundék úgy wordben az élőlábba oldalszámot beszúrni, hogy az első oldal ne legyen számozva?
köszi
-
követelem, hogy valaki unbannolja fastert, mert mióta elment, a poltopic színvonala a béka segge alól zuhanórepüléssel átment mínuszba....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kazimír
üzenetére
Sürtőfólia mondjuk, ha ottfelejti, előbb-utóbb leég róla....
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
-
tildy
nagyúr
no nálam van az okosság... Nem lenne rossz, de vannak kifogásaim

Mindenesetre nem az én elbaltázott hüvelykujjamhoz szabták, az tuti.
Viszotn a safarija tényleg jobban használható , ezzel a módszerrel, mint az opera mini nagyítása
yetike : nekem igen. A körmöm rajta szélesebb mint hosszabb
Ritkán látni iylet, de történetesen a legjobb barátnőmnek is ilyen ujja van
-
Pacák
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Figyelj, ha nem akartok sokat dolgozni, akkor krumplit hámozva, "parasztosan" nagy darabokra vágva, mellé pulykacomb vagy felsőszárny fokhagymával megtűzdelve, be az egész kupacot sütőzacsiba. Meg kell sózni, fűszerezni (vegeta vagy kotányi szerűséggel) izlés szerint. Kicsi vizet zsírt/margarint alá, zacskó lezár és egy tepsibe téve megsütni pirosra, ropogósra. Ott lehet hagyni lassú tűzön két-három órára is. A párom nyaranta lemegy a gyermekkel a játszótérre, előtte bepakolja a sütőbe - mire hazaérnek a meleg és finom kaja várja őket a sütőben. Ha rám hallgattok, akkor tesztek bele egy-két kissebb fej vöröshagymát is - szépen megpárolódik.

-
Kazimír
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Erről a vándorlási hullámról lemaradtam. Tényleg, nem is tudom, nekem most hol illene lennem..

tbs: legközelebb adj be neki valami szakrizsát, amit nem ért, vagy mondd neki, hogy mobiltelefonnal nem léphet a szerverszobába

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Kifogyott.
-
Lord Zero
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
á, nem panaszkodom
de azért pontosan erről van szó : ))))
-
tbs
addikt
Óóóóbazzz... Tulajfőnökúr tiszteletét tette a szerverszobában... Nézelődik, hümmög... "Nagy a rendetlenség!" 2 éve vakarom a koszból kifelé a cég IT-jét átvitt és szószoros értelemben... (Nincs rendetlenség egyébként. Munkarend van.) Nagyobb a rend, mint az asztalán...

Hát ma nem a júzerek, hanem a főnökeim akasztottak ki. Róluk speciál nem gondoltam volna ezt. Most. Telehócipő.
-
Kazimír
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez történne..

Miközben a paprikát messze hajítanám a kezéből, pedig az egészséges (volt valamikor), a tejföl meg zsíros. De mégis.
Egyébként is a testmozgáshoz kell az energia, nem?
-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Papirka...

-
escie
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
aha, ne is mondd.
most neztem az animalplanetet, tele van pucer allatokkal, fujj, micsoda ferto.
-
Kazimír
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Közelít!
Még tejföllel is ok lehet, de a botmixerrel már nem próbálnám meg homogenizálni a szaftot.......... -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem csak őszinték. Főleg azok, akik érdekeltek az iszogatásban.

-
Kazimír
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem hogy nem teljesen, hanem inkább teljesen nem..
vagyis más -
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére

-
Lord Zero
addikt
mikor szeszről van szó, mindig el akarnak kergetni az alkoholos topikba, mikor meg betű szerinti étlap-bogarászás van, akkor senki nem hajt el a kajás topikba (biztos van ilyen, nem?)
innen sikerült levonnom a következtetést, h -
tildy
nagyúr
Hamár papirkás csirke....
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nemán, csak h5n1-es németh (Herr) csirkéből lehet U.S.Éj -ben pörkűttet csinálni???
(-Hé, parasz, melyik út megyen budára?
-Megyen? És még én a paraszt.....)#36489: TBS! Persze eme ételkülönlegességnek odabxszott a polietilén feltalálása, és tömeges alkalmazása a papirkagyártásban...
(juteszembe, papirka az nem a papoknak készült szentelt irka (A4-es ostyalap
) 
-
Ramius
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Füstölt hús stimm, kenyér nemstimm
+jófajta enyhén csípős házikolbász is volt benne
ja és természetesen kanállal
-
escie
őstag
ejj, micsoda vicces fiuk/lanyok vannak, nahat.

bbazsi,
jo, majd lassitunk, megse kene keszaz felett menni vegig.
yetike,
rendben, veszek cipot. fel kell mutatni a Schuh Kontroll tablanal. tiszta sor.Zewa,
kosz az _erdemi_ infokat.
Bolondember,
engem ne korlatozzon semmifele orszag, ha puceron megyek, akkor puceron.philoxenia,
ugyanaz, mint eggyel fentebb. ha hatuszasban zuzok at az orszaguton, akkor ugy. anarchokracia volna, vagy mi?!
-
Ramius
őstag
Olyan finom lencselevest ettem, hogy csak na

-
tbs
addikt
Óóóóbazzz... Feladat... Csúnya. Megvan a délutáni elfoglaltságom.
Az ember dolgozik perfektül, hogy a júzerek meg se érezzék, erre mi a hála? Jönnek a feladatok, hogy "láttyuk, hogy nincs gond, meg kellene eztmegazt csinálni"...
Mintha én is hazaroingyoltam volna tegnap 16:30-kor és bejöttem volna ma 9:00 és 11:00 között... Komolyan nincs jó kedvem ettől...
Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LÜKI!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Ez olyan, mintha alufóliát húznál a tepsire, nem?