Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ugyanmár , ez csak egy játék
Csak kipróbáltuk tekire is jól müxik-e az engine
Remélem nem tengeri sünöd lesz, azt nem szívesen puszilgatnám"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ladybug
őstag
Dehogynem jó. Magamról tudok csak nyilatkozni: nagyon sok olyan dolog van, ami jó nekem. De ez privát dolog. Legalább a lelkiismeretfurdalásom hadd legyen a sajátom.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
venember83
nagyúr
Sot, nagyon sok boldog szuletesnapot kivanok, de ezek kozott minel tobb oromteli perced legyen! Ha Amcsiban lennenk, akkor most megtapsolnalak, de igy nem.
Kosz a felajanlast, de inkabb szunya. Jo ejt mindenkinek, aki megerdemli!
11051: Csak azert, mert szulinapod van: Kulonben nem vagyok hive ennek a folyton tapsolos orom/elismeres/mindenfele pozitiv erzes kinyilvanitasnak.
De legalabb benne vagyok az elso otben, aki felkoszont
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
na ya, ez is egy vélemény. A stílusod meg Integra véleményét erősíti...
Nagyon nem vitatkoznék, de az önmoderálás szvsz inklább pozitívum mint nyelvrongálás.
És személy szerint a fasz sokkal jobban zavar bármely kontexusban, mint a f@x, annak ellenére, hogy számomra tökegyértelmű a jelentése. Persze a hímvessző még xarabbul nézne ki szvsz...[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Ki mondta hogy IGAZI újonc vagy?????????????????????????????????????????
engem, személy szerint nem zavar, ha 'eltorzítva' írom, ellenben ha a szememközé sikít (persze 18- -ban) akkor igenis.
És megint nem értünk 1-et teljesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van egy pont minden párbeszédben, ahol elkerülhetetlen a vulgaritás. Próbáltam, soxor.tehén:
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
A közlekedés nehézkes. A vonatot megszüntették, busz meg ritkán van. Sőt pontosan most néztem meg, fél 4-kor indul az utolsó felfelé. Keszthelyről és Zegről már könnyebb feljutni.
Csütörtökön 6 után érek csak rá, mert előtte órát tartok.
Mod: Legalább lefoglaljátok a lányokat.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
BlacKSouL
addikt
-
doc
nagyúr
én inkább feladattól illetve az asztalomon terjengő kuplerájtól függően választom meg az oldalt
mondjuk otthon mindig jobbos az egér, FPS-ezni nem tudok olyan jól bal egérrel, a billentyűk (WASD) meg balkézre állnak jóljó lenne írni is megtanulni balkézzel, de egyrészt nem tudom, mennyire lenne nehéz, másrészt meg hogy nem okoz-e problémákat. egyszer olvastam egy cikket, hogy ha az ember nem a "helyes" kezét használja, az pszichés zavarokat okozhat (na nem úgy hogy én leszek a baltás gyilkos, csak esetleg ingerlékenyebb, fáradtabb lesz az ember, stb - bár az a cikk főleg balról jobbkézre átszoktatottakról szólt)
amúgy ilyen célból terveztem/tervezem elsős írás-oktató munkafüzetek beszerzését[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest