- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Épp azért mert te más vagy mint azok akikről írsz, ezért fognak normális lányok megtalálni. Az első tényleg nem szokott jó lenni, mert előbb történik meg, minthogy egy lány megismerje a saját testét, és az orgazmuskézsége még fejletlen. Én amikor nagyon szerelmes voltam, és a szexnél a lélek és a test is maximálisan ott volt, és a srác se volt béna, akkor is csak kb. a 2O-adik együttlétnél volt orgazmusom. Sok sok gyakorlás kellett ahhoz, hogy irányítani tudjam valamennyire ezt a dolgot. A lányoknál így megy. Sajnálom azokat akik azt hiszik hogyha lefekszenek valakivel egy mámoros éjszakán, már szerelmes is belé a fiú. Ez főleg azoknál fordul elő, akik kevés szeretetet, odafigyelést kapnak, vagy intézetben nőnek fel. Ezt azért merem így mondani, mert ez a tapasztalatom. De egy két hasonló fiúval is találkoztam.
yetike: aki látott már az megmondhatja...
Mennem kell megjöttek az ivócimborák!
Jóéjt mindenkinek!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hálózati / IP kamera
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jóéjt mindenkinek!