Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Épp azért mert te más vagy mint azok akikről írsz, ezért fognak normális lányok megtalálni. Az első tényleg nem szokott jó lenni, mert előbb történik meg, minthogy egy lány megismerje a saját testét, és az orgazmuskézsége még fejletlen. Én amikor nagyon szerelmes voltam, és a szexnél a lélek és a test is maximálisan ott volt, és a srác se volt béna, akkor is csak kb. a 2O-adik együttlétnél volt orgazmusom. Sok sok gyakorlás kellett ahhoz, hogy irányítani tudjam valamennyire ezt a dolgot. A lányoknál így megy. Sajnálom azokat akik azt hiszik hogyha lefekszenek valakivel egy mámoros éjszakán, már szerelmes is belé a fiú. Ez főleg azoknál fordul elő, akik kevés szeretetet, odafigyelést kapnak, vagy intézetben nőnek fel. Ezt azért merem így mondani, mert ez a tapasztalatom. De egy két hasonló fiúval is találkoztam.
yetike: aki látott már az megmondhatja...
Mennem kell megjöttek az ivócimborák!
Jóéjt mindenkinek!
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 6
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Jóéjt mindenkinek!