Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Épp azért mert te más vagy mint azok akikről írsz, ezért fognak normális lányok megtalálni. Az első tényleg nem szokott jó lenni, mert előbb történik meg, minthogy egy lány megismerje a saját testét, és az orgazmuskézsége még fejletlen. Én amikor nagyon szerelmes voltam, és a szexnél a lélek és a test is maximálisan ott volt, és a srác se volt béna, akkor is csak kb. a 2O-adik együttlétnél volt orgazmusom. Sok sok gyakorlás kellett ahhoz, hogy irányítani tudjam valamennyire ezt a dolgot. A lányoknál így megy. Sajnálom azokat akik azt hiszik hogyha lefekszenek valakivel egy mámoros éjszakán, már szerelmes is belé a fiú. Ez főleg azoknál fordul elő, akik kevés szeretetet, odafigyelést kapnak, vagy intézetben nőnek fel. Ezt azért merem így mondani, mert ez a tapasztalatom. De egy két hasonló fiúval is találkoztam.
yetike: aki látott már az megmondhatja...
Mennem kell megjöttek az ivócimborák!
Jóéjt mindenkinek!
Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jóéjt mindenkinek!