Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Abból még van. Sok.
A kékáfonya itt jobban fogy
Ladybug (nem dicsekedésképp mondtam , hogy norvég, de való igaz, ott még a bolti lekvár is minőségi, teli van gyümölcssel, ráadásul megfizethető áron.
Ez ami itthon van nekem, kinn kb 700Ft , és egy kilós. Itthon kb 1000-1500ért adnak hasonló minőséget.
A talikról: Jó az is ha sokan vannak de az is ha nem.
Bár a nagyobb sszejöveteleknél fennála veszély, hogy valakivel nem nagyon beszélget az ember
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A véleményem nekem sem változott, több ember nagyot zuhant a szememben, egyesekben nagyot csalódtam.
Két dolog változott: megtudtam, hogy kire számíthatok, ha szarban vagyok és ezentúl mindenkinek őszintén meg fogom mondani a véleményem. Nem lesz köntörfalazás, nem érdemes.
-
-
venember83
nagyúr
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár... 
Vén: csak a tisztesség kedvéért rendeltük meg (és fogjuk elolvasni), hogy egyben lehessen elajándékozni. Roppan unalmas. Az írója nem tud írni, fantáziája kiszámítható és sekélyes. Viszont tocsogósabb annál, hogy tinikor előtti gyerekem kezébe adjam. Lehet angolszásziában passzol a célcsoporthoz (logikában gyenge tizenéves), de idehaza inkább csak felkapott, divatos. Nem értékálló. Vö. Susan Lilian Townsend műveivel.

Aktív témák
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A kitartásod meghozta gyümijét. 1% ötlet 99% verejték.
,végülis tényleg aranyos vagy(nem akartam furi-t írni mert az máshol furcsát jelent).
Hoci!
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár...