Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Abból még van. Sok.
A kékáfonya itt jobban fogy
Ladybug (nem dicsekedésképp mondtam , hogy norvég, de való igaz, ott még a bolti lekvár is minőségi, teli van gyümölcssel, ráadásul megfizethető áron.
Ez ami itthon van nekem, kinn kb 700Ft , és egy kilós. Itthon kb 1000-1500ért adnak hasonló minőséget.
A talikról: Jó az is ha sokan vannak de az is ha nem.
Bár a nagyobb sszejöveteleknél fennála veszély, hogy valakivel nem nagyon beszélget az ember
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A véleményem nekem sem változott, több ember nagyot zuhant a szememben, egyesekben nagyot csalódtam.
Két dolog változott: megtudtam, hogy kire számíthatok, ha szarban vagyok és ezentúl mindenkinek őszintén meg fogom mondani a véleményem. Nem lesz köntörfalazás, nem érdemes.
-
-
venember83
nagyúr
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár... 
Vén: csak a tisztesség kedvéért rendeltük meg (és fogjuk elolvasni), hogy egyben lehessen elajándékozni. Roppan unalmas. Az írója nem tud írni, fantáziája kiszámítható és sekélyes. Viszont tocsogósabb annál, hogy tinikor előtti gyerekem kezébe adjam. Lehet angolszásziában passzol a célcsoporthoz (logikában gyenge tizenéves), de idehaza inkább csak felkapott, divatos. Nem értékálló. Vö. Susan Lilian Townsend műveivel.

Aktív témák
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 - 64GB Fekete
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ThinkPad P1 Gen6 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A kitartásod meghozta gyümijét. 1% ötlet 99% verejték.
,végülis tényleg aranyos vagy(nem akartam furi-t írni mert az máshol furcsát jelent).
Hoci!
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár...