Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Abból még van. Sok.
A kékáfonya itt jobban fogy
Ladybug (nem dicsekedésképp mondtam , hogy norvég, de való igaz, ott még a bolti lekvár is minőségi, teli van gyümölcssel, ráadásul megfizethető áron.
Ez ami itthon van nekem, kinn kb 700Ft , és egy kilós. Itthon kb 1000-1500ért adnak hasonló minőséget.
A talikról: Jó az is ha sokan vannak de az is ha nem.
Bár a nagyobb sszejöveteleknél fennála veszély, hogy valakivel nem nagyon beszélget az ember
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A véleményem nekem sem változott, több ember nagyot zuhant a szememben, egyesekben nagyot csalódtam.
Két dolog változott: megtudtam, hogy kire számíthatok, ha szarban vagyok és ezentúl mindenkinek őszintén meg fogom mondani a véleményem. Nem lesz köntörfalazás, nem érdemes.
-
-
venember83
nagyúr
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár... 
Vén: csak a tisztesség kedvéért rendeltük meg (és fogjuk elolvasni), hogy egyben lehessen elajándékozni. Roppan unalmas. Az írója nem tud írni, fantáziája kiszámítható és sekélyes. Viszont tocsogósabb annál, hogy tinikor előtti gyerekem kezébe adjam. Lehet angolszásziában passzol a célcsoporthoz (logikában gyenge tizenéves), de idehaza inkább csak felkapott, divatos. Nem értékálló. Vö. Susan Lilian Townsend műveivel.

Aktív témák
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A kitartásod meghozta gyümijét. 1% ötlet 99% verejték.
,végülis tényleg aranyos vagy(nem akartam furi-t írni mert az máshol furcsát jelent).
Hoci!
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár...