Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Abból még van. Sok.
A kékáfonya itt jobban fogy
Ladybug (nem dicsekedésképp mondtam , hogy norvég, de való igaz, ott még a bolti lekvár is minőségi, teli van gyümölcssel, ráadásul megfizethető áron.
Ez ami itthon van nekem, kinn kb 700Ft , és egy kilós. Itthon kb 1000-1500ért adnak hasonló minőséget.
A talikról: Jó az is ha sokan vannak de az is ha nem.
Bár a nagyobb sszejöveteleknél fennála veszély, hogy valakivel nem nagyon beszélget az ember
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A véleményem nekem sem változott, több ember nagyot zuhant a szememben, egyesekben nagyot csalódtam.
Két dolog változott: megtudtam, hogy kire számíthatok, ha szarban vagyok és ezentúl mindenkinek őszintén meg fogom mondani a véleményem. Nem lesz köntörfalazás, nem érdemes.
-
-
venember83
nagyúr
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár... 
Vén: csak a tisztesség kedvéért rendeltük meg (és fogjuk elolvasni), hogy egyben lehessen elajándékozni. Roppan unalmas. Az írója nem tud írni, fantáziája kiszámítható és sekélyes. Viszont tocsogósabb annál, hogy tinikor előtti gyerekem kezébe adjam. Lehet angolszásziában passzol a célcsoporthoz (logikában gyenge tizenéves), de idehaza inkább csak felkapott, divatos. Nem értékálló. Vö. Susan Lilian Townsend műveivel.

Aktív témák
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Revolut
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- PlayStation 5
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

A kitartásod meghozta gyümijét. 1% ötlet 99% verejték.
,végülis tényleg aranyos vagy(nem akartam furi-t írni mert az máshol furcsát jelent).
Hoci!
Mi is várjuk..! Csak a munkahelyemre viszi ma a futár...