- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
MSNböl kilép teljesen
Futtatásba:regsvr32 softpub.dll
Aztán msn ujrainditás, és vojala.
Nekem se volt jo de már hasit.
-
TexT-BoY
addikt
Mit gondoltok milyen filmeket volna érdemes megnéznem potlólag hogy növeljem a látóképességem és a képzelő eröm meg a tudásom meg a fantáziám meg az alapmüveltséghez mi az amit meg kell nézni feltétlen?
Ugyebár elsőkörben most nagy
Rekviem egy álomért -keresésbe kezdtem-
Aztán javasolták a : Donnie Darko -cimü filmet-
Érdekelne minden valamire való film, most egyenlőre inkább ezen az elgondolkodtatós vonalon. -
TexT-BoY
addikt
hétfő
joreggelt
nincs egy árva betüm se és kéne több dolog is a 2.órára, fasza, álhatok neki -
TexT-BoY
addikt
válasz
bolondember #49126 üzenetére
Nem indultam ujra,
nekem mind1 csak legyen basszameg
nem kell a 8.5 feltétlen msn kell
reinstall? miután tildy nevettem? majd legközelebb telepitek
pl? miranda-n nem ismertem ki magam. -
TexT-BoY
addikt
Letöröltem a 8.1es messengert, és a 8.5öst nemtudom telepiteni a kindotz uj cucca miatt, most mihez kezdjek? oo bazmeg.
-
TexT-BoY
addikt
Bús düledékeiden, Husztnak romvára megállék;
Csend vala, felleg alól szállt fel az éjjeli hold.
Szél kele most, mint sír szele kél; s a csarnok elontott
Oszlopi közt lebegő rémalak inte felém.
És mond: Honfi, mit ér epedő kebel e romok ormán?
Régi kor árnya felé visszamerengni mit ér?
Messze jövendővel komolyan vess öszve jelenkort;
Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derűl! -
TexT-BoY
addikt
Megkereshetnéd nekem
, kövi talira ha nem jelentene tul nagy problémát.
Netán ha valaki tudja hol lehet kapni ilyen 990es verzióba az is megteszi.Torrentem nincs, csak FTP-t tudok használni, biztos megkerülhető a korlátozás de anyámnak az önkormányzatos ingyé netjét használom és vannak betegségei, bár azelött se torrenteztem.
-
TexT-BoY
addikt
szép jó reggelt mindenkinek!
Nagyon szép a reggel, kiültem a kertitó partjára egy kicsit, meginterjuvoltam a madarakat. Már vártam ezt az időszakot, remélem innen már csak javul az idő. Kint ültem és finom kontrasztot alkotott a világoskék ég a még fakó gyeppel és a vigan zöldelő fenyők koronájával.
Arra is rájöttem hogy nem akarok elköltözni, ilyen csönd és mégis olyan közel Pesthez, ki az a hülye aki ezt itthagyná? Majd csinálok tavaszki képeket, szép diferencia lesz majd a 2 állapot között.
-
TexT-BoY
addikt
Nincs meg valakinek a Reqiuem For a Dream avagy Rekviem egy álomért cimü film?
Esetleg ötlet hol tudnám beszerezni? nekem ez a film KELL -
TexT-BoY
addikt
válasz
(Kolombusz) #48922 üzenetére
Üdv ujra köztünk, pénteken a teázós talin mondtam a többieknek hogy hamarosan feltünsz , ugysemfogsz tudni megszünni, meg ide is irtam hogy talán olvasod a postot
. Lehetetlen ebböl a körböl kikerülni föleg ilyen magasságokba, PH!kedvence, , PH!nagyúr, PH addict, ezek már olyan rangok amikhez hzzátássul rendszerint egy arc is nem csak névnélküli vélemény nyilvánitás
.
-
TexT-BoY
addikt
a negymellü betámadt, tegnap osztálytársam azthiszem kirakta és ezen a kézimunkája se segitett...
épp turosderejét zabálok, elötte volt egy kis csirke rizzsel, közben pedig egy kis bünöző turót kajáltam, akarom mondani csak kostoltam
.
este BSE kéne menni, de nem akarodzik.
Bolond felvettelek emesen
Danielle véglegesen törlésre került iwiw/myvipen egyenlőre maradt, de telefon/msn már repült.
Nem csinálam egész áldott nap semmit.
-
TexT-BoY
addikt
Nekem csak egy cigire futotta meg egy kávéscsokira a teraszon, még mindig köntösbe ülök, de csábit a házimunka
.
-
TexT-BoY
addikt
Kiszámoltam mekkora a lehetősége annak hogy egy villamoson menjek a Daniellával, 1:170hez..
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83 #48123 üzenetére
Az értékességét nem, de te minek neveznéd amikor 8-10 a forumon talán javarészt elismer ember neveti ki a "hátamögött"?
Imádlak különben téged, te kötekednijössz -
TexT-BoY
addikt
válasz
AMD Power #48077 üzenetére
Röviden összegzem:
Debreceni PH tali alatt Whaskes kifigurázta erőssen poén jeleggel Kalandort és Bash-t. Kalandor némiképp morbidabb viccet kapott, mindezt végignézte Ng és nem megfelelően cselekedett az elmondottak alapján. Ezzel még nem lenne baj, de X.a forumon ezt a képhalmazt közzé tette. Eztkövetően borult a bili és lettek nagy veszekedések.
NG moderátori jogát elvették, Whaskest bannolták és EQM is kapott a "jóbol". (Kolombusz) önszántábol ment el kisebb szabaságra, de ugyis olvassa az itt leirtakat, nemhiszem hogy kitudott lépni teljes mértékben a forumi életböl. Röviden talán igy tudom összefoglalni neked. -
TexT-BoY
addikt
Majd elmulik
Nekem is kéne kezdenem 1 utcával arébb, az asus noti nem szeresse a párját és nagyon lassu.
Meg a beton födémbe is megáll a tudomány. Ötltem sincs hogyan sugározhatnám szét a veséjüket hogy lent is legyen net. egyáltalán létezik atombiztos wifi?
1méter full kontaktba, maxMOD: Csacsi öreg csapos, hogyan tudnád az én jókedvemet letörni? Max ha lány volnál és huznád az agyam, közben pedig belédszeretnék, ez az eggyetlen sebzési pontom van, ebböl te kiesel
MOD2: azért látom csak megkelett rázni a fát és máris kiugrott a bokorbol TBS meg egy öszvér
.
-
TexT-BoY
addikt
mivan 0 hajnali OT hsz?
betegekevagytok?
Na mind1megyek gyaksziraaa
-
TexT-BoY
addikt
feltünt a képbe Barbi, egy osztálytársam nője, amugy nemtudom mit akar, azthiszem az osztálytársam akarja féltékennyé tenni mert leszarja a srác, most legyek ujra okos.
Szerintem bevállalom, veszteni nem vesztek semmit, és nagy melle van.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83 #47807 üzenetére
Engem már csak az nyugtat hogy nemvágod hollakom
-
TexT-BoY
addikt
Nemtudom, kezd hozzám kötődni, azt hogy jobban azt nem mondom, mert ennél jobban nem lehet, de minden esetre másképp. Ez kicsit mostanába feszéjez, régebben bennem se lett volna semmi lelkiismeretfurdalás ha tovább állok, most nem esküszöm meg rá hogy csak ugy elfogom tudni engedni. De amig a fiatal lanyok azt jatszak amit mostansag én kapok, addig nem bánom, sőt örülök hogy "vanhova mennem". Talán ez is benne van abba hogy igy folynak az események, meg az se mellékes hogy most egész jól tanulok, mák.
Az hogy mást talál-e, nemtudom, nem hiszem hogy keresni fog még mást, engem sem keresett, csak talált.
-
TexT-BoY
addikt
Zajlik, ha minden lánynál leragadnék sirni, akkor sose lenne vége. Meghát elég ideig huzta a fejem ahoz hogy tovább menjek. A kortársad pedig már beijedt hogy lapátra teszem a Daniella miatt... (még sirt is)
nyul, mindig megkérdeztem hogy visszajolvassak-e
Azonták ne, akóta nem olvasok. Beirom az adott blogbaillő gyönyörüségem, aztán becsatlakozok, olyan ez mint amikor az ember besorol az emnulláson
.
-
TexT-BoY
addikt
Nem élhetek mindig zsiroskenyeren, föleg hogy anyám már 3hete kilépett a kommunistáktól.
Ideje föznie nem?
Amig nem volt itthon addig főztem én, ilyen basic poros cuccokat meg 1-2 intermediat kaját.
Aztán most ha már muter itthon van akkor fözzőn, ha nem föz zsiroskenyér, általába nem föz.
-
TexT-BoY
addikt
Épp az ebédre készitett szüzpecsenye maradékát emésztem fel. Nagyon finom volt, Anyabanya power.
. Amugy minden szép és jó, ollári ollári óó. Daniella teljesen lefarsolt, a szépség hogy a csaj akit hétvégén megismertem egy suliba jár vele, és ma bár nem látott a Dancsi, de elöttem ment 50méterrel, én meg a Ritával, kicsit se voltam ideges uugyan.
Az eggyetlen eltérés hogy a Daniella 10.es a Rita 12.es. Segáz.
Holnap lehet hogy tekerünk gyakorlat közbe, majd kiderül mi a dolgunk, ha csak csiszolás van szebbé teszi, heggezteni nem fogok olyan állapotba.
-
TexT-BoY
addikt
Dani™ üzenete:
most elmész aludni
Dani™ üzenete:
vagyis elköszönsz és beszélgetsz még a barátaiddal
Dani™ üzenete:
akik tényleg meletted vannak, én pedig elbucsuzom mára, ha keresel ugyis megtalálsz, szia2percel később:
Daniella üzenete:
köszi...jó h ien megértő voltál meg mionden...
Daniella üzenete:
szóval tényleg köszönöm
Daniella üzenete:
pusziHát nincs mit
Bolond
ismerem a sztorit, kapom Orbanotol rendesen a témát, ezért is voltam ma ilyen kurvabátor hogy végre falhoz állitottam, mert már rég lezongoráztuk hogy ennek már löttek.
-
TexT-BoY
addikt
Daniella üzenete:
nah ok ennek a beszélgetésnek tényleg nem most van az ideje...mert ez kicsit hosszabb lenne mint amennyi idpőm nekem van...de belekezdhetünk...
Dani™ üzenete:
nem akarom veled megváltani a világot
Dani™ üzenete:
csak nekem ez rohadtul nem pálya
Dani™ üzenete:
nem várok indokot, nem várok semmi többet, csak tudni szeretném mi van, mi lesz, mivolt
Dani™ üzenete:
valószinüleg nem szeretnéd hogyha gvatemalárol irnék neked angolul, de amugy ekörül jár az agyam
Daniella üzenete:
mi volt azt tudod...de a mi leszhez indok is tartozik...per pillanat nem kell kapcsolat....barátokra van szükségem sokra nagyon de perpill nem kell kapcsolat...és nem veled nem kell...senkivl nem kell egyenlőre
Daniella üzenete:
az ok az hosszú és majd késöbb
Daniella üzenete:
a lényeg h jól átbaszták az agyam és összetörték a szívem
Daniella üzenete:
és kell egy kis idő míg helyrejövök
Daniella üzenete:
és aztán majd alakulnak a dolgok...én nem akarlak átbaszni...nem mondom h lesz valami de egyáltalán nem zárom ki annak a lehetőségét h késöbb 1ütt legyünk mert bírlak és nagyon jófej meg aranyos csávónak ismerlek!Köszi, édes vagy.. [felülirtam
]
-
TexT-BoY
addikt
még mindig angol büntető házit irok, kurvanagy élmény.
Amugy visszajolvastam. Most pedig jön a vacsitime, én natur csirkemellfilét zabálok 'maj rizzsel, muterék valami zuttyot is épitettek hozzá. Szóval fincsi a vacsi, holnap átjön anyám uj cégtársa és átdumáljuk az online projektet, mit hogy hova, mér. Több bele a vaj (vagymi, baj), mint ahogy láttam elöször, Szarból épitünk várat, de tényleg. Ebböl a szellemoldalból kell csinálnom 1,5 de legmaxabb 2 hónap mulva egy élő jó honlapot.
még szerencse hogy van 1-2 ember akikre épithetek, szóval a programozás része egészen biztos Vladra vár, már csak a desginre és az arculatra kell egy jó ember.
Most ezt keresem hevesen. -
TexT-BoY
addikt
válasz
philoxenia #47286 üzenetére
persze és aki a wcbe dohányzik az körmöst kap , aki az orán elhagyja a termet körmöst kap.. ezek a mai modetárorok.
Megjegyzem nem akarom bántani _niket, és egészen szépen fogalmaz ugy általánosságba, csak tényleg olyan aranyos volt
.
-
TexT-BoY
addikt
Miért kéne? Kérdezted már a félisteneket akarnak-e moderálni?
Vladi megcsinálta a maga monrachiáját vagymi anarchiáját, moderált kedvére saját stilusba.
Gorneck sokat tesz a forumért, de miért lenne jobb neki moderátorként?
Egyáltalán mit tesz egy moderátor? és mit várnak el tőle? szerinted -
TexT-BoY
addikt
Előző pesti találkozón is volt egy hasonló megmozdulás, azok az userek akik eltávoztak köreinkböl leadták a matricát, illetve az igérkező de nem eljövő tagok matricáját is magára agatta az emberünk. Ne kérdezzétek ki volt, de poén volt.
Különben is nooooormális vagy
nem csináltál ilyesmit? Az a legnagyobb baj hogy erről fénykép készült és nem maradt az ott levők zárt dolga. Talán sose tudják meg az érintettek és sose lesz belöle baj.
juteszembe, zsiroskenyeret eszek, pritamin paprikával.
Leszpekt : én is de ma még emberek közé meeök
.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83 #47208 üzenetére
Ne haragudj de én azt gondolom ez igenis közösség, főként a Fáradt gőz. Ezt szerintem csak te látod ugy hogy moderátorok/HG-k külön réteg és vannak a sima felhasználók, aminek te nem vagy mondható, lévén elég magas rangod van. Nem csak NG dolgozik azon önszántából hogy a forumot közelebbhozza. Netán a Mod-user távlatot csökkentse. Öszintén szólva nekem az hogy itt valaki moderátor, az nem jelent SEMMIT, ő mást lát a forumbol mint én, kapott egy sor IP-t meg 1-2jogot, ennyi. Ettől ő más lett emberlieg? nem, maximum felelőség teljesebben kell megszólalnia. Ha te azt gondolod ez nem egy közösség akkor nemtudom mit tetkintessz annak.
Ha azt nem is mondom hogy barátokat szereztem itt de mindenképp a 3. Otthonom a PH. Hazajövök egyböl nyitom, olvasom, valamennyire együtt élek itt emberekkel (többek közt veled is te mafla). De csak a teljesség igénye nélkül, amikor apámra nem számithattam Bash, meg I_am_the_one
alias I_am, tett helyre, mások terelgettek. Az első lanomon Kalandor melett ültem és sokat segitett. Az első sörözés alatt dodi páleszéltöl majdnem összehánytam magam, és sorolhatnám. Valamennyire itt nőttem fel, ezek között az emberek között, csak mint user, és most megakarsz gyözni róla hogy ez nem egy közösség?
A jelen esetbe nem kivánok belefolyni,
1. nem voltam ott
2. VladimirR-t krédeztem a történtekröl és azt mondta volt előélete Whas és Kalandor között, ebbe ismét nem folynék bele. Mindkét fél ismert a forumon, bár IRC-re nem járok.Azt pedig fölöslegesnek tartom hogy most "felkelő hajadonok
" vagy "áldozatok". Elvonuljanak, lásd (Kolombusz), ezek után ki fog Nissant ajánlani a milyenótót vegyek topikba? Bele se gondolok hogy DFX is megsértődik, meg még 1-2ember és Rick4 egyedül marad a V6os 3lityós gépekkel
.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
philoxenia #46955 üzenetére
jajj ne is mond egész hétvégén disznotorost zabáltam. Imádom
. Már most hiányzik és mikor lesz legközelebb desznyóvágás
.
.
TIM : kóstolgatsz? bevagjak eggyet?
-
TexT-BoY
addikt
eszek egy zsiroskenyeret pritaminpaprikával
-
TexT-BoY
addikt
válasz
parandroid #46926 üzenetére
Ezt én is hasonloképp láttam amikor megpillantottam. A párhuzam amerikai moderátorunk és pataki atilla között ugyancsak nem poénra vehető, de az közelebb áll a dologhoz.
Whas-t látnám szivesen itt, de nemjön hogy elmondja a véleményét.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Kalandor #46910 üzenetére
Van Madocsai osztálytársam
Zsir hely, egyszer voltam a lovardájukba
A másik meg, relax, Kalandor, azért mert egyvalaki messze ment egy picit. (láttam a képet). Az még nem jellemez egy gész társaságot, A "#@'' cimkék még jók is voltak. ha jol lattam Whas volt kicsit tulidva (jószokásához hiven). Neki jutott néhány másik matricai is. ennyi. Érdekes lenne ha te ezért hagynád itt a forumot.ülönben ma mi van srácok? Reggel Tiv akart elvonulni bolond miatt, most Kolombusz tett be egy képet és most meg Kalandor akar lépni, nemááár.
Végig néztem a képeket a taliról. khm hát, khőm.. szoval izé..
-
TexT-BoY
addikt
válasz
tiv83us #46649 üzenetére
jajj tiv, be neragj mar a nyuszira, vannak különböző kúlturális szakadékok, amiket nemtud elfogadni. Én pl szivesen olvasok itt tőled és Bashtol is, és szerintem vagyunk még így páran.
Visszaolvastam, komoly hunagry vs us states vita alakult ki.
Igazándiból nem is értem miért. Illeve mi olyan elfogadhatatlan itt 1-2 ember számára...
-
-
TexT-BoY
addikt
Dani™ üzenete:
heló vini
Dani™ üzenete:
kérhetnék egy szivességet?
Vinnie üzenete:
hello dani
Vinnie üzenete:
ez már rosszul kezdődik
Dani™ üzenete:
hát csak
Dani™ üzenete:
ne sércsed fel a padlót
Dani™ üzenete:
ok?
Dani™ üzenete:
szeretem ha egyenes a terem alja
Vinnie üzenete:
oksa
Dani™ üzenete:
nevicceld el
Dani™ üzenete:
mert atmegyek hozzád és felbontom a parkettot
Vinnie üzenete:
de az a kátyú az alap szarul lett lebetonozva, am nekem is parkettám van szval tok rá vigyázni
Dani™ üzenete:
értve vagyuznk?
Vinnie üzenete:
persze -
TexT-BoY
addikt
Aranyszivem
ha te 20.000Ft-ért ráülsz egy HP NX9020asra, melette meg kapod a következő HP NX7400-est, bár szeretnék egy saját célu 6000-rest vagy ilyesmit. Szerintem még igy is elég jo;
. Asztali mellé meg föleg. Lehet a 9020at hozom magammal teardőbe is kedden
.
T1 ugylátom ebbe egy 50es pipa és minden tancucc kényelmesen játszik.
-
TexT-BoY
addikt
egy 15,4es HP noti, töltővel, mindennel elfér, melette bentvan az összes tancuccom, és még a tesire kellő cipő+rövidnadrág+polo combo is elfér benne
szerinted?
Amugy 45USD a táska. Idehaza pedig 25000-30000között mozognak ezek a fox tatyók, bár nemhiszem hogy sok ilyen lenne mint az enyém. -
TexT-BoY
addikt
válasz
(Kolombusz) #46289 üzenetére
használom, bár kicsit megált a szivem, 17.000 lett a vége, de azthiszem elég jó minőségü, és elég nagy ahoz hogy azt mondjam egyszeri beruházás volt
. Itt van még melette a kistesó, csak véres már a torka.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
(Kolombusz) #46284 üzenetére
_VladimrR
Mod: megjött a Fox Nacht 3 Pinstripe Black tatyóm.
Kuvanaaagy
. elfér benne a noti meg minden földi jó, egyszerre.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
(Kolombusz) #46281 üzenetére
Nekem is, a másik nickemmel a pasikat nézem
és értékelem őket, ezzel nem merem
.
Gyerekek ha most regel egy fura fazon puma_ néven akkor az automatice banugye nem kell ecsetelnem?
-
TexT-BoY
addikt
szép jó reggelt
Visszaolvassak?Mifelénk is vajas kifli volt, tea, meg sonka, illetve teavaj. De én ugy telekajáltam magam hogy muszáj volt egy kis relax a gép elött
.
MOD: Még mindig az ájszakai party van a fejembe, és pont a reggeli illata várt amikor beléptem a buli után. Most pedig nem alhatok mert anyám nem dijazza a szombat éjszakát átmulatva vasárnapot átaludva hétvégét.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Cathfaern #46066 üzenetére
Tulajdonképpen ha már képbe vagyok nem krédezemm meg hogy: Visszaolvassake?
nike vissza olvastam, semmi izgalmas nemtörtént, adj magadnak egy virtuális pofont, ezt összefoglalhattad volna.Dragon bejött felkavarta az állovizet aztán elmnet partyzni
.
Való igaz, nike_jollátod, ezen az irásmódon osztozunk az öreg párducképüvel. Csak ő direkt csinalja, én pedig lustaságból. Hozzáteszem az ő mellégépelése az még mindig gyilkosabb mint az enyém. -
TexT-BoY
addikt
Éljen a kiráály!
Van valami fenttforgás? Vita? beszállhatok? mizu? topic?Visszaolvassak? ne olvassak vissza? Bizonytalan vagyok, vagy mégsa..?
-
TexT-BoY
addikt
Folytatódik a pech szériám.
ADSL genyónk olyan szar hogy nem lehet 1 notebookal netezni és közben játszani, mert a pingem 999 lesz. Kurvaanyád, aztán persze semmi nem jó. NFS PS-el már ott tartok hogy a vasakat csak TK-zom a futamokon és nemtudok nyerni 2 kurva versenyt hogy vége legyen a gamenak.Sit -
TexT-BoY
addikt
érdemes visszaolvasni? vagy már nem történt nagy mozgás miután lefagytam és ementem?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
EQMontoya #45809 üzenetére
Hát, ugytünik sikerült belenyulni a legovodásabb fajtába, az az egy szerencsém hogy az ovónéni még megvan
igy igazán nem kell átélnem amit átél itt pár magányos farkas/roka/nyúl/ufó/sas,
. Persze kinek nem inge nevegye magányra.
MOD: különben arra járt egy ismőers, beültünk egy helyi kocsmába, akarom mondani presszoba, aztán pont jött egy hév, mondtuk hogy kinézünk, hátha, persze hogy azzal a hévvel jött és persze hogy sietett a buszhoz, és persze hogy elérte. Felhivtam gyanutlanul, szia merre jársz? ááá itt vagyok a buszon. Magamba pedig áá 'zopj le.
Aztán a kedves ismerőstöl elváltam, másik kedvfes ismerős érkezett, dumáltunk hazafele és végül azt mondom nem volt rossz az estém.
MOd2: különben csak kinomba nevetek -
TexT-BoY
addikt
Na mi a szitu? szex csajok ivázat vgak?
mi a téma momentan?
Elmentem egy vak randiranajó gondoltam meglepem a csajt hogy pont arra járok. Hát nem jött össze, cserébe 2 órát áltam potyára, a délutáni teaházas portyázást pedig kicsit átaludtam.
Asszem megkezdem a házifeladatom
15x másolni egy angolszöveget, amit nem tanultam meg
.
-
TexT-BoY
addikt
Én nem voltam , de több osztálytársam is. Én aztgondolom behoztam a lemaradásomat igy a 18at alulról surolva
. Döntse el kinek mi a szebb, jobb. Az első alkalmak talán ösztönösen jönnek, ggyik fél sem vár világmegváltást. Aztán azthiszem ezt az alap dolgot felcseréli majd a minőségi szex, amikor majd nike is azt keresi aki rendesen kifacsarja, és a lányok is azokat a palikat keresik akik melett nincs erre probléma.. szerintem.
-
TexT-BoY
addikt
Igen, vége, megcsináltam ez a hét is elment a semmittevéssel és a dolgozatok elől való futással
.
-
TexT-BoY
addikt
szép jo reggelt, nincs már sok, Most indulok, aztán 12kór vége a darálónak. Tegnap este egy osztálytársamnál voltam kicsit beugtunk az apjával, ez volt életem legzebb valentin napja
-
TexT-BoY
addikt
Jessz, csütörtök reggel, elhagytam a mára elkészítendő eggyik rajzom skiccét, szoval mehetek 1 órával korábban hogy lemérjek egy uj alkatrészt és fénysebességgel rajzoljak, hurrá. De utálom a Csütörtök reggelt.
hm OT kihalt kicsitmindenki tevékenykedik valentin day alkalmábul?
-
TexT-BoY
addikt
Tudtok valami jó honlap gurut aki összebirna vágni egy uj arculatot és egy kereső motort ingatlan témába?
-
TexT-BoY
addikt
repppa, péntek óta az eggyetlen jelenkezés a teaházas csajtól:
Daniella üzenete (2008.02.13. 12:09):
szió bocsi h tegnap nem vette fel csak lenn volt a zelem és kb oan szarul voltam h feállni nem tudtam
sztem ezen a héten nem megyek már suliba...
nah pusz
akk maj beszélünk
Daniella üzenete (2008.02.13. 12:10):
ne sértőgyé meg
Daniella üzenete (2008.02.13. 12:10):
puszPersze nem voltam itthon, de még csak online se voltam
.
Mindjart jön az asztalos, jeeee.
-
TexT-BoY
addikt
Start. Utálom a reggeleket, föleg a szerdát, a hétfőt, a keddet, a csütörtököt, meg a pénteket.
-
TexT-BoY
addikt
Ezzel nincs is bajom, én is szerettel bujok az anyucikhoz
, csak kezdek besokalni, jólenne egy olyan allandó korban i stimmelő lany akit nem neznek az anyamnak és el lehet vele menni erre-arra. Bár probáltuk a nyáron az eggyik "barátnőmmel" a dolgot, és egész jó shopping körut lett, de rákelett szolni amikor a westend tetején elragadtata magát és majdnem csók lett egy rahedli ember elött
-
TexT-BoY
addikt
-
TexT-BoY
addikt
válasz
RexpecT #44411 üzenetére
Nevezheted annak is, tegnap váltottam erről néhány privátot RARRI-val, és azt mondta ő is amit én gondoltam erről a dologról. Egy ilyen 30-40közti nő olyat kap egy fiatalabb sráctól amit az ő korosztálya már nem feltételen ad meg neki, meg persze tudom, hízik a mája is hogy ő milyen szexi és ámulatbaejtő 3x évesen is. De szerintem ez velejárója. Ugyanakkor mit kap egy fiatal srác egy ilyen nőtöl? Pontosan azt amit szeretne: ezt Rarritól idézem, remélem nem haragszik meg: "szeressék, babusgassák, dícsérjék,beszélgessenek vele komolyan is és csavarják ki úgy, hogy menni se tudjon utána... " Én ezt kaptam, és egyáltalán nem bánom hogy igy történt, anyakomplexusnak nem nevezném, és komprumiszumot is csak 1-et kelett kötnünk, ami azt gondolom belefér.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest