Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
bnss
veterán
Jó reggel, jó munkát.

-
Whaskes
senior tag
véradás.... egyszer voltam, szerintem nem kell visszamennem
rezivel a véradás előtti este nagyon berúgtam. nemtudom, hogy amikor vizsgálgatták, mit láthattak benne. 
-
Én szeretek vért adni. Érdemes haerokkal menni, és közben tök jókat el lehet hülyülni. Egyszer mondjuk ránk szól az egyik nővér, hogy kicsit hagyjuk abba a hülyeséget, mert annyira nevet, hogy nem meri beszúrni a tűt a kedves páciensbe.
-
Kazimír
őstag
Feltétlen reflexek.. mint a tűkön rugás látványánál..
-
válasz
Diego!
üzenetére
Regelt drága!
Nálam a kilókkal nem volt gond
Anno a katonasághoz is volt ilyen vizsgálat, akartak vért venni. Leülök...mondja a nővérke, hogy adja a bal karját... adom... Háááát.. adja a jobbat.... adom... nézegeti, tűnődik... na jó, legyen mégis inkább a bal
A végén pedig kaptam egy jóféle 30x30as "zsepit", hogy törölgessem magam, mert kivert a viz, és annyia szarul néztem ki 
-
válasz
Racecam
üzenetére
Jó reggelt!
Én sem vagyok képes vért adni. Már amikor megérzem a véradóhelyek "szagát", akkor kiborul a bili. A vér látványát nem bírom, plusz félek a tűktől. ( kiskoromban sikeresen belémtörtek egy tűt többet közt )
Így bármennyire is szeretnék sajnos kizárt, hogy vért adjak.

-
nike_
addikt
Sziasztok!
Végre nem kell suliba menni

-
Pacák
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Sláger Rádióóó!!!

Télapó: én azóta nem adok vért, mikor egyszer a kedves nővér némi bénázás után átszólt a szomszédos ágyhoz, hogy:
"Te Aranka! Gyere ide egy kicsit segíteni! Hopsz! Mégsem kell, jó lesz ez így."
Akkor nem tűnt fel, de csúnyán átszaladt a vénámon a tű és később már nehezen mozgott a véraláfutástól a karom. - Konkrétan állati módon fájt. - Szóval jobb lett volna, ha akkor nem egyezkedik a néni önmagával, hanem tényleg segítséget kér a szúráshoz...
-
ladybug
őstag

Szép, jó reggelt.
-
zerga~
csendes tag
Kellemes ez a MÁV sztrájk. Nekem is kifizethetné valaki 2,5 havi béremet.
-
PazsitZ
addikt
Reggelt!
A sztrájk hatására úgy döntöttem szabadnapot veszek ki.
Úgyis újrakell húznom ezt a fos wint. -
Kazimír
őstag
Szép februárt.. akarom mondani reggelt!
Mindkettőt!
-
ngabor2
nagyúr
ejj, a sok nagybetűs begyűlt ide, elriasztva a fórumozókat...
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
Hát ja, sok a meló. De az egy éve tartó orbitális hajtásnak talán nemsokára vége, és akkor talán lesz egy kis szabadidőm is végre-valahára.

tiv: Ha már szívózni akarsz, legalább a látszatját add meg... senki sem hiszi el hogy sokszor futsz hibaüzenetbe, ha helyesen beírni sem sikerül

-
bbazsy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
csak ha valaki képes veled elhitetni, h igenis várhatsz valamit (velem nem könnyű), akkor nagyot lehet csattani

namind1, megyek nézek egy filmet, alszok. holnap új nap, van min változtatnom az életemben azt hiszem...
majd holnap a 4 órás buszozás közben a Rejtő felvidít

-
válasz
csapos2
üzenetére
azt csak szeretné, ha a csaj az ő arcára esne...

bbazsy : az élet márcsak ilyen. ne várj semmit, akkor nem csalódhatsz

-------------------------
úgy érzem, itt az ideje újra megnézni az ámerikai szépséget...

gyógyír mindenre.egy idézet, amit holnap bedobok majd a főnöknek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BRAD: "... my job consists of basically masking my contempt for the assholes in charge, and, at least once a day, retiring to the men's room so I can jerk off while I fantasize about a life that doesn't so closely resemble hell." Well, you obviously have no interest in saving yourself.
LESTER: I've spent fourteen years being a whore for the advertising industry. The only way I could save myself now is to start firebombing.
BRAD: Whatever. Management wants you gone by the end of the day.
LESTER: Whoa. What kind of severance package is "management" prepared to give me? Considering the information I have about our editorial director buying pussy with company money. Which I'm sure would interest the I.R.S., since, technically, it does constitute fraud. And some of our advertisers and rival publications might like to know about it as well. Not to mention Craig's wife.
BRAD: What do you want?
LESTER: One year's salary, with continued benefits.
BRAD: That's not going to happen.
LESTER: What if I throw in a little sexual harassment charge?
BRAD: Against who?
LESTER: Against you.
LESTER: Can you prove you didn't offer to save my job if I'd let you blow me?
BRAD: Man. You are one twisted fuck.
LESTER: Nope. Just an ordinary guy with nothing to lose. I hope you and I can still be friends, Brad. And even though you didn't save my job... you can still blow me, asshole.
-
bbazsy
őstag
--
-
csapos2
addikt
Ez a macska csak nem bír magával.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Titok, titok... a PH hamarosan lenyomja a világot. Ez a tényállás.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Passz. Más gépről, más böngészővel is megy itten-e... Most mencsem le nektek a két képecskét..?

rezivel a véradás előtti este nagyon berúgtam. nemtudom, hogy amikor vizsgálgatták, mit láthattak benne.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A véres részleteket hagyjuk, ha lehet. Menten rosszul leszek...