Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
mennyé' pengesd a seek and destroyt, az megnyugtassa az ideges embörfiját! de a nevedhez hűen tolhatod a phantom lordot is, bár én aztat nem szeressem...

-------------------------
Neduddki : én saját háztartást vezetk, bár a tűzhelyem még mindig nincs bekötve, de minekisaz, amikor it a grilles mikro, ugye;
viszont, az egyszemélyes házartás azért jó, mert két eset van,
- vagy nincs itthon semmi kaja
- vagy van itthon kaja, de megromlik, mert úgyis csak aludni járok hazam akonkrétan ki kellett hogy dobáljak egy zacskónyi cuccot, mert megromlott

alma, narancs, kivi, citrom, penészes sajt, két hete lejárt szavatosságú joghurt, a szívem vérzett. az a jó a klbászban, hogy az legalább elállt
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
valószínűsítem, h alulteng bennem az agresszió - nem csoda, hisz naponta szétverem a kis gumiszobámat, mi is maradhatna így bennem... űr, veszejtő fajta.. mindent elvesznek.. az élet ilyen
na, oszt gondótam izibe, megkukkantok má egy lucskostucskos múvit, h pumpáljak csöppet aléló grrrrrrr-fílingemenúgyhogy mondj, mészárolósat
-
Thrawn
félisten
Fűrész rulez! Mind a 4 rész!
Garantált móka!
-
BlacKSouL
addikt
hogyazégrogyasszale eztanégyoldalnyi hozzáböfögést...b.sszátokki, direkt néztem, legalább 10 esetben volt olyan, hogy egy percen belül több mint 10 hsz született, nem számítva tbs "bazmegegereseit"(mod)
mi folyt itten?
Amúgy elírtam, mert 2007.12.29., de a többi stimmt. -
csapos2
addikt
höhö
-
7
addikt
Ha legalább humoros lenne ez a szövegfijjú...

-
Lord Zero
addikt
race, nézz
-
Thrawn
félisten
-
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
"egoistáskodni" -> Ez mit jelent? Ez valami 18+os tevékenység, amit egyedül csinálsz?

Látom lassan mindenki depibe esik. Eh, én meg mondom kicsit lazítok, rám fér, elkezde kis szimulátorral játszogatni, aztán egyszer csak megjelent fater, és mondta, hogy nosztalgiázni van kedve, és van e még Ouzom.. Naná, hogy volt

Megyek szerezek nasinak egy kis mazsolát, ma éjjel Jurassic Park trilógiát nézek.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Kasza08
üzenetére
összefoglalnam.
Thom megfogja ölni Vodát,
Voda megfogja ölni EQmontoját
Eqmontoja nyalja fakukac segget
fakukac meg nyalja tbs-ét (vagy ez lehet hogy forditva)
ngabor2 épp heckerkedik
puff pedig örül maganak meg a barnakockacukornak.
piloxenia pedig ir neha neha tildyvel együtt, de nekik több megy el az olvasassal.Nedd és jomagam pedig kommentaljuk az eseményeket, és bele-bele probálunk férni a történetbe, de nem megy. kb ez történik.
-
ngabor2
nagyúr
no, vagy ti gyorsultatok be számomra követhetetlenül, vagy én vagyok belassulva. mindenesetre megyek alszani, jóccak.
-
Kasza08
őstag
szép jó estét mindenkinek!
Lemaradtam valami érdekesről? -
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
a cím a lényeg.
A gólyás képet nem találtam...
Bíztatnánn a szarvast (tudtátok, hogy összetett szó?), oszt mán az is baj?

-
tildy
nagyúr
Azt hiszem kezdek félni az apehtól. qrvaélet, dolgozik itt rnedesen az ember, azt parázhat, hogy lenyúlják sok pénzzel. Hihetetlen. Pedig direkt nem kértem adójóváírást, mégis adtak. így viszont siralmas a fizum

Akkora görcs állt a gyomromba elmondani nem tudom
-
TexT-BoY
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
jokockának van main meg primary konfigja meg egy notija is, minimum
szoval valójában minden megy tovább. jha 2hete a 6800GT-m halt meg, de betettem helyette egy 9600XT-t. De kezd elfogyni a primary konfig, szép lassan meghal minden. Idegesit rendesen. Az a mák hogy a noti nem hagy cserbe, igy maradok veletek, örökkön örökké
Volt még talonba efy A4tech fekete slim billem, mikor azthittem raj vgyok ha ilyet használok akkor vettem, de semmi hülye nem vitte volna el tölem
szerencsére
a kinek hoszabba fasza verseny nekem se játszik
nagyon gyenge a primari konf, és nincs szero se csak egy fonera meg egy linksys router

Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Örülök, hogy jobban vagy.