- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
38500 - 38401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tbs
addikt
Kopipészttel is megy, kedves próbálkozók.

-
PazsitZ
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
tbs
addikt
Nemjön a link...
Hülén halok meg... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(De amúgy jó. Párom és lányom pogózik a minőségi zenére.
Lassan a kiccsaj is tudja már a szövegeket... 3 számot bírnak. Nekem már a könyökömön jönnek ki. Bezzek a sorba kerülő Üllői Úti Fákat kiszúrják azonnal...
) -
bnss
veterán
Így van, sajnos. Pedig rendes ember volt. A család nagyon meg bolt hatódva, amikor az egész osztály ott volt a temetésen, majd a ballágási fotókat adtuk át, ill. a módosított tablót, amin felkerült egy fekete szalag az osztálytárs képének sarkára.
(#38490) gamer0101: üdv.

-
nike_
addikt
-
gamer0101
aktív tag
Légy közöttünk sokáig!

Igyekszem!

-
ngabor2
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
tbs
addikt
Punk feldolgozók a 220felett, noMiss, országútiRandevú, stb. klasszikusoknak... Impresszív.

-
gamer0101
aktív tag
...a tanuló nem őrülhet meg, csak az oktató! Pláne melletted!... Személygépkocsis oktatóm mondta még a nyáron...

Ez az első Hsz-em itt a PH! OFF TOPIC-jában, de ígérem: nem az utolsó!
Ezúton: Üdv mindenkinek!

-
bolondember
MODERÁTOR
-
tbs
addikt
A csajok itt mögöttem üvöltő Sokol403-ra tombolnak...

-
bbazsy
őstag
-
Sipi16
őstag
Nekem egy volt általános iskolatársam nyírta ki majdnem magát. Állítólag megrázó volt 16db eki után a srác. Szerencsére nem láttam. Nem voltam vele jó kapcsolatban, de nem is hiányzik az ilyen emberek barátsága...
-
Janoska26
addikt
-
bnss
veterán
Egyik volt évfolyamtársam nekem is öngyilkos lett. Igaz nem érettségi miatt, barátnője hagyta el meg talán a barátai
Minden esetre általános suliban is elég kibírhatatlan természet volt
Pedig nem látszott rajta semmi, teljesen normális volt.

-
Kidus
őstag
Azerse olvasok vissza

-
nike_
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Winner_hun
félisten
Egyik volt évfolyamtársam nekem is öngyilkos lett. Igaz nem érettségi miatt, barátnője hagyta el meg talán a barátai
Minden esetre általános suliban is elég kibírhatatlan természet volt
-
norbiphu
őstag
Kezdődött ott, hogy a teszkóban 15 percig kellett várni valakire hogy visszavegyék az üvegeket. Állítólag csak egy ember van rá...aki negyedóráig nem képes kidugni a pofáját az ablakon ha csöngetnek. Akkor mi a picsa lenne a dolga?? Cserébe jól lebasztam az ügyfélszolgálatosokat, mire jöttek hogy ez nekik kínosabb. Mondom lehet, de én is dolgoztam teszkóban Pesten, és nem kellett perceket sem várni hogy bevegyék a nyamvadt üvegeket, szóval valami nagyon büdös, szart kéne takarítani.
Aztán milyen elborult elmebeteg f.szkalap reakció az, hogy ha látok rendőrt az út szélén, akkor 90-es megengedett helyett 60-al szüttyögök. De majdnem mindenki. Előzni nem lehet, mert szemből is mindenki 60-al jön, de gyorsabban meg nem mennek azúristennek se.
Aztán a kereszteződésben kikanyarodás után a tanulónak előttem csak és kizárólag akkor jut eszébe sávot váltani elém, mikor már a lökhárítójával egy vonalban haladok. Előtte nem akart átjönni, csak mikor már necces volt.Ennyire meg vannak bolondulva az emberek? Mindenhol?
jelentem, hogy most voltunk pécsett és ott is megvesztek a tanulóvezetők.

-
bolondember
MODERÁTOR
neem, ez még régebben volt...
Balhé - megküzdenél Zsuval a gépemért, vagy mi?
Amúgy még jó, h nem az idősebbekre bukom, mert akkor lenézném Ms. K.-ról a ruhát...

mod: Nektek se megy semmi a blog.hu -n?!

-
bnss
veterán
-
Janoska26
addikt
-
nike_
addikt
Ja, itt jön elő a régi dal: Egyedül nem megy, egyedül nem megy...

-
Janoska26
addikt
Én sem bírtam még annyit inni
. Pedig volt idő mikor meg meg fordult a fejembe, annyira hiányzott édesapám, de akkor mi lenne veletek, nomeg a család többi tagjával, úgyhogy téma felejtős lett. Van elég hüje odaát, kell ide is 
-
tbs
addikt
Nehogy..! Balhé lesz..! Stresszeltek a lányok..?

Rózsaszín bizbaszt kéne szerezni. TBbaszt.
-
7
addikt
-
nike_
addikt
igen, az ő hibája főleg. látszólag nem akar beilleszkedni a környezetébe, gyakorlatilag akar, de nem tud.. ennek lehet rengeteg oka, valsz ezt egy normálisan gondolkodó nem értheti(én se..)
lakótársnak(5 éve ismertem) fél év együtt lakás után volt pár kisebb kísérlete(kórházas story is..) minden előzmény nélkül, szal valamennyire ismerem az ilyet...
Nekem van pár ismerősöm akik "emosok" és divatból vagdossák az ereiket... ezeket soha nem fogom megérteni. Mondjuk néhánynak elváltak a szülei, ez lehet gond, de akkor is.
-
bbazsy
őstag
igen, az ő hibája főleg. látszólag nem akar beilleszkedni a környezetébe, gyakorlatilag akar, de nem tud.. ennek lehet rengeteg oka, valsz ezt egy normálisan gondolkodó nem értheti(én se..)
lakótársnak(5 éve ismertem) fél év együtt lakás után volt pár kisebb kísérlete(kórházas story is..) minden előzmény nélkül, szal valamennyire ismerem az ilyet...
-
nike_
addikt
Integra 32440 - neki van a legtöbb

Igen, tudtam, hogy kb. egysúlyban van Tildy-vel.
Na mindegy, ezt a témát hagyjuk. -
bolondember
MODERÁTOR
Félelem, gyengeség, és nagyon nagy bátorság. Félelem a jövőtől. Gyengeség, hiszen nincs akaratereje ahhoz, hogy szembenézzen a problémával, és megoldja azt. Bátorság, mert ilyet megtenni...hát nem kis bátorság kell hozzá.
Viszont bennük is van hiba. Hiszen nem is engedik, hogy bárki segítsen rajtuk. Kizárják a külvilágot, és minden embert.
tényleg nem kis bátorság kell hozzá..
én sose voltam elég bátor, h megtegyem...
-
Boxiné
aktív tag
Ha nem figyel rá senki, az bizony nem csak a többiek hibája, hanem nagyrészt az övé. Lehet, hogy a viselkedésével váltott ki a közösségből közönyt.
De ezek csak találgatások. Hogy mit érzett, azt csak ő tudja. -
bnss
veterán
-
Sipi16
őstag
Félelem, gyengeség, és nagyon nagy bátorság. Félelem a jövőtől. Gyengeség, hiszen nincs akaratereje ahhoz, hogy szembenézzen a problémával, és megoldja azt. Bátorság, mert ilyet megtenni...hát nem kis bátorság kell hozzá.
Viszont bennük is van hiba. Hiszen nem is engedik, hogy bárki segítsen rajtuk. Kizárják a külvilágot, és minden embert.
Számomra ez a borzasztó: "Nincs akaratereje ahhoz, hogy szembenézzen a problémával.", de ahhoz van, hogy felvágja az ereit...
-
Winner_hun
félisten
-
Janoska26
addikt
-
bbazsy
őstag
vagy szimplán a figyelem.
hiányzik neki, h az embereknek fontos legyen(nem középpontban, csak foglalkozzanak vele). -
Boxiné
aktív tag
-
Ramius
őstag
-
REDeath
őstag
Hi
Google Maps-en olyan utcán ami nincs beszámozva hogylehet másik pontot kijelölni? szal pl kordináták alapján vagycak simán odahúzni valami kis jelet? vagy alapesetben nem lehet?szerk, utána is jártam, annyira nem fontos hogy megérje regelni meg mappát megadni stb... szerencsére nagyon rövid utca

-
7
addikt
Megintcsak az általánosítás (ld. sztereotípia). Számtalan különböző indok van, ami miatt próbálkozik valaki a dologgal. Engem is érdekelne, hogy vajon miért csinálta, de vélhetően más okokból.
-
ngabor2
nagyúr
no, hogy vidámság is legyen: fő a töltött káposztám

-
Sipi16
őstag
Az öngyilkosok ha jól tudom azért teszik ezt mert "félnek" a jövőtől és nem látnak kiutat az éppen aktuális helyzetükből. Emberek vagyunk küzdenünk kell... A jobb életért, a problémáink megoldása miatt... Nem elvenni magunktól az életünket... Kíváncsi lennék miért tette ezt...
-
Janoska26
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
7
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
7
addikt
Látom, benned is túlteng a sztereotípiák megszüntetése és az érzelmi fogékonyság iránti vágy.

@bolond: Naja, én is valahogy hasonlóképp vagyok vele. Nem gúnyolódni kéne. Ezen a dolgon legalábbis szerintem semmiképp.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
nike_
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Sipi16
őstag
nem kell kitalálni, mert mindig a tanár a hibás. ha nem, akkor is. épp ezért kellett minden fegyelmezőeszközt elvenni tőlük. hogy néz az ki, hogy egy vadidegen (tanár) csak úgy rászóljon az ártatlan gyerekre, aki miatt fél osztály nem tud odafigyelni? igenis, a tanár a hibás. ha csinált valamit, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. szegény ártatlan leányzó biztos miatta vágta fel az ereit. természetesen a szülők és a közösség többi tagja szóba se jöhet, mint indíték.
Ha te egy személyben tudsz tanítani és közben 30 emberre figyelni akkor gratulálok...
Azért eléggé gáz, hogy pont a suliban. Biztos be akart vágódni, hogy ő a legzorallabb emo.

-
Lord Zero
addikt
-
Hakudoshi
tag
nem kell kitalálni, mert mindig a tanár a hibás. ha nem, akkor is. épp ezért kellett minden fegyelmezőeszközt elvenni tőlük. hogy néz az ki, hogy egy vadidegen (tanár) csak úgy rászóljon az ártatlan gyerekre, aki miatt fél osztály nem tud odafigyelni? igenis, a tanár a hibás. ha csinált valamit, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. szegény ártatlan leányzó biztos miatta vágta fel az ereit. természetesen a szülők és a közösség többi tagja szóba se jöhet, mint indíték.
Áhh, így is kevés a csaj, nemáááá, hogy ilyen módon is még tovább fogyjanak...

-
7
addikt
Nyami, kaptam egyet a térdemre (rányitották az ajtót). Kezd dagadni.

-
nike_
addikt
501. közösségi hsz.

-
ngabor2
nagyúr
De könyörgöm, miért pont a suliban? Aztán kitalálják hogy a tanár a hibás...
-
Hakudoshi
tag
-
nike_
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Hakudoshi
tag
-
nike_
addikt
Hallottam (szinte mindeki beszélt róla) a mentősöket láttam, úgy tudom megúszta
Kis depis majom!
én soha nem csinálnék ilyet... -
Janoska26
addikt
Hülye kispicsa felvágta az ereit a suliban

Biztos miattad

-
BlacKSouL
addikt
Kezdődött ott, hogy a teszkóban 15 percig kellett várni valakire hogy visszavegyék az üvegeket. Állítólag csak egy ember van rá...aki negyedóráig nem képes kidugni a pofáját az ablakon ha csöngetnek. Akkor mi a picsa lenne a dolga?? Cserébe jól lebasztam az ügyfélszolgálatosokat, mire jöttek hogy ez nekik kínosabb. Mondom lehet, de én is dolgoztam teszkóban Pesten, és nem kellett perceket sem várni hogy bevegyék a nyamvadt üvegeket, szóval valami nagyon büdös, szart kéne takarítani.
Aztán milyen elborult elmebeteg f.szkalap reakció az, hogy ha látok rendőrt az út szélén, akkor 90-es megengedett helyett 60-al szüttyögök. De majdnem mindenki. Előzni nem lehet, mert szemből is mindenki 60-al jön, de gyorsabban meg nem mennek azúristennek se.
Aztán a kereszteződésben kikanyarodás után a tanulónak előttem csak és kizárólag akkor jut eszébe sávot váltani elém, mikor már a lökhárítójával egy vonalban haladok. Előtte nem akart átjönni, csak mikor már necces volt.Ennyire meg vannak bolondulva az emberek? Mindenhol?
-
Winner_hun
félisten
-
Hakudoshi
tag
Na, megvolt az állásos interjú, szerdán megyek próbanapra!

Vííííííííííííí!

-
7
addikt

Mesélj róla, ez érdekesnek tűnik. Hol olvastad/hallottad/láttad, ismerted-e, tudni lehet-e a motivációját, él-e még?
-
Winner_hun
félisten

-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
7
addikt
-
nike_
addikt
-
Janoska26
addikt
Majd amikor az Úr ítélőszéke elé kerülsz megváltozik eme nézeted gyermekem

-
tildy
nagyúr
Gyerekként az ember nem mindig csinálhatja azt amit ő akar, sokkal gyakrabban azt, amti a szülei akarnak.
ngabor: szimplán csak zavar. Hogyha nem vagyok vallásos, akkor ne kössön semmi sem az egyházhoz. -
ngabor2
nagyúr
ha nem vagy vallásos, akkor imho semmi jelentősége nincs, hogy meg vagy-e keresztelve, vagy se.
-
nike_
addikt
-
Janoska26
addikt
-
tildy
nagyúr
-
nike_
addikt
-
csapos2
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
elmentem "dolgozni".
kérek mindenkit, h amíg vissza nem érek, ne írjon ide semmit - semmi kedvem visszaolvasni...

-
Janoska26
addikt
Mér konfirmáltál egyáltalán akkor?
Engem megkereszteltek még aprótalpu koromban, de b@sztam lekonfirmálni, köcsög volt a papelvtárs, azt akarta tanuljam meg azt a sok baromságot

-
fokukac
nagyúr
Kösz a helyesbítést ng.
Azért az érdekes kérdéseket vet fel, hogy nem lehet visszacsinálni sehogysem, amit elszenvedsz szüleid döntése által.
A másik "dilemma" a leendő utódok megkeresztelése ! Az lesz még egy szép menet, ha sor kerül rá. Ellenkezik minden elvemmel. De ne menjünk bele, elég volt itt a vallás témából.
Én pl. meg se vagyok keresztelve...

-
Lortech
addikt
Kösz a helyesbítést ng.
Azért az érdekes kérdéseket vet fel, hogy nem lehet visszacsinálni sehogysem, amit elszenvedsz szüleid döntése által.
A másik "dilemma" a leendő utódok megkeresztelése ! Az lesz még egy szép menet, ha sor kerül rá. Ellenkezik minden elvemmel. De ne menjünk bele, elég volt itt a vallás témából.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
Nem miattad veszti el. Már rég elvesztettek.
Nem találok neten se róla infót amúgy
ngábor: akkor is , ha befolyásoltság szülői nyomás hatására cselekedtem, nem tudatosan? (7 évesen kereszteltek/12 évesen konfirmáltam) -
ngabor2
nagyúr
Nem hívőként miért vagy még katolikus? Miért nem keresztelkedtél még ki?
Nem tudok róla, hogy még az lennék, hacsak nincsenek valami hülye szabályok, ami alapján még oda tartozom. Lélekben már vagy egy évtizede nem vagyok az, nem mondom annak magam.Ha tényleg van ilyen , hogy kikeresztelkedés (a semmire), hamarosan meg is teszem.
Ekkora egy hülye szabályt, hogy még ki is kell keresztelkedni, azt hittem, azzal , hogy részemről le van zárva feléjük a téma, ezzel vége is az egésznek.nincs ilyen, hogy kikerestztelkedés. ha meg lettél keresztelve, akkor megkeresztelt maradsz.
-
Lortech
addikt
Nem tudok róla, hogy még az lennék, hacsak nincsenek valami hülye szabályok, ami alapján még oda tartozom. Lélekben már vagy egy évtizede nem vagyok az, nem mondom annak magam.Ha tényleg van ilyen , hogy kikeresztelkedés (a semmire), hamarosan meg is teszem.
Ekkora egy hülye szabályt, hogy még ki is kell keresztelkedni, azt hittem, azzal , hogy részemről le van zárva feléjük a téma, ezzel vége is az egésznek.Nem tudom, azért ne tőlem tájékozódj ilyen ügyekben.

uhh, elveszíti miattam egy "tesvérjüket" az egyház, ez hány miatyánk lesz bolondember?

-
tildy
nagyúr
Kiragadtál mondatokat, de az egészet egyben nem érted.

Nem a te hibád, én nem tudon átadni néhány mondatban az egészet. Nem is lehet.Nem elvárásokról van szó, hanem fájdalomokozásról. Nem mások elvárása szerint cselekszem, még kedvesem elvárásai szerint sem. Az érdekel mindössze ebben a kérdésben, hogy mekkora fájdalmat okozok a tetteimmel.
Hogy miért éli meg valaki fájdalomként? Hát ezt vajon kell magyarázni egy felnőtt nőnek? Gyere és beszéld meg a nagyimmal, aki 70 évet úgy élt le, hogy hisz kőkeményen, minden vasárnap templom, minden gyermekét ebben a szellemben nevelte fel becsületesen, és el sem tud képzelni mást.
Itt elvágtam ezt a vonalat!Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?
Hidd el én is nagyon egyszerűen le tudnám rendezni azzal, hogy az van, amit én akarok, és kész.
Magam ura vagyok, nagyon rossz nyomon jársz.
Ott is? Hol is? Ez csak elmélkedés. A döntés pedig már megvan, rég, és nem az, amire gondolsz. Most csak igyekszem megérteni, tudod mint a mátrixban. 
Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Ki gondolta volna.

Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
Ekkora egy hülye szabályt, hogy még ki is kell keresztelkedni, azt hittem, azzal , hogy részemről le van zárva feléjük a téma, ezzel vége is az egésznek. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
-
tbs
addikt
-
Janoska26
addikt
Hurrá Hétfő!!
Pájinkásat Huszárok 
-
Lortech
addikt
Most mások esküvőjéről van szó, vagy az ember sajátjáról?
Mert szerintem az, hogy hol miylen módon satöbbi, igazándibóla két házasuló félre tartozik, nem a családra."akkor azzal fájdalmat okozok a nagyszülőknek, rokonoknak, mert ez mifelénk teljesen természetes, nem kérdés tárgya"
Mi az , hogy a család elvárja az egyházi esküvőt? Ez szerintem nonszensz.
Miért élik meg ezt ők fájdalomként? Miért nem úgy élik meg, hogy na itt a kisunokám, éli az életét, és oylan esküvőt csinál, amelyben ő valószínűleg jól fogja érezni magát, végtére is ez az ő és kedves párja legfontosabb napja.Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
Kiragadtál mondatokat, de az egészet egyben nem érted.

Nem a te hibád, én nem tudon átadni néhány mondatban az egészet. Nem is lehet.Nem elvárásokról van szó, hanem fájdalomokozásról. Nem mások elvárása szerint cselekszem, még kedvesem elvárásai szerint sem. Az érdekel mindössze ebben a kérdésben, hogy mekkora fájdalmat okozok a tetteimmel.
Hogy miért éli meg valaki fájdalomként? Hát ezt vajon kell magyarázni egy felnőtt nőnek? Gyere és beszéld meg a nagyimmal, aki 70 évet úgy élt le, hogy hisz kőkeményen, minden vasárnap templom, minden gyermekét ebben a szellemben nevelte fel becsületesen, és el sem tud képzelni mást.
Itt elvágtam ezt a vonalat!Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?
Hidd el én is nagyon egyszerűen le tudnám rendezni azzal, hogy az van, amit én akarok, és kész.
Magam ura vagyok, nagyon rossz nyomon jársz.
Ott is? Hol is? Ez csak elmélkedés. A döntés pedig már megvan, rég, és nem az, amire gondolsz. Most csak igyekszem megérteni, tudod mint a mátrixban. 
Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Ki gondolta volna.

Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aktív témák
-
38500 - 38401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- BESZÁMÍTÁS! 1300W be quiet! Dark Power Pro 13 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hülén halok meg... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

) Értem én, és én is így gondoltam, de a közvetlen környezetemben van egy illető, aki átesett egy ilyenen, és elmondása szerint, azóta évente kell egy-egy hasonló beavatkozás.