Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
bolondember #39284 üzenetére
Néha áldazotokat kell hozni a cél érdekében.
-
fokukac
nagyúr
hihetetlen módon pörög a biznisz, nehéz elhinni, hogy recesszióban van a magyar gazdaság... kimegy egy munka, és jön helyette két másik
szusszanni sincs időnk
-
Racecam
nagyúr
Ebéd megvolt, jól elbeszélgettem.
-
nike_
addikt
Csak én feleltem meg egy oszt.társam (vagyis csoport, mert van 2 csoport az osztályban) angol töriből. 3/4-re. És ő is annyira felelt.
Pedig én magamtól jelentkeztem, őt meg szólították. Gondoltam, nagy könnyű a lecke, megtanultam, de leblokkoltam és semmi nem jutott eszembe.
-
7
addikt
Vagyogatok én is.
-
bnss
veterán
Csak nem össznépi felelés volt?
Középiskolából vannak - utólag már kellemes - élményeim a feleltetéssel kapcsolatban. Csütörtökönként este kosárlabda meccsre jártam - Euroliga - másnap biztosan feleltem történelem vagy németből, egyszer eljátszottam ,hogy emiatt nem tanultam, aztán rendszer lett a feleltetésből.
-
helósziasztok, csak gondoltam beköszönök hogy tudjátok megjöttem, nem kell aggódni mosmá
-
BlacKSouL
addikt
Az összes hírportál szarakodik, aszittem a netemmel van gond, de még kicsivel 5M fölött is vagyok, sose volt ilyen gyors a kapcsolat.
-
norbiphu
őstag
szerintem az offolók miatt haldoklik a ph!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #39257 üzenetére
De egye fene, az sem baj ha nem bikinis, csak bélyeg méretűnél nagyobbat..
Bár várjuk meg Jancsit, ő a monokinis igényeivel meg a szekszihangjával még lehet hogy eredményesebb leszBrigi: Azt ne mondd, hogy csak az a 70x80 pixeles képed van magadról amit egyszer betettél, mert akkor lekarmolom a bőrt az arcomról
És már indulok is a haveromtól kölcsönkért fotóscuccal Pécs irányába
-
BlacKSouL
addikt
Nahát..
[link]
-
bnss
veterán
válasz
bolondember #39250 üzenetére
Jön a RIOS6?
(#39251) Diego!: egy kicst az, de találtam elfoglaltságot.
-
ngabor2
nagyúr
miért nem születtem elektronnak, az egyszerre több helyen tud lenni. vagy legalább 2-vel több kezem lenne, akkor haladnék is valamire.
-
bnss
veterán
Ez a sorozatos (naponta megjelenő) 503-as hiba azt jelenti, hogy valamit faragnak a RIOS-en?
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt, jó lassulást!
No, nem most keltem, csak most tudtam jó reggel kívánni -
qdak
addikt
válasz
bolondember #39244 üzenetére
nem tom
de igy nagyon gázui: remélem 88X kuldte el
-
qdak
addikt
csak nálam szar a ph?
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later.
, ha bejön meg darabokban minden, jah és fél óra F5 -
bnss
veterán
Szép reggelt, jó munkát, jó szurkolást.
-
BlacKSouL
addikt
Miért van az hogy ha az emberrel nem történik semmi, akkor nagyon nem történik egyáltalán. De ha elindul egy dolog, akkor 100millió minden más is egyszerre.
Élem kényelmesen az életemet, erre most nagy hirtelen leszerveződik egy utazás+buli, egy meló, haver egy évre külföldre utazása, és az ehhez kapcsolódó búcsúbulik, meg még mittudomén hirtelen mi csöppent körém. Ez olyan szépen lehetne beosztva is, de nem, mindennek egyszerre kell történnie. Mi van most? valami bolygó-együttállás? -
RexpecT
addikt
Szép reggelt!
-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL #39235 üzenetére
Nekem is ilyen volt az órarendem gimiben.
Emlékszem 5. évben az egyik tanár rá akart szoktatni, hogy érjek be 45-re. Olyan szankciókkal akart élni, hogy ír a szüleimnek az ellenörzőbe
. Másnap mentem megint ott állt, mosolyogva nyújtottam neki, de valószinű rájött, hogy nem érdekel.
Végzősként akart leszoktatni róla hogy ne 7:59kor essek be a suliba, a kis balga.
-
BlacKSouL
addikt
8:00 - 8:45
9:00 - 9:45
9:55 - 10:40
10:50 - 11:35
11:45 - 12:30
ebéd
13:05 - 13:50
Nálunk így voltak az órák. Reggel 7:25-kor felkeltem kényelmesen, :40-re lekocogtam a ház elé találkozni két haverral, onnan mindig együtt mentünk fel suliba, ami szűk 5 percet vett igénybe, így még mindig volt fölös negyedórám. Mondjuk általánosban még viccesebb volt, 7:40-kor keltem, :55-kor elindultam itthonról, és 50 másodperc múlva már bent voltam a suliban -
Kazimír
őstag
"Coveeeeeeeeer!!"
'reggelt!
-
Sipi16
őstag
Minden nap kocsival járok kivéve a csütörtököt. Ilyenkor "gyalog" jövök és így nem marad időm otthon netezni. A suliba pedig van netsarok. Amit elfoglalok olyan 20-30percre. Ki korán kel aranyat lel. Én netet leltem.
Nah megyek a büfébe adok másnak is lehetőséget netezni...
Mod: Ebbe a suliba fél nyolckor kezdődik az első óra...
Most már talán kibírom az érettségiig a koránkelést.
-
Kephamos
addikt
Jó reggelt. Mindjárt metallográfia vizsga...remélem meglesz.
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek! Ez borzasztó. Már a suliba vagyok...
-
ngabor2
nagyúr
úgy látom, nem késtem le semmiről, hogy nem 5:15-kor írtam be.
-
zerga~
csendes tag
Jó reggelt kívánok, ébredni kéne mááár, hóhóhóhóhóóóóóóóóhóhóóóóóóóóóó érj hozzám
-
neduddki
nagyúr
HI!
meghalt ez a szar, hogy egy oraj nem jart itt senki???:- )))
udv
neduddki
-
bolondember
MODERÁTOR
én is olvasok még 1-2 fejezetet, aztán gó alvás...
szép álmokat annak, aki még fenn van...
@Kukabarátom: msned, ha van...
-
RexpecT
addikt
Jó éjt!
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #39215 üzenetére
Ugyanazt tudja csak fémkeretes.
Passzív vizet szeretnél?
Szétoffoljuk az offot -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #39213 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn #39212 üzenetére
pumpa.
blokk.
torony.
csövek.
nafta.a lefogató keret nincs csak benne, de azt majd pótolja a kolléga, ha jön segíteni beszerelni...
Asszem itt az ideje lecserélni a két ventit a házban is valami jó halkra...
Foglalt név NorthQ (ha jól tévedek) 12-eseket ajánlott (5k), abból kettő sok lenne hirtelen, én még ránéztem ezekre is... 2k/db... bár nem tudom, beférne-e... -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #39210 üzenetére
Hm? Mi minden?
-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
egy mélyen a témába vágó kérdés: vannak ilyen pédéefből ekszelbe konvertáló kis kütyük, mint pl ezek, meg emezek
valaki használta valamelyiket is valaha? ring a bell?tördelt (formatted) módon szeretnék pdf-ből kiszedni marhaságokat /táblázatok adatait/, de csak egybefolyó karakterömlenyként hajlandó nekem tálalni, bármivel is próbálom
persze, tudom, irány to rent an adobe writer
de mondjuk, ha nem -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #39203 üzenetére
Lol, én most rendeltem vizet!
-
bolondember
MODERÁTOR
visszaolvastam.
azt hiszem azoknak van igaza, akik azt mondják: "ne tedd!".
ez a biovulf igen látványos volt háromdébe', és nem is az a kimondottan hálivudi sztori...
Fn meg megőrült. Vagyis én. Rábeszélt egy vízhűtésre...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #39199 üzenetére
még el se kezdődött, de már gyenge vagy. szép...
mi lesz velünk napi fél óra feketelélekkel?
-------------------------
Birboys : költözni és költözködtem, sokat, de általában csak egy szobát kellett belaknom. most meg kettő van, aztán ez nehezebb, pláne, hogy csak aludni járok haza...
viszont lassacskán alakul a kéró.
lassan ideje eladni, és lecserélni valami belvárosi, hegyekre panorámás, új, tetőteraszos lakásra...
meg kéne már egy nagyobb bili is, mert ebből már kiloccsan a lé, annyira nyulkálok benne
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autószerelők, autószerelés
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest