Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Követelem, hogy a vén tivnek kössék vissza a netét!!!
Különben felkötöm magam! -
bbazsy
őstag
VÉGEVÉGEVÉGE

Utolsó Analízis 4es, kreditindex 4,4, mwhaha

el se hiszem, h ezentúl 5-6 óránál többet alhatok
Xpod: mennyi most egy cisco vizsga? régebben utána jártam, elég durva összeg volt (kint meg a töredéke pl...)
-
válasz
bolondember
üzenetére
Én csak annyit tudok elképzelni róla, hogy nincs TV-je, mert ellopták, a borotvájával együtt.

Bocsi Ngabor2.
-
Boxiné
aktív tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ááááááá, a szarvas nem ragadozó! Legalábbis eddig így tudtuk!

-
Racecam
nagyúr
Nincs visszaolvasás!!
Mi újság egyébként?

-
Igen, vicces ő is ezt mondta, hogy a mai diákok már alig akarnak tanulni, és nem veszik komolyan a vizsgákat. (Jah, anno linuxal mit össze szenvedtem az elején, de szerintem az megérte) A végén mivel már csak ketten voltunk kicsit elbeszélgettünk, aztán mondta, hogy mondjak egy jó indokot, hogy miért kell nekem ez a kettes. A válasz:
Többet nem indul ez a tantárgy, csak BSCs, az se keresztféléven, szal simán kapnék az arcomba +1 évet... Így megkegyelmezett
Igazából - legalábbis terveim szerint - az életben nem fogok irányítástechnikával foglalkozni ( mint irtam max az asszonyt irányítom, bár az se mindig sikerül
)Bon3ss: Köszi, bár nem olyan édes a győzelem, mivel - tény - , hogy nem érdemeltem meg :S
No megyek lesz lángos itthon

-
Szép estét...
Ülök a buszon ma, zenét hallgatok, az ülésem háta, mint szitne minden volán buszon el van törve, és simán hátracsuklik, ha kicsit erősebben próbálok beledőlni. Mind1, utazom, jóez kész... Pont pihentetem a szemem a másik oldalon (mellettem) ülő bájos nő formás combjain ( ha esetleg olvasod, akkor grat a virgácsaidhoz
), ekkor felszáll 2 ember... Nem akarom részletezni, lényeg az, hogy felismerhetőek a buszmegállóban hagyott 10 centis szotyi halomról, a makkos cipő plusz neon lila melegitőről... Mit ad isten pont a mögöttem, és a másik oldalon átlósan mögöttem lévő széket nézik ki, hogy leüljenek. (A szagot, ami ápol és eltakar meg sem említem) Oké, nem vagyok én semmi jónak az elrontója... Szóval hol is tartottam? Ülök, zenét hallgatok, legeltetem a szemem ( oh, azok a combok
).. Aztán egyszercsak azt veszem észre, hogy ilyen 10 centiket esik hátra a támlám, mert az a khm.. szegény hátrányos helyzető ember ordítva magyarázott, csak közben elfelejtette elengedni a támlám kapaszkodóját... Pár perc után meguntam és hátrafordultam, hogy elnézést, tudom bunkó vagyok, meg az én k.va anyámat, de nem lehetne, hogy elengedje a támlát, mert idegesit, és kellemetlen... Erre a másik, (amelyikhez nem is szóltam) nekiáll ugatni, hogy Há figyejjé má, te mit képzelsz ki vagy te? ( vagy valami ilyesmi, hogy őszinte legyek nem értettem tisztán a tájszólását) Ekkor felálltam a székből, és azt hiszem tudatosult benne, hogy kb jó 30 centi és legalább annyi kiló előnyöm is van vele szemben, mert egyből kicsit elhalkult a hangja... Majd elmagyaráztam, még 1x, hogy mit szeretnék, se többet, se kevesebbet... Persze az örömöm kb 15 percig tartott, utánna elfeledkezett magáról, és folytatta, de hát tudom én vagyok a rasszista bunkó, hogy nem hagyom szegényt kibontakozni...Amúgy megvan az rányítástechnikám
Bár szenvedtem, és a végén már azt firtattuk, hogy miért is kéne kettest adnia, az elégtelen tudásomat leszámítva 
Bázz, azt hittem Voda kolleginának nyitottak egy saját topikot

-
tildy
nagyúr
válasz
elessar
üzenetére
Tehát ha nekem adtak tavaly 14 hónap adójóvárást (hülyék voltak és elszámolták 1.5 hónap melóra 3hónapnyit, majd 10.5 hónap melóra 11 hónapnyit számoltak, akkor nekem nincs vele semmi további tennivalóm. oké.
---------------------------------------
Király, eddig azt hittem hogy jól dolgozom, de kezdem azt érezni, hogy ... Máár megint felsültem, és kevés vagyok.
Node akkor mi a fészkes fenét csináljak? Ez legalább tetszett/tetszik.
Qrvaélet.cactus szégyen gyalázat... az t ilyenekből lesznek a mérnökök, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem így reagálnál, ha Te vagy a családodból valaki a MÁV-nál dolgozna. bolondembernek igaza van.
szerk.: addikt lettem, a fene.
-
mindjárt bemegyek a főnökhöz, hogy holnaptól én is sztrájkolok...

-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Én a fizetésük megemelése ellen vagyok, ezt nem mondtam. Ami jár az jár, Mo-n nincs agyonfizetve egy _rendes_ melósember sem. Nincs nekem bajom a dolgózókkal, csak jó lenne tiszta, európai színvonalú vonatokon utazni (IC rendben van). A vasúttal meg pláne nincs bajom, szvsz fejleszteni kellene, környezetbarátabb - jóval - szállítási forma, mint nyerges vontatókkal/teherautókkal elszállítani adott termket A-ból B-be.

-
bolondember
MODERÁTOR
nem hiszem el, h Ti itt ketten mennyire a MÁV és dolgozói ellen vagytok!
Értsétek már meg, MEGÉRDEMLIK ezt a pénzt! Sőt! Többet is!
Tudjátok milyen borzalmas lehet annak a vasutas családnak, aki el akar utazni nyaralni kiskuborzastórol a Balcsira, és BUSZOZNIUK kell?!
Ráadásul TELJES árú jeggyel... Milyen költség már! Még szerencse, h ott van az ingyenes közlekedési lehetőség a vonaton Nekik! 
Tanuljátok meg, h nem a Vasút van az utasokért és dolgozóikért, hanem fordítva, az utasok vannak értük!
ui.: Gaskót máglyára, ha vonat késik bérelvonás a vonalon dolgozóknak. Bonus/malus. Kész. Sztrájkolni akarsz? Akkor elötte csinálj olyan vasutat, amiért ÉRDEMES sztrájkolni, nem itt zsarolni az embereket, közben a MI adóHUFjainkból IS ingyen utazik (többek között), de közben pontatlan, retkes, büdös, visszataszító.
-
válasz
bolondember
üzenetére
Kellő kritikával nézve is gondolatébresztő.
Ezért volt remek a gimnáziumi, főiskolai filmklub. Megnéztünk egy filmet, vitatkoztunk rajta pár órát, majd egy sörözőben folytattuk, oldottabb hangulatban. Parázs viták folytak ott, mégis évekig összejártunk és nem gyűlöltük egymást. Persze szidtuk mint a bokrot...
-
PazsitZ
addikt
Hát bizony mostmár a kurva anyjukat a vasutasoknak

(#39359) Janoska26: Annyira nem, csak elegem van már belőle, hogy olyanok mint egy "rinyapicsa"
Aztán meg azt hirdetik, hogy ezt értünk is teszik. Könyörgöm ha ezt tényleg elhiszik akkor segg hülyék, ha meg nem, akkor megint az első sor érvényes
-
ngabor2
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
hááát, a dimetil-szulfátot én se szívesen kortyolgatnám, állítólag elmegy tőle az ember hangja is.
én ma is, meg holnap is lencsefőzeléket fogok enni jófajta disznópörkölttel. a töltöttkáposztát most hanyagolom
a brassóit meg nem szeressem. a rakott krumpli finom, csak nem merek csinálni, mert nem tudnám hova tenni... így jár az ember, ha jó anyja van
ezért nem bírok én lefogyni...Hans26: az, hogy egyetemen valaki a középsulis tudásából él, az nem azt jelenti, hogy nem tanul, csak azt, hogy egyetemen sokszor alacsonyabb színvonalon tanítanak bizonyos tárgyakat, mint szakközépben. én is így voltam, alkalmazott kémia szigorlatra középsulis tankönyvből/jegyzetekből készültem, kiegészítve pár egyéb speckoll anyagával.
-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Első két félévben én is lényegében a középsikolás tanulmányokól éldegéltem, jelenleg már nem olyan egyszerű a helyzet.

szerk.: és ismét túléltem egy kutyasétáltatást, azóta mindketten megvacsoráztunk, persze külön tányérból.

-
válasz
bolondember
üzenetére
jóvan akkor előtte felveszem a vasálarcom, oszt jól megfejelem még a térgyed kaláccsát is

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ngabor2
üzenetére
akkor "politizáljunk" egy kicsit:
-ha MINDENKI adna számlát (tehát fodrász, zőccséges, teaház, stb), akkor nem lenne (elvileg) ekkora adóterhünk.
-engem egy taxis sógoréknál LECSESZETT, h borravalót akartam adni neki, és nem tüntette fel a számlán...
@Szekszihang: dede, gyere ide, csak kis pofont fogsz kapni...
-
ngabor2
nagyúr
megkaptuk a papírt, hogy a mozgóbér maradékából ki mennyit kapott. a kifizetés már megvolt. hárman kibontottuk a sajátunkat, és azonos véleményen voltunk. a véleményt leginkább a (csak kultúráltan) topikban lehetne elmondani. az ott szereplő pénz 44%-át kaptuk kézhez. mi ez, ha nem mocsokság? közben meg híresztelik, hogy így a világ legnagyobbja, meg úgy fejlesztés, meg kiemelkedő karrierlehetőség... igen rossz véleménnyel vagyok a bérpolitikájukról.
de hogy jó is legyen: úgy néz ki, ismét kiélhetem vegyészi hajlamaimat, az egyik anyagot csak így lehet megcsinálni
kőkemény szerves kémia, jóóó kis veszélyes anyagok, rengeteg oldószer, büdös és nagyon mérgező segédanyagok... ezt szeretem. -
válasz
bolondember
üzenetére
megy a rossebb nem ettem én meszet, akármennyire is úgy tűnik

-
válasz
bolondember
üzenetére
mit tanítanak egy környezetvédelmi suliban? hogy ne szemetljek meg ilyenek? És ezt 4 éven keresztül, plusz még a fősuliba is?ez nagy szemétség hallod

-
bolondember
MODERÁTOR
egy kis megjegyzés a mai magyar felsőoktatásra:
-mivel szakirányú középsuliból mentem fősulira (környezetvédelem), a(z elvileg) 6 félév alatt SZAKMAI dolgokból újat csak az ISO 14001/KIR terén hallottam, gyakorlati képzést SEMMIT nem kaptunk..én javarészt a középsulis tudásomból éltem ott - sok új nem ragadt rám (SE)...

-
No mosmá ideje vóna valami vidám témát feldobni Huszárok, mer bealszom a végén

-
tettesd azt, hogy fel akarsz kelni.
vagy vágd ki,mint macskát szarni

Ui. n ekem a lábujjaimmal játszottak mindig álmomban, mert állandóan mozgatom a lábujjaimat, ők pedig levadászták

----------------------
Tiv : Cheer up! Things could get worse... and probably will.
végy példát doktor háuszról.
-
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Borzaszto lehet... remelem sosem tudom meg, milyen erzes.
Tudom, eleg szar parhuzam, de nekem csak gazdikkal van tapasztalatom, akik elvesztettek a kutyajukat, macskajukat... lattam megtermett ferfiembert magaba roskadni es zokogni az allat felett. ( Pedig "csak" egy kutya volt ). Akkor sem lehet mit tenni. Ilyenkor jobb leginkabb semmit nem mondani, csak megertonek es elozekenynek lenni, es inkabb nem kerdezgetni, nem mondani okossagokat, mert nincs olyan, amit egy idegen ilyenkor tehet vagy mondhat, ami segit ( szerintem ). -
Kidus
őstag
Ma arra ebredtem hogy kismacska fekszik a fejemen, eroteljesen nyomva a propellert.
Miutan kinyitottam a szemem, de lathatoan nem allt szandekomban felkelni, elkezdett maszkalni a fejemen, neha belelepett az orromba, fulembe, aztan miutan felkeltem az agybol, es meggyozodott rola, hogy mar biztos nem alszom tovabb, fogta magat, osszegombolyodott, es elaludt....
-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Várom!

-
tiv83us
veterán
5 perc mulva indulnom kell egy szobaba egy csaladnak segiteni a csomagokkal, akiknek tegnap halt meg az 5 eves kislanyuk. Egy elmenynek nezek elebe b@sszameg...
-
(Kolombusz)
veterán
Bakker, az online felvételi jelentkezéshez még az okmányirodát is meg kell látogatni, ügyfélkapu létrehozásához.

Holnap bemennék, ha nem irnánk magyar nagydolgozatot.
Btw, jól esett ez a sör, amit egy barátommal ittunk meg.
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
multiban szart nem ér a players8, de ne zavarjon

-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
az jó game. ha expansion 1.11, és hellbe nyomjátok, beszállok

-
nike_
addikt
Na, visszajöttem csak volt egy kis elintéznivalóm..

-
elessar
tag
Az adójóváírás összegét nem kell sehova beírni. 29 "a"-ba beírod a jogosultsági hónapokat, a program kiszámítja, és a "c"-be pirossal írja az érvényesíthető adójóváírást. Ha ez nem 0, beírod a "b"oszlopba. Itt már kb. tudhatod, hogy fizetsz, vagy visszajár az adódból. (A hagyományos ABEV legalábbis így működött tavaly).
-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
De ha költőnek készül, akkor gimnázium. Vagy van író/költő szakközép?

szerk.: viszont villany/víz/fűtés/gázszerelőnek már elmehet egy szakközép után (technikusi képzés után).

-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kíváncsivá tettél.

(#39301) nike_: ugyan, még a RIOS5 technikai határait sem feszegetjük, szvsz.
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, ált. sulis vagyok még... mondjuk nem tudom várjam-e a gimit vagy nem?

-
Kazimír
őstag
A fene egye meg! Kitörtem a székem háttámláját... na ennyit a kényelmes testhelyzet felvételéről az irodában

-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jön az új motor?
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Gamer Egér RGB!!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sosem szoktál...

A hálózatok engem is érdekelnek, szorgalmi időszakban kicsit nekifekszem majd önszorgalomból.