Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
nekem meg fos kedvem van a heti mérleg:
hétfő: 1Gb 400mhz-es kingston ram kuka
szerda: 80Gb Samsung SATA kuka
Péntek: Meizu M6 4Gb died
Szombat: Logitech MX3000 ismét halott.
szerintetek szép a hetem? az hogy a telefonom fagyogat napi 2x az már megsem hat. -
amúgy most tök jól érzem magam. végre kialudtam magam, aludtam délután 1-ig, aztán napoztam, meg gitároztam, aztán besötétedett, megint aludtam, most meg tök nyugi van, és tök jó zenéket hallgatok. szinte tökéletes nap

-
VoDaFoNe
aktív tag
tényleg ennyire szerencsétlen vok =(
-
ngabor2
nagyúr
basszus, elmegyek fonerát hackelni, erre szófostok itt 2 oldalt... de nem olvasok vissza.
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nem, koldus vagyok (guglitó kértem)
Jól néznénk ki, ha ilyen képeket gyártanék...btw:[link]
/linkekkel vigyázni
/ -
bnss
veterán
Most láttam meg ezt a témát: [link]

-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
mit?
yetike: keserű, fődízű (s nem utolsósorban p..a ízű is, tekintve hogy hinmős), nemjó.
-
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Aszittem fényképezőre hajtunk...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoDaFoNe
aktív tag
lenyugodtam... fáj a lábam.. a gép kikapcsolva a táskájában hever... össze vissza elállítva.. hogy én ezért mit fogok kapni thom-tól..

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inkább ordítani jó ilyenkor, az jobb fájdalomcsillapító... Mondjuk a küzdősportot űzőknek ezt nem kell mondani..
#37763 Fehéregyensúlyt állít ?
-
poffsoft
veterán
bevallom, csask a poén kedvéért volt. Én is HSZ harácsolok....

Philoxenia: na persze, ha módosítanod is kell a szöveget, persze nem megy 1 mp-n belül...
Persze megoldható lenne, de VALAKIKNEK a szeme megint rajtam KALANDOzik....EQMontoya: Ilyennek ne viccelj, már 1k-nál járunk akkor......
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem szokott érdekelni a hozzászólásszám, pikkelyes rondaság.

-
EQMontoya
veterán
Felhivás 2.0
Tisztelt fórumtársak!
Az előző hsz. poénnak lett szánva, értékelem, hogy humorotok vetekszik a dölgött hintalóéval

-
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem számolja.

-
EQMontoya
veterán
Felhivás!
Tisztelt fórumozók!
Ezzennel szeretném közzétenni, hogy gyüjtést iditunk VoDaFoNe fórumtárs részére egy új fényképezőgép vásárlása céljából. A számlaszámról érdeklődni privátban.
-
VoDaFoNe
aktív tag
hülyemaradok...
viszont tegnapi képeimből még egy 
[link] -
tbs
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemismerem. Ő jobban, labdát feldobtam.

-
VoDaFoNe
aktív tag
ez nem az én gépem.. én csak használom... nem értek ehhez.. tesóm sztem már ki is dobta a használati utasítást...
(hiszti on) -
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
ez nem azért van, mert minolta...
ez azért van, mert este a lámpák fényének teljesen más a színhőmérséklete, mint a nappali fénynek.
van a fényképezők menüjében egy opció, ahol beállíhatod a fehéregyensúlyt, állítsd be hogy mesterséges fénynél vagy
síma égőknél a "thungsten" beállítást kell alkalmazni, és akkor fehér lesz a fehér, nem sárga.egyébként vannak nagyon jó fotós oldalak, ahol ezek a dolgok nagyon jól le vannak írva.

-
tbs
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
kész ennyi.. gyűlölöm ezt a minoltát este.. ha leveszem a vakut, ilyen sárgás lesz a kép.. undorító, ha meg vakuzok, akkor meg tökrossz fényes... csak nappal fogok fotózni ezentúl..

-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ennyi logikai csavart. Egy régi tanárom mondta, hogy: "logikai bukfencek sorozatával, de eljutottunk a megoldáshoz".

(#37707) Sipi16: az banán, nem fagyi! Viszont azzal egyetértek, hogy finom.

(#37712) nike_: ez a szöveg, kész, vége.

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az a srác érdekes állatfaj. Becopypastelte a Bonanza és Ákos pályatörténetét innen-onnan. Amikor írtam neki, hogy legalább jelöljön meg forrást, merthogy tuti nem ő írta (guglival rá is kerestem), akkor meg törölte mindkét írását.

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja. Veled lehet intelligensen viccelődni. Bírnátok egymást Yetikével, egyszer el kell tolnod a bicajt vmi talira... 

(hiszti on)