Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
Panelre visszatérve
Anno 1993: 3 szobás (panel 10 emeletes kb. 70 m2) lakásból költöztünk ki egy családi házba (100 valahány m2 alapterületű) és a fűtésünk nem volt több a házra mint a lakásra. Ebből azt akarom levonni, hogy a távfűtés rohadttúl "drága" (minek kell 23-25 fokot csinálni, sokan ezért is álltak át saját beállítású fűtésre) -
hát nemtom elképzelni egyszerűen hogy Ti négyzetmétert havi 24 köbméter gázzal felfűtitek
nincs mellette valami villanytűzhely, esetleg cserépkályha miegymás 
tope: Éppen nem kasély, de jó nagy eszköz családiház, sajna csak bérlemény
. De majd csak összejön eccer egy saját
ennek mondjuk annyi előnye van, hogy bármi bajom van vele jön a tulaj oszt intézkedik, nekem csak laknom kell, meg fizetnem persze 
-
válasz
Janoska26
üzenetére
47 ropi
Kastélyban élsz
Nálunk pár éve van kandalló, és tavaly óta minden téli nap (persze a "meleg" téli időben nem) begyújtunk napközben (azt hozzá kell tennem, hogy rengeteg fát hoztunk a gátoldalról, ahol tesóm apósa dolgozott, mert ki kellett vágni gátáthelyezés miatt, és az "apraját" (elég sokat) elhoztunk onnan olcsóért (benzinköltség) tetszik érteni)
Nem is akarok belegondolni, hogy mennyivel lenne több nálunk is a számlatildy: Úgy könnyű (ámde ez relatíve) kis lakás, kis költség, de legalább saját legyen!
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
33 nmes társasházi tégla lakásban, amelyet egy szem konvektor fűt, a szobában általában 24-25 fokra, a konyhában kb 22-re.
Hátránya hgoy az összes szomszéd összes zaja áthallatszika pukitól kezdve a röhögésig.
bolond: nem sütünk/főzünk, de reggel mikor eljövünk 0-ra tekerjük a konvektort. -
tildy
nagyúr
-
nike_
addikt
Megjöttem. Örömötökre vagy bánatotokra. Jó napot!
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Csak köszönni akartam...Jó nektek hogy van időtök fórumozni, nekem rengeteg dolgom van.
Blacksoul: remélem lelkesen formálod a tested, és nemsokára újabb képet láthatok rólad!
Legyen vidám a délutánotok! Jóklegyetek!
-
tbs
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Pont ezért szereném kopaszon... Csakhogy a homlokzati/tető/födém szigetelés mindenképpen rajtuk múlik, és nem hajlanak a "megfizetem, csak csinálják úgy ahogy szeretném" rigmusra... Nem is értem igazán a dolgot...

Röpüllőket ismerem, itt melózom ~12 éve...
Rendes hangszig. sokat dob a konforton, de ez megint a fenti szigetelős kérdéskörbe torkollik... Pukkadjanak meg. Már kacsingatok délbuda felé, ott van 1-2 vicces panelfelújítás(!), ráépítenek kiskuckókat. Poén. 
-
nézd, az a véleményem, hogy nem fogsz olyan vállalkozót találni, aki ezt megtenné neked.
jó (hang- és lépés)szigetelés csak akkor létezik, ha te kivitilezteted valami hozzáértő ismerőssel, bár, ahogy hallom, még az sem biztos, mert akkor meg a kőműves/villanyszerelő/vízszerelő gányolja el, hihetetlen, milyen fényképeket mutatott most nekem egy ismerős....---------------------
Ui. ha ez a thermál izé az, ami a paskál mellett van,a zt nem ajánlom, ott száll el az összes buzi repülő...
(párszáz méterre laktam onnan, úgy 10 évet) -
tbs
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hö. 5house. Ha van vami most készülő jó tipped ~70m2 környékén a fenti típusra Bp.-en, azonnal szólj!
A Cordia Thermált nézegettem, de nagyon parasztok... Mindenképpen ők akarnak közfalakat is építeni (
), és nem adják oda a kiviteli terveket (1 lakásét sem), higgyem el bemondásra a "jó szigetelés"-t... 
-
bbazsy
őstag
'reggelt.
mindenki fázik mostanában pesti panelban, v csak nálunk fos a fűtés?
-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Lehetséges, ez olyan, mint a gyűrűk ura? Ha jól emlékszem Frodo mindig érezte a gyűrű kísértését?

-
bnss
veterán
Jó reggelt. Ezért kell aludni/vagy más szabadon választott foglalkozást végezni éjjel, megkímélve magunkat a PH-motor által okozott mellékhatásoktól.

-
ToBeY
nagyúr
Hmm holnap már nem leszek oly bölcs mint ma, mert egy bölcsesség foggal kevesebb lesz

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
nem volt ph...
-
bolondember
MODERÁTOR
bakker, több, mint három és fél órán át semmiféle élet nem volt itt?!

amúgy jóreggelt!
-
Kazimír
őstag
Nekem most jött össze a belépés cca. 1,5 óra után..

Szóval, utólag jó reggelt!
-
tbs
addikt
Hö! Csoda, hogy beszólok?!?
Csoda... A PH!-motor nem támogatja a fórumozást mostanában. De biztosan gyorsabb-stabilabb-jobb lesz.

-
Mr X
veterán
Mostanában minden éjszaka haldoklik a PH! motor. Vajon ennek van valami konkrét oka, vagy csak a technika ördöge?
-
válasz
tiv83us
üzenetére
kurvára sajnálunk Téged is

---------------------------------
más téma.
szoktam gondolkozni ugye, hogy mi értelme az életnek,meg miért érdemes élni, aztán egyre inkább arra jutok, hogy nem a nők, meg a szex, meg az ilyenek, hanem az a pár katarktikus pillanat, amit a nyers zene tud okozni egy jó előadásban...
hihetetlen ez a csaj, egyszerűenszívszorítóan fájdalmas...
: ) -
tiv83us
veterán
Vazze kellett nekem Mass Effect-et vennem Xbox360-ra, ki lettem turva a tv elol...

Asszem elszaladok a Wal-Martba es veszek meg egy tv-t..brb.ps: Pont nekem is egy ilyen not sikeruk kifognom, aki Jedi, meg RPG rajongo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbiphu
őstag
ez üt: [link]
főleg a cementes rész

-
Mr X
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Dokar papucsságát illetően dokarné-t kellene meginterjúvolni. Bár ha hirtelen nagy érdeklődést tanúsít a kötésminták iránt, az már eleve gyanús.

-
Mr X
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Lehet, hogy a papucsállatka jobb kifejezés lenne.

-
válasz
bolondember
üzenetére
a papucs

jelentem, megjött az üzlet tulaja, és kikapcsolta azt a szart. gondolkoztam, hogy hozzávágok valamit, de aztán lusta voltam kinyitni az ablakot.
-
szóval sörimpotens vagy. értjük
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
legalább van sofőr...a legutóbbi eksznőm volt absztinens, mondtam is neki, hogy nagyonjó, akkor mostantól ő vezet, de valahogy kibújt mindig alóla...
de a legszomorúbb, hogy meghasonlottam, és én sem ittam
------------------------------
riasztótéma : basszus, ez egyre hangosabb... asszem, előveszem a hálózsákom, és a konyhában alszom

-
Mr X
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
@kukac: vannak (ha hiszed, ha nem) a társaságban, akik never ever isznak alkoholt...

Tehát a vezetés is ki lenne lőve...
Például én. Na nem mintha ellenemre lenne, de hosszú kihagyott idő után már nem bírom a piát.
-
úgysehallgat el...
kíváncsi vagyok, vajon egész éjjel szólni fog-e?
mert ha igen, akkor már most elindulok dolgozni, aludni úgyse fogok...
---------------------------
Bolond : mitől gyűrűsféreg a Dokar?
azért, mert hülyeségeket írkál az autós topicban, még nem kéne így hívni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
izé.
most asszem kikászálódok a sütőböl, és tisztázok egy félreértést...
Itt a gyűrűsféreg dokar barátunk (lásd még PH! talival egyidőben elkövetett lassú öngyilkossága, AKA házasság...
)...fokukac nekem max csak CEO Giliszta, vagy sijmán Kukac, esetleg Giliszta...

De természetesen Őt is látjuk szívesen...
@kukac: vannak (ha hiszed, ha nem) a társaságban, akik never ever isznak alkoholt...
Tehát a vezetés is ki lenne lőve...
-
a nagy alvásból nem lett semmi..
kábé fél órája szól egy k,.. riasztó, kb. ezer decibellel
apró örömök az életben.
egy üzlet riasztója.
-
I_Am
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig általában, akik sütőbe teszik a fejüket, előtte szoktak végrendelkezni.
-
válasz
bolondember
üzenetére
nagyonhelyes, le a zsíros hajú kutyákkal!
aztánjól lődd be a séród! -
bolondember
MODERÁTOR
végrendelet nincs.
elmegyek hajatmosni, aztán bedugom a fejem a sütőbe hajat szárítani...

-
Mr X
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Azért azt remélemtudod, hogy így 30 felé közeledve lassan már elkezdheted nézegetni a szeretetotthonokat...

-
válasz
bolondember
üzenetére
szórakoztassunk itt éjszaka, mi?

azt már nem!
inkább elmegyek aludni.tegnap sikerült úgy kiütnöm magam, hogy hazajöttem 8-kor (idei top-rekord hétközbenre!), levettem a 'zöltönyt, és azzal a lendülettel be az ágyikóba 11-ig. csak hát fel kellett kelni, mert nem ettem ma még semmit.
aztán most bafaltam a kacsacombot, és érzem, hogy görbül a tér megint...
-
Lortech
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
o/ Vén hülye még nem volt!
Végrendelkezésed megírtad-é már?
Na Bash-tól megkaptad a magadét!
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Gyermek!
-
bolondember
MODERÁTOR
Na Ifjoncok, ki akar még belém rúgni?

gyertek csak, még fenn vagyok egy kicsit!

-
Mr X
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Épp javasolni akartam, hogy vén bolondember legyél, de a bolond vénember jobban hangzik.

-
válasz
bolondember
üzenetére
akkor ezennel ünnepélyesen átkeresztelünk vénembernek!

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen az eredeti hadarós, mindig mérges, kiabálósat szokni kell, de az angolnál jobb (bár az angolt meg megértem, és nem kell az xy által fordított feliratra hagyatkoznom)
No én viszont megyek aludni, mert tegnap csak 4 óra alvás volt, és ma sem lesz több 5nél

Jóccak mindnekinek!
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Vagy már 30, vagy még mindig csak leszel?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
csapos2
üzenetére
Helyesnek?
Mai világban mi helyes?Nem sok.
Igen, azért csinálom, mert kell. Mondjuk szeretem is csinálni, csak ez a fránya időbeosztás az idegeimre megy, sehová nem tudok elmenni, vagy ha igen, a többiek nem tudnak jönni, mert Ők meg dolgoznak másnap.
Talán könnyebb lesz.
Vagy nem.Remélem...

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Dragon Ball Movie: 1-4,Dragon Ball Z Movie: 1-13, Dragon Ball Z OVA + Dragon Ball Z Special 1-2 (Trunks, Bardock)
Illetve van valami GTs movie is. Szóval akad bőven. Az a 80 gigás pack az DVDs verzió, eredeti "hádzsime" hanggal, magyar felirattal. -
BlacKSouL
addikt
Holnap 10 óra tájt gondoljatok rám. Most alvás, ..
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy azt is a tulaj? 
nincs mellette valami villanytűzhely, esetleg cserépkályha miegymás
. De majd csak összejön eccer egy saját 
Kastélyban élsz

), és nem adják oda a kiviteli terveket (1 lakásét sem), higgyem el bemondásra a "jó szigetelés"-t...