Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
válasz
Panther
üzenetére
Ez igaz. Hasonló érzés, mitn amikor a szolgáltatóm éppen osztja a minőséget, és próbálok Starcraftban egységeket irányítani, úgy, hogy 4-5 seces lag van, plusz minden 2. másodpercben felvillan a waiting for players

Csacsi: Aktív vagy
Engem kikészített ez a vizsgaidőszak. Annyit jártam suliba, hogy az ivás meg a játék rovásásra ment 
Ha megmondják, akkor már nem titok, nem?:
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Én most vagyok olyan álmos, hogy lefekszem aludni.
A mai nap nem lesz egyszerű.
József Attila esszé, fél2kor haza, ebéd, aztán go konditerem, aztán egy kis pihi, aztán jön haver, tequilázunk és guitar herozunk, utána este pedig elmegyünk csocsózni, éjfélre hazaérek és szombaton délben kelek. Kb. -
Kihalt a jónép?
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez ilyen, de sok próbálkozásba bele is lehet dögleni, vagy mi.
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nincs valami baja a gépednek?! Mennyémá' oszt szereld egy kicsit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Heggesztés?:S
-
Hegggesztik a Ph!?

Eh, mondom hallgassunk zenét, valami frisset: jsutmusic.fm bökök a linkre, erre szétesik kép, sötét, reset. Anyád.... Betölt, megint próba, szétesik, sötöt, reset. Anyád... Atán megint.... Remek, birom az ilyen X-akták dolgokat...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a K810 az korrekt egy cucc, még ha azzal is csinálnák a képeket...

De az ilyen "csak legyen a hátlapon lyuk"-cuccokkal csinálnk "fényképnek látszó tárgyakat"...

ui.: nem mindenki vesz korretk fényleképezőszerkezetet - sok embernek nincsen rá igénye..

-
(Kolombusz)
veterán
Nézegetek itt iwiwes, meg myvipes profilokat, nem igaz, hogy az emberek jelentős része annyira hülye, hogy tükörben fotózza magát. Egyszerűen hihetetlen, de komolyan, hogy az önkioldó az számukra ismeretlen. Meg a sok mobilos szar kép, otthon fényképezkedik, a környezetből látszik, hogy jómódúak, tuti van otthon fasza fénykepező, ehelyett a K810i-vel csinálja a képeket félhomályban tükörből.
-
(Kolombusz)
veterán
Elképzelhető, hogy megyek aludni.
Előbb lefürdök, aztán majd kiderül. -
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kis butus, láttad már a Télapót alkoholt inni?
-
Eh, hogy örültem, hogy van Premiere topik. Aztán csak csönd és hullaszag van...

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
sőt, ha vörösre fested, 1 hónapig se

-
ngabor2
nagyúr
no, kellemes további beszélgetést. a labortechnika alatt is szervezzetek teaerdei túrát, hogy ismét tudjak menni. sajna ritkán jutok el addig...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
jaja, elcipelünk a Helyre, Ahol Nem Teázunk.

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
de a meggysör igen.

-
tildy
nagyúr
válasz
lakisoft
üzenetére
Az lehet. Fizetésemen mégse látszik meg. Meg sajnos -hogy őszinte legyek- a tudásomon sem

Neduddki: sosem jártam bme-re, max a koleszba

Viszotn azt látom, hogy akik onnét kikerülnek, azok elég keményen értenek is sok esetben a dolgokhoz. Legalábbis akikkel összehoott eddig a sors, azok igencska ott voltak a toppon.
Tényleg meglepődtem volna, ha ez a bme-n történik... Valahogy nem fér bele arról az egyetemről alkotott képbe nekem. -
Racecam
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Na, azért én nem kérnék pénzt a helyedben, bár tényleg nagyon kényelmes volt.

u.i.: Csütörtök!!
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Most nézem, nálunk még simán van cisc/risc, nem írják, hogy valamelyik már elavult. Mondjuk azért vannak pozitív dolgok is. Pl Oprendszerek 4ből mindig a legfrissebb debiannal dolgoztunk, idén már etch-el tolják a srácok
(persze, ők megusszák a sarge-os yaird telepítést a scsi vinyók miatt.. so unfair) -
Sipi16
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Dehogynem jó. Cirtomlé meg kóla ha nem bírod a töményet...

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem hát, bólét vagy mit kell inni.
Vagy nem is, frappét!! Ez az!!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Dehogynem a jó viszki nagyon is finom

-
Nekem lenti
Egyébként dehogy. Tudom, hogy nem egy világszínvonal ez a főiskola. Sajnos próbálják azzá tenni, amit azzal próbálnak elérni, hogy néhány tantárgyban ilyen zeró tolerancia elv megy, illetve építettek egy aqua-parkot a suli elé, meg egy üvegplázát, ami jól mutat saját festo/Mac/vágó/conferencia termekkel....Mondjuk azt úgy tudom, hogy átjelentkkezésekkor az Újvárosi matekot mindig mindenhol elismerik hála a jó öreg pamacsnak, izé Takács tanárúrnak

Szerk: Mondjuk ez az első tárgyam, amit ki tudtam sírni, hogy kettes legyen, ezt is azért, mert "új" a tanár. Pontosabban az 5db normális tanár között van a fősulin.
Anno linuxból a gyakorolni, gyakorolni és ha nem megy, akkor gyakorolni vezényszóval vágtak ki, amikor mondtam, hogy ezt nem lehet megtanulni
-
Sajnos azt észrevettem, hogy a BSC sok mindenben egyszerűen nevettséges szinvonalat képvisel. Mivel már elég régóta csinálom a fősulit, és közben váltás volt, ezért kérvénnyel felvehettem a régi tárgyak helyett a BSCset. Hát, hogy is fogalmazzak. Vicc? Sajnos a szigorlatokat kötelező letenni, pedig azt hiszem ha az analízis szigorlatod megvan, akkor már zebedben a diploma ( kicsit sarkítva
)Ah, ilyen program nálunk nincsen... 2002es? Ne viccelj! Pl: M.I.ből mi prologgal toltuk (90 körüli prg, nálam pl XP SP2őn halálra fagyott, amikor át akart váltani a DOSos ablakába
)Azt viszont nem tudom, hogy máshol is ennire elavult dolgokat tanítanak? Egyszerűen generációkkal le vannak maradva a tananyagban ( Nem, nem azt mondom, hogy szgek architektúrájából HD meg BR DVDkről kéne beszélni, de azért a CD-Romot, mint újdonságot említeni kicsit erős)
-
Progit? Persze, a BSCsek matlab-oznak. Nekünk papíron. Nem mondtam, hogy nehéz, csak nem volt rá időm.
Jegyzetellátóban én nem voltam már régóta. Eszméletlen árakat kérnek. Viszont van bejáratott puska-nyomtató a suli mellett, közvetlenül a kocsma és a kávézó után

Isten ments, dehogy BME. Dunaújvárosi Főiskola. Mondjuk ahhoz képest, hogy ez is csak egy töltelék tárgy volt, azért szar. Mármint pl egy számvitel I-IIhöz, vagy egy politikelmélethez képest. Nálunk ami nehéz az a matek szigorlat (már irtam korábban) illetve a szakos tárgyak.
-
RLC, szabályozók paramétereinek beállítása (PID), Stabilitásvizsgálat BODE-diagramokkal, Megfigyelhetőség, irányíthatóság (Az a mátrixos vacak) stb, stb
Igazából persze, ha lett volna időm, akkor meg tudtam volna tanulni , csak volt 2 másik vizsgám ( Neurális hálózatok, és párhuzamos számítási rendszerek) ahova cirka 2x100 oldanyi cuccot kellett bevágni szó szerint.
Mondjuk így tovább olvasva a fórumot, mintha nem nekem címezted volna

-
RexpecT
addikt
Mi lesz a májammal?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
úgy valahogy. csak az álla egyik oldalán egy pamacs, oszt annyi. mégcsak nem is szimmetrikus. az enyém legalább valami szimmetrikus-közeli.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
neki nem nől rendesen a szakálla. ez olyan. mondhatnám, hogy selejt, de valahol közünk van egymáshoz...
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Ubuntu Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Engem kikészített ez a vizsgaidőszak. Annyit jártam suliba, hogy az ivás meg a játék rovásásra ment 

Nem esett le.